Siste innlegg på denne bloggen!

Nå flytter jeg nemlig for meg selv.

Etter 50 innlegg og 5000 kommentarer på denne bloggen, så er det på tide og gå over til noe nytt.

Finn meg og et nytt innlegg på; http://tegnehanne.no

 

Jeg skal få flyttet alle bloglovin-følgerene også. Håper dere følger med videre!

 

- Hanne

Dato: 28.06.2011  Kl: 19:19  Kategori: Blogg Kommentarer: 22

Mitt drømmeyrke.

 

Les om det her.


- Hanne

Dato: 22.06.2011  Kl: 15:36  Kategori: Blogg Kommentarer: 40

Kjære fremtidige kjæreste.

Hvis vi har vært sammen i 5 år, bodd sammen 3 av de årene og du allerede har opplevd meg gjennom følgende hendelser;

-      Influensa

-      Tequilafylla

-      Dagen etter tequilafylla

-      Mentalt sammenbrudd

-      Jeg innrømmer å ha tatt feil av noe

..så er det på tide vi gifter oss. Her er hvordan jeg vil at du skal fri til meg.
 

Syns ikke det er for mye å forlange, egentlig! På denne måten finner jeg ut at familien min fortsatt lever OG at noen liker meg godt nok til å ville være med meg i resten av sitt liv på samme tid. Det kommer til å bli det beste øyeblikket i mitt liv!

PS: Ikke våg deg på å legge ringen i en kake, for jeg sluker kaker som en støvsuger på maksimal styrke. Da ender du mest sannsynlig heller opp med en død kjæreste, enn en brud.

Du er herved advart.

- Hanne

Dato: 19.06.2011  Kl: 15:06  Kategori: Blogg Kommentarer: 95

Finnland-fanart.

Jeg vet ikke om dere har sett Finnland-episodene, men jeg har sett alle, og jeg føler for å tegne om det. Det handler om Michael og Johanne, som flytter inn i en leilighet kalt Finnland og må gå gjennom konkurranser og utfordringer for å pusse opp leiligheten som til slutt skal legges ut på finn.no og selges. Noe av det beste med hele Finnland var for meg da Arnie Norse kom inn som leieboer, for Arnie ser ut som en liten country-hagegnom, noe som automatisk får alt han sier til å høres morsomt ut. Johanne og Michael var også veldig gira over å ha han der.

 De oppdagde likevel etter hvert at selv om Arnie var kul i små doser, så ble det litt mye å ha han der hele tiden. Litt sånn som det sikkert føles å få en baby.


Dere må se den, og alle episodene for den saks skyld!

Jeg vet ikke om jeg fremstår som en nørd ved å si dette, men jeg skulle ønske jeg var Michael og Johanne. Jeg vil ha på meg huden deres, og gå rundt i Oslo og være kul. Der! Jeg sa det.

 

- Hanne

Dato: 10.06.2011  Kl: 17:54  Kategori: Blogg Kommentarer: 73

Skolehanne..

.. ble akkurat ferdig med eksamen, og kan derfor gå tilbake til å dele alle detaljer om livet mitt med dere igjen! Jeg feirer med å ligge i trusa og spille Wii.

Jeg har lagt ut et nytt innlegg på blogit som dere kan lese. Det handler om å prokrastinere, noe jeg anser meg selv som en ekspert på.


Siden jeg har hatt så mye med skolen i det siste så har jeg bare hatt tid til å overholde fristene blogit har satt for meg, og har derfor ikke hatt tid til å poste noe her. Nå skal jeg poste mer her, jeg lover!


- Hanne

Dato: 09.06.2011  Kl: 13:31  Kategori: Blogg Kommentarer: 28
hits