Observasjoner fra Facebook.

Jeg har per i dag 395 venner på facebook, og jeg har merket meg at de kan deles opp i grupper og kategoriseres etter hvilke typer facebook-brukere de er. Her har jeg tatt opp et par typer jeg har på min venneliste. Kunne sikkert laget 126 eksempler til, men det skal jeg spare dere for. Her er 5;

Gravide damer.

På Bryne er det slik at når vi blir rundt 18-20 år så deles kullet opp i 2 deler; de som flytter bort og studerer, og de som kjøper rekkehus og reproduserer. Jeg pleier ikke gidde logge på facebook søndag morning lenger, fordi wallen er alltid fylt opp av en grotesk blanding av morgenkvalme og fyllesyke. Selv om dette er tilfelle, og morgenkvalme må være satans verk, så er gravide facebookbrukere generelt veldig positive. Dette er nok fordi de har et ekstra liv inni seg. 1up=dobbel livsglede.

Profilen deres kan beskrives som en svær orgie av magebilder, fosteroppdateringer og ren lykke. Og de oppdaterer statusen konstant.De som har et liv.

Jeg har en teori om at de som har et liv og fortsatt har en facebookprofil er der KUN for å gjøre livet mitt verre. Det er en konspirasjon mot oss som ikke har annet å gjøre enn å nettopp sitte på Facebook. Ikke prøv å konversere med en slik person en gang, det er bare deprimerende.

 
H*n som deler alt.

Og her mener jeg alt.

 


-----------Folk med falske mellomnavn.

Stalkere.

Der har du meg. Jeg stalker alt og alle. Jeg kunne tatt fagbrev, NEI skrevet en masteroppgave i facebookstalking. Jeg brukte en gang over to timer på å finne ut passordet til eksen min, for å sjekke ut profilen til en jente som skrev et hjerte på veggen hans. Når jeg ikke fant det ut, gikk jeg over på de andre felles vennene vi hadde og prøvde å finne deres passord. Alt dette kun for å se om han hadde oppgradert.

Dette er veldig lenge siden da, jeg har blitt modnere siden den gang. Hadde det vært i dag hadde jeg selvfølgelig bare funnet ut hvor hun bodde og reist bort til huset hennes og hatt stakeout med kikkert.

-Hanne

Dato: 23.10.2010  Kl: 19:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 156

Mine venner og jeg.

Tenkte å vise dere litt av vennene mine.

 
Ylvis og jeg.Halvor og jeg. Ja, jeg er klar over at dette ser ut som barneporno, men ikke se på det på den måten. Se på det som at en 20-åring som ser ut som et barn ser på tissen til en 22-åring som ikke ser ut som et barn i det hele tatt.....Sofsen og jeg.Henrik Thodesen og jeg.Supermarie og jeg.

Dato: 20.10.2010  Kl: 00:20  Kategori: Blogg Kommentarer: 55

Hanne vs teppemonsteret.

Hei igjen!

Lenge siden sist nå. Dere trodde kanskje at nå hadde jeg fått meg et liv, var ute å drakk cava med de andre bloggerene og tok masse partybilder som jeg kunne lagt ut her på bloggen og skrevet om hvor fantastisk livet mitt er?  Håneidu. Selv om jeg faktisk gikk forbi Toroborgen igjen for noen dager siden. Jeg stirret kanskje litt, og han stirret litt tilbake. Jeg trodde først at han kjente meg igjen, men etter nærmere ettertanke og grundig analyse har jeg funnet ut at det nok bare var fordi jeg så omtrent slik ut;

Men hovedgrunnen til at jeg har vært fraværende har vært teppemonsteret. Teppemonsteret og jeg har vært bitre fiender siden den dagen Mamma bestemte seg for å kutte navlestrengen og gi meg ansvaret for mitt eget liv. Han livnæres av min utrolige evne til å utsette og ignorere viktige gjøremål, og han vokser seg større og sterkere for hver forfalte regning.Det begynner som lett stalking. Han følger etter meg hvor enn jeg går, men det er ikke direkte plagsomt. Jeg bare vet at han er der..

Litt etter litt blir han mer og mer irriterende.

