Fan art-søndag på mandag v.3.0

Litt sein i dag også! Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noe fan art, men i dag fikk jeg litt tid til å tegne den ferdig. Jeg burde egentlig satt sammen et skap som Ikea nettopp leverte, men de bruksanvisningene de slenger med krever tydeligvis større hjernekapasitet enn det jeg har, så jeg må nok ringe på forsterkninger senere.

I dag har jeg tegna Norges tøffeste blogger! Sofsen.com. Helt seriøst, uten Sofsen hadde jeg sikkert vært en rosablogger. Okei, det er kanskje ikke så ille, men det var Sofsen som for noen år siden fikk meg engasjert i politikk. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg faktisk gjør noe uten om å stemme ved valgene, men jeg har hvertfall tatt et standpunkt! Det er da noe. Hun har også introdusert meg for masse bra musikk.

Sofsen har både sterke meninger og god humor, og det er det jeg liker med henne. Hun klarer på en eller annen måte å fremstå som både utrolig tøff, smart OG en genuint snill og morsom person. Derfor har jeg tegna henne som en superhelt!Hun driver med stand-up også, og skal opptre neste gang på Luna Park i Oslo, 8 desember klokka 21:00. Jeg stikker nok innom, håper du også kommer!

-Hanne

Dato: 29.11.2010  Kl: 14:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 62

Min barndom i korte trekk.

Jeg har flere ganger hørt historien om da min mor møtte min far. Pappa var Brynes beste fotballspiller, og uten tvil en av de mest populære på videregående. Mamma hadde nettopp begynt  på den skolen, men Pappa hadde lagt merke til henne med en gang. De var unge, vakre og forelsket. Etter noen år giftet de seg, bygget et stort fint hus og bestemte seg for å lage et avkom. Jeg var det avkommet. Jeg ødela alle solfylte illusjoner de hadde om hvordan det ville være å være førstegangsforeldre.

Alle som kan litt om babyer vet at det er normal babyskikk og ligge opp ned. Jeg måtte bare gjøre opprør. Det endte med at jeg måtte skjæres ut av mamma med keisersnitt.

Da jeg lå i magen hadde beina mine på en måte satt seg fast opp mot skuldrene mine, så jeg måtte bruke en slags skinne til å dra de ned på plass igjen. Dette gjorde ikke akkurat underverker for min sosiale status i barnehagen. Min mor gjorde alt hun kunne for at jeg skulle kunne passe inn med de andre barna, men da alle de andre lærte seg å krabbe og gå, kunne jeg fortsatt bare sitte der som en menneskelig saccosekk.

Mangel på bevegelse gjorde også sitt i forhold til vekten. Og det hjalp ikke akkurat på at jeg ikke fikk et hår på hodet før jeg var 3 år. Jeg tror det er her min frykt for skallede mennesker kommer fra. Det hele er bare et undertrykt traumatisk barndomsminne, som blusser opp i underbevisstheten hver gang et skallet menneske nærmer seg.Jeg skal ikke en gang gå inn på hva denne starten på livet gjorde for tilpasningsevnen min videre. Jeg husker bare at det gikk opp for meg på ungdomsskolen en gang at jeg ikke var helt som de kuleste jentene i klassen.

Jeg har enda ikke kjøpt en dildo for å si det sånn. Jeg har derimot både en DS og en Wii.

-Hanne

Følg meg da! Siden jeg ikke har noen facebookside bortsett fra min private, så er det kult å ha kontakt med dere gjennom twitter :-)

Dato: 23.11.2010  Kl: 02:50  Kategori: Blogg Kommentarer: 127

Liten update! OPPDATERT søn kl 19.25 så scroll ned.

Jeg hadde ikke tenkt å oppdatere før jeg hadde noe bra og oppdatere med, men nå har jeg fått to sinte mail og en kommentar der noen truer meg med å slutte å lese bloggen min om jeg ikke oppdaterer. Så nå oppdaterer jeg!

Jeg er verken død eller har pause, jeg har bare snart eksamen. Og eksamenstiden for meg er mer hektisk enn lille julaften på Oslo City og en dag på fødestua til sammen. Derfor håper jeg dere har litt forståelse for at jeg er litt fraværende for tiden. MEN det blir fanart i morgen, OG jeg har begynt på et innlegg om min fortid som fysisk utviklingshemmet, som jeg håper å få lagt ut i løpet av uken.

Mens dere venter kan dere jo se litt på ting jeg har laget tidligere?

Ikke gå fra meg, lesere!!

Jeg har blitt så glad i dere. Jeg mener, bare se på sist kommentarfelt! Det er den største og beste kjærlighetserklæringen jeg noengang har fått. <3

EDIT: Husker dere når jeg skrev at jeg skulle legge ut fan-art i dag? Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på da, siden jeg er på Bryne og tegnebrettet mitt er i Oslo. Jeg klarte likevel leite opp mitt gamle tegnebrett, og siden jeg liker dere så godt så tenkte jeg at en av dere kunne få det. Det er langt i fra så godt som det jeg har nå, men det var det jeg lærte å tegne på, og det funker helt optimalt for amatørtegning :-)Slik ser det ut. Det heter Bamboo One, og kan brukes til tegning, retusjering/redigering av bilder og bare generell navigering rundt på dataen. Følger selvfølgelig med en penn til å tegne med også, og pennen er trykksensitiv, så streken vil variere etter hvor hardt du trykker.  Størrelsen er A5.

Så, legg igjen en kommentar om du vil ha det (med mailadresse), så skal jeg trekke en vinner. Jeg har brukt det masse, og håper at den som får det nå også vil få mye glede av det!

OPPDATERING #3: Nå har jeg sendt mail til Elise, som får tegnebrettet mitt. Det å velge hvem som skulle få det, var som å velge ett fattig barn i afrika og gi en skive til. Du vil helst bare dele skiva i tusen så så mange som mulig kan få en bit, men da ville ingen blitt mette. Dette ble en rar analogi, men dere forstår hva jeg mener. Et tegnebrett i tusen biter er unødvendig.

-Hanne :-)

Dato: 06.11.2010  Kl: 11:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 207
hits