Hvorfor har vi ikke flere kvinnelige blottere?

Jeg kommer fra et lite tettsted kalt Bryne, og her om dagen kunne jeg lese at en mann hadde blottet seg for en kvinne rett foran kirka vår,  på en helt vanlig søndags ettermiddag. Denne mannen hadde altså stått opp, tatt på seg intet annet enn en frakk og gått ut å satt seg foran kirka og ventet på at noen skulle gå forbi. Etter å ha lest dette har jeg tenkt og tenkt, men kommer ikke opp med noen logisk forklaring på hva mannen tenkte i gjerningsøyeblikket. Han hadde kanskje forestilt seg noe mer lignende dette ser jeg for meg:


Tror kanskje ikke det var slik hun reagerte.

 

En annen tanke som slo meg var at det finnes lite, om ingen, kvinnelige blottere. Er det bare slik at kvinner generelt ikke er født med en trang til å overraske fremmede mennesker med deres nakne kropper? Uansett årsak så er blotterindustrien tydelig mannsbasert, og feministen i meg føler for å gjøre noe med dette. Nå er det vår tur til å traumatisere uvitende forbipasserende som er ute å går søndagstur rundt kirka!

 

Av en eller annen grunn så ser jeg alltid for meg at kvinnelige blottere er eldre damer.

Jeg bruker gjerne pensjonisttilværelsen min til å blotte meg om det slår et slag for likestillingen. Det er jo for en god sak!

Tror til og med jeg kunne tjent litt penger på det. Jeg som skal bli sykepleier kan jo ikke akkurat se frem til noe superpensjon heller..En annen ting vi burde få mer av er kvinnelige bodybuildere. Det har til og med gått så langt at mennene har begynt å kle seg ut som kvinner, for å gjøre narr av oss.Dere ser hva dere må gjøre, jenter. Frem med kreatin, protein og stangvekter: Her skal det boles!

 

--

 

Når det gjelder mitt bloggefravær så har det mye med flytting og blotting og gjøre. Jeg flyttet nettopp inn til hovedstaden, og har fått meg ny samboer. Hun er av den liberale typen, og hver gang jeg kommer på en idé så skjer dette:

Jeg har en teori om at jeg som barn ikke ble eksponert nok for kjønnsorganer.

Jeg blir så utrolig satt ut av nakne folk.

-Hanne

Dato: 19.08.2010  Kl: 21:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 23

Om plagiat og kopiering.

Egentlig skulle jeg skrive om noe helt annet, men en kommentar jeg fikk gjorde at jeg fikk en stor trang til å skrive om plagiat.Takk, Katrine. Her er hvordan jeg oppfatter deg:

Jeg har lest Hyperbole and a half, og kan ikke nekte for at jeg er inspirert at arbeidet hennes. Problemet er bare at å angklage for plagiat er seriøst, og jeg føler sterkt for å legge meg i fosterstilling i dusjen hver gang jeg hører ordet. Det er så stor forskjell på å bli inspirert av og å direkte kopiere. Her er et par linker til tegneserier og blogger jeg leser og som har inspirert meg:

XKCD

The oatmeal

Cyanide and happiness

The best page in the universe

Hyperbole and a half

Mange tusen 4chan-tråder

Det er alle gode og veldig populære internettsider, og jeg har aldri stjålet et eneste bilde eller tekst fra noen av dem.

Se foreksempel på alle motebloggene; De fleste er veldig like, men ingen anklager de for plagiat. Samme med rosabloggere, Fotobloggere og alle andre bloggere som kan legges i en bestemt kategori. Jeg lager en illustrert blogg av den ene grunn at jeg liker og både skrive og tegne. Jeg har laget tegneserier i 2 år,  men det er begrenset hvor mye tekst jeg får inn i en stripe.

Jeg har forresten fått min del av ?HEI DU KOPIERER DEN OG DEN TEGNESERIEN? på den også. F.eks Nemi av Lise Myhre. Dette har sikkert mye med at vi begge er jenter som lager tegneserie, og at det da blir naturlig å sammenligne oss, men det er fortsatt veldig plagsomt.Men okei, jeg forstår at noen av dere sitter der hjemme og river dere i håret i frustrasjon over min likhet til Hyperbole and a half, og da har jeg bare en ting å si:

LØP! Løp, og kom aldri tilbake!

Faen, der kopierte jeg Scar..

-Hanne

Dato: 08.08.2010  Kl: 13:57  Kategori: Blogg Kommentarer: 19

Ikke kall dette et innlegg, det er mer som en oppdatering.

Kjære lesere.
Dere er så flinke til å kommentere, og jeg vil bare skrive mer og tegne mer. Og det kommer. Jeg har bare kommet inni en slags ond spiral hvor jeg hele tiden føler jeg må overgå meg selv for å ikke skuffe alle mine 60+- lesere. Jeg utsetter alt det er mulig å utsette, og jeg skulle ønske jeg kunne skylde mangelen på bloggposter på at jeg er har et spennende og innholdsrikt liv. Det er ikke tilfelle. Jeg vil bare mye heller sitte i trusa og se tv. Sitte i trusa er utrolig undervurdert.

MEN, i morgen. Da skjer det. Og da vil jeg til og med slå et slag for likestillingen.. på en måte!

Så ikke slutt å komme innom her, da.

-Hanne
Dato: 06.08.2010  Kl: 14:15  Kategori: Blogg Kommentarer: 8
hits