Og etter noen dager blir han rett og slett skummel; begynner å henge over meg hvor enn jeg går, og tar over livet mitt.Så begynner den mest episke slosskampen, nei SLAGET, du noengang kan tenke deg. Dette skjer somregel etter 3. Inkassovarsel på regningene, og gjerne når jeg ligger 4-5 kapitler bak på skolen. Det var dette som skjedde denne uken. Alt hopet seg opp og angreip meg på en gang. Et usselt bakholdsangrep jeg ikke var forberedt på.

Så ja, du kan på en måte si at jeg var død, som noen av dere utrykte bekymring for i kommentarfeltet. Død innvendig!

Men i dag, gutter og jenter, reddet Bææærgen meg nok en gang. Denne gangen fikk jeg te! OG et nytt brev.

Liker så godt denne jenta. Jeg ser for meg at vi kunne blitt gode venner. For jeg har så klart allerede laget meg et ganske klart bilde på hvordan hun er. Ting jeg vet om Bæærgen:

-Hun liker te og naturprodukter.

-Hun er fra Bergen.

-Hun bryr seg om andre.

-Hun har lik humor som meg.

Dette er jo oppskriften på et kult menneske! Jeg har tegnet henne også:

Og det er vel ingen tvil om at hun er en superhelt, slik som hun driver å redder dagen min hele tiden.


Av og til føles dagene som en krokodille som prøver å spise meg.

Det slo meg nå nettopp at selv om håndskriften hennes virker i overkant jentete, så er det mulig at Bæærgen er en gutt. I så fall; Marry me!

Andre ting som har skjedd er at jeg og Marie har laget en baby sammen! En superbaby;foto: Supermarie.net
Liker den veldig godt :)

Jeg har også fått besøk av en veninne fra Bryne, og siden to dyner er for rike mennesker, så har jeg bare én, og den måtte vi begge sove under. Hun kunne dagen etter fortelle om noen litt suspekte berøringer fra min side. Jeg trenger tydeligvis mer kos i hverdagen..

Dette ble veldig oppsummering, men det trengtes etter 8 dager. Håper dere henger med videre, og så lover jeg å komme sterkere tilbake neste uke.

-Hanne :)

Dato: 16.10.2010  Kl: 15:43  Kategori: Blogg Kommentarer: 59

Pakken.

Hei!

Dagen i dag har vært  utmattende. Da jeg kom hjem fra en 8,5 timers skoledag og sjekket posten så hadde jeg fått en pakke. Jeg er ikke så vandt med å få pakker uoppfordret, så jeg antok med en gang det verste. Jeg var helt sikker på at det var krill-partysvenskene som hadde fulgt etter meg hjem, tatt adressen min og nå sendt meg en sånn "superdeal" på krill, hvor jeg får én pakke gratis og så må jeg betale for krill i 10 år etterpå. Jeg ble mildt sagt forbannet.Det var ikke krill! Det var rosenrot. Jeg kan ikke huske at noen har prøvd å selge meg rosenrot, så jeg ble veldig forvirret. Så oppdaget jeg brevet;


<3

Jeg gikk fra å være hulken-sint til å bli barnetv-glad. Det var en stor overgang for kroppen min, så den visste ikke helt hvordan den skulle reagere. Tror jeg gikk gjennom hele følelsesspekteret mitt på under 2 minutter. Det var brutalt.

Etter at jeg hadde fått roet meg litt, ble jeg glad igjen og begynte umiddelbart og se etter leilighet i Bergen. For å si det sånn, alt Oslo ga meg i dag var et slap in the face i form av en uteligger som sto å bæsja bak et tre i Sofienbergparken i dag morres og en bil som dusja meg i sølevann på vei hjem. Satte ikke spesielt stor pris på noen av delene egentlig.

BERGEN, derimot ga meg et produkt som kan gi meg økt velvære for kropp og sinn;

Jeg blir litt forvirret av at det står "kan" der. Jeg fant nemlig ut at det var rapportert om bivirkninger som menstruasjonsforstyrrelser, allergisk reaksjon, økt puls, forverring av psoriasis og økning i leverenzymverdier. Så jeg kan altså få økt velvære, eller jeg kan få mensen 4 ganger i måneden. Det syns jeg er sykt spennende! Det er litt som de pillene i Harry Potter der de kan smake sjokolade, men det er en like stor sjanse for at de smaker ørevoks.

