Jeg bare lurte på en ting..

Kjære leser.

Jeg liker ikke å spørre deg om ting. Jeg har ikke plaget deg med noe så langt, og det håper jeg du har lagt merke til, og setter pris på, men nå er jeg så nysgjerrig at jeg må bare spørre;

Hvem er du?

Spørsmålet kan tolkes fritt. Det ser veldig aggressivt ut, men det er ikke ment slik. Det er ment mer slik som dette:Jeg har en viss peiling på hvem mange av dere er, da jeg alltid går innom bloggene til de som kommenterer. Mange av dere viser seg å være 12-19 år gamle jenter. Enten det eller så er 12-19 år gamle jenter flinkest til å kommentere. Jeg føler at jeg er i en episode av Myhtbusters, hvor jeg skal avkrefte eller bekrefte myten om at det bare er 12-19 år gamle jenter som leser bloggen min. Jeg er fornøyