Mitt første trusselbrev.

De som bor over oss har en tendens til å få frem det verste i meg, og jeg takler ikke leve slik lenger. Jeg føler at min nærmeste nabo er et diskotek hvor alle tar speed og har masse sex og fester flere dager i strekk. Jeg har måttet ty til stress-spising, og hvis dette fortsetter så kommer jeg til og måtte begynne å trene! Derfor bestemte jeg meg for å skrive et trusselbrev.

Hver lørdag henger de opp en slik plakat nede på oppslagstavla;Problemet er jo bare at det ikke bare er på lørdagen, det er HVER. DAG.

 

Så jeg sendte dette;

-----

Dear partypeople on 4th floor.

I don't know if you're norwegian, but since your tacky clipart party-invitations always are written in english I assume that you are not. I, on the other hand, am, and here in Norway it is not normal to party all day, every day. We have jobs and school we have to go to, and that autotune-squeeking you call music is making my day 500 times worse that it already was. Just the other day I had to eat a whole bucket of icecream to calm myself down, so I wouldn't run up there and kick your door down and maul you.

I would really appreciate it if you could just delete all your Akon-inspired songs from your computer, and party somewhere else. Since you were stupid enough to post your picture on the bulletinboard downstairs I now know what you look like, so you should be very afraid. Because of your annoying music I get very little sleep, so I am not mentally stable. I WILL cut you.

 

Sincerely, Hanne on the 3rd floor.

 

PS: Please don't report me to the police. I just want some sleep.

PS2: You know what, report me all you want! I will report YOU for ruining my sleep-pattern and destroying my faith in human-kind. Douchebags.

 

 

-Hanne

 

Dato: 26.02.2011  Kl: 19:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 97

Q&A

Jeg liker veldig godt når dere kommer med innspill, og her om dagen spurte Kaia om jeg ikke kunne ha en såkalt spørsmålsrunde. Jeg, som alle andre, liker jo å snakke om meg selv, så det kan jeg selvfølgelig!

Da kan dere spørre om hva enn dere måtte lure på. Hvis dere lurer på noe, da. Jeg kommer til å svare med tekst og tegninger, så det blir ikke så veldig ulikt de andre innleggene mine, bare at dere bestemmer innholdet!Kjør intevju!

Svarer på spørsmålene i helgen. Hvis jeg ikke får inn noen spørsmål så sletter jeg hele innlegget, også later vi som om dette ikke skjedde.

OG fant nettopp ut at jeg faktisk er nominert til Norges mest elskede blogg, og det er jo egentlig noe av det kuleste jeg har opplevd i år! Ikke det at jeg kan slå Linniiie, men kan jo prøve å ikke tape med glans;

STEM HER!

Forresten, tusen takk til dere som nominerte meg. Jeg er så glad!

 

EDIT: OKEI, jeg svarer på mandag. Jeg er kronisk for sen, og det gjelder her på bloggen også, desverre.

 

-Hanne

Dato: 22.02.2011  Kl: 23:29  Kategori: Blogg Kommentarer: 126

Fangirl.

På torsdag møtte jeg Sofie Frøysaa.

Jeg er alltid litt skeptisk i møte med nye mennesker, fordi det finnes mange syke mennesker der ute. Fikk blandt annet denne meldingen for en stund siden;

Sofie virker normal til nå da, hun viser lite eller ingen tegn til sosiopatiske tendenser. Det er så vanskelig å vite hvem som bare er ute etter kroppen min (for å partere den og legge den i frysa) og hvem som virkelig liker meg. Hvis Sofie faktisk har planer om å drepe meg så er hun veldig flink til å skjule det, og slike skuespillerskills må jeg jo nesten bare respektere uansett!

Jeg blei med henne ut etter å ha sett stand-up showet hennes, som forresten er veldig morsomt, og da fikk jeg også møte Dag Sørås (komiker).

Jeg proklamerte også for hele bordet, som var 6 komikere og jeg, at jeg egentlig var en veldig sympatisk person, hvorpå ingen valgte å kommentere utenom Sofie, som mente at de som sa selv at de var veldig sympatiske ofte var de minst sympatiske. Jeg var helt uenig.

Litt sympatisk må jeg uansett ha vært, fordi hun inviterte meg i bursdagen hennes, hvor jeg skulle få møte hennes nærmeste venner. Det hele utartet seg til å bli en pinlig versjon av "Hanne møter mennesker hun har stalket på internett i flere år - drunk edition!".


Halvor.

Rett før Halvor kom så hadde jeg omtrent styrtet 1 og en halv vin, noe som er mer enn nok til å gjøre meg om til en person du føler deg ukomfortabel med å være i samme rom som. Jeg kjempet veldig hardt for å virke oppegående.
Talkie WalkieAndre ting som har skjedd i det siste er at jeg forsto hvor mye taco egentlig betyr for meg. For en stund siden kjøpte jeg en kjole som fikk meg til å innse to ting;


1.    Former er bare fint om de er på rett steder.
2.    Jeg trenger en sånn truse som Bridget Jones og bestemor har.

Dermed gikk jeg til innkjøp av en sånn truse, og jeg sliter litt med å forklare følelsen den gir. Det kjennes ut som at Mike Tyson har brukt mageregionen min som boksepute. Den er med andre ord ikke flittig brukt, men her om dagen var det den eneste rene trusa som var igjen, så den måtte på. Dette var tilfeldigvis samme dagen som jeg skulle lage taco.
Så ja, jeg tok av meg trusa for en ekstra taco. Det var verdt det.

 

-Hanne

Dato: 17.02.2011  Kl: 15:38  Kategori: Blogg Kommentarer: 114

Hvordan mine forsøk på å være snill ofte ender i frustrasjon og sinne.

Alle som noen gang har sendt mail til meg vet at jeg er elendig på å svare. Jeg svarer kanskje på første mailen, så hører dere aldri fra meg igjen. Jeg må bare si at dette er en genetisk defekt, og jeg kan ikke noe for det. Samme med alle forespørslene om å lage header og tegninger jeg får; jeg klarer ikke si nei. Det er en grunn til at jeg er både blodgiver, organdonor, plan-fadder og skal bli sykepleier. Jeg er en pleaser. Jeg MÅ gjøre andre folk fornøyde, uansett om gleden bare er kortvarig. Derfor sier jeg ja og planlegger å gjøre det, men gjennomfører det sjelden.

Det er som at jeg tisser på dere, så er det varmt og godt akkurat der og da, men så blir dere liggende der igjen i en honnikornstinkende pytt full av skuffelse og fryser. Jeg har altså lyst til å tegne dere alle. Jeg skulle ønske jeg kunne lage et svært veggmaleri med bare dere på, så jeg kunne beundre dere hver dag, men jeg har rett og slett ikke tid. Noen må jo spille på wii-en min.


Når endorfin-rushet har gitt seg innser jeg at jeg faktisk har forpliktet meg til noe, og må gjøre noe med det.Uheldigvis har hjernen  min en lei tendens til å glemme (les: fortrenge) alt jeg forplikter meg til. Helt til..
Jeg er det motsatte av pliktoppfyllende.


PS: BORTSETT fra hvis du som fremtidig arbeidsgiver leser dette. I så fall er jeg veldig pliktoppfyllende. Da er det jo faktisk penger involvert.

PS2: Ikke det at jeg er en kapitalist eller noe, jeg mener bare at penger er en god motivator for å være den beste meg jeg kan være.

PS3: Jeg kommer til å bli den beste ansatte du noen gang har ansatt.

 


-Hanne

Dato: 07.02.2011  Kl: 15:35  Kategori: Blogg Kommentarer: 141
hits