Jeg popper en pille og håper på det beste!

- En veldig glad Hanne :-)

Dato: 06.10.2010  Kl: 23:34  Kategori: Blogg Kommentarer: 92

Fan art-søndag på Mandag v.3.0

Denne gangen har jeg tegna Halvor . Rett og slett bare fordi han er både ekstremt morsom OG kjekk. Det er en veldig sjelden kombinasjon, så hva er det å ikke være fan av?


Halvor og Rambo.

Elsker bloggen hans, så om du ikke har vært der så bør du gå inn nå. Link!

-Hanne

Dato: 04.10.2010  Kl: 20:48  Kategori: Blogg Kommentarer: 40

Må. Ha. Søvn.

Hei!

De siste dagene har jeg sovet sammenhengene omtrent 2 timer, og reist til sammen over 18 timer. Det føles som at noen har slått meg hardt over trynet og at jeg nå går rundt i svima og med en mangel på 214353 hjerneceller. Jeg trenger de hjernecellene for å fungere har jeg funnet ut.

På torsdags kveld satte jeg meg på natt-toget hjem til Bryne, og togturen begynte bra.Plutselig tok det hele en litt stygg vendingSidemannen min på 60+ begynte plutselig å tafse meg på armen og prøvde å holde meg i hånda. Jeg slet litt med hvordan jeg skulle håndtere situasjonen, da jeg ikke helt visste om det var en snill gammel mann som ikke hadde noen som brydde seg om han og bare trengte litt omsorg og kroppskontakt, eller om det var en seriemorder/voldtektsmann. Jeg er også veldig lite glad i konfrontasjoner, så jeg klarte ikke gjøre annet enn å presse meg opp mot vinduet og be til Gud om at han skulle av før meg.
Jeg er også svært etterpåklok..Etter denne traumatiske hendelsen ble jeg dratt med på en tur opp til Oslo igjen i natt for å hente en bil en venninne skulle kjøpe der. Det resulterte jo i at jeg ikke fikk sove natt til i dag heller, og jeg har aldri før visst hva 48 våkne timer kan gjøre med en person. Jeg har mistet kontroll over alle kroppslige funksjoner, og bryter i tid og utide ut i ukontrollerte spasmer.

Andre ting som har skjedd de siste dagene og dagene før der er jo at jeg har funnet dere! Hvor har dere vært i hele mitt liv? Dere er fantastiske!

Jeg har lagt merke til at det er et par spørsmål som går igjen, så tenkte bare å svare på de i tilfelle det er flere som lurer.

Hvilket program bruker du når du tegner? Jeg bruker Photoshop CS3 og et Wacom Intuous 4 tegnebrett. Det er akkurat som å tegne på et ark, bare det kommer opp på skjermen.

Kan du tegne meg? Jeg får ikke tid til å tegne alle og lage headere og tegne livshistoriene deres. Jeg skulle gjerne gjort det, men jeg prøver i alle fall å ha et liv. Hvis jeg liker bloggen din eller deg så kan det være jeg tegner deg til Fanart-søndag da! :-)

Hvordan ser du ut?Slik ser jeg ut etter 48 våkne timer. Klarte ikke engang sitte i ro i 3 sekunder.

Neida.

Grunnen til at bildet er blurry er så klart fordi at om dere syns jeg er styggere enn en setefødsel så kan jeg bare skylde på at bildet er uklart og at håret er i veien. Skåner meg for masse grining og fosterstillinger i dusjen.

Nå går jeg og legger meg!

EDIT: Fanart kommer i morgen (Mandag) i stedet for i dag. I dag skal jeg feire bursdagen til broren min, så jeg utsetter tegningen til jeg er tilbake i Oslo. Insjill!

-Hanne

 

Dato: 02.10.2010  Kl: 21:23  Kategori: Blogg Kommentarer: 68
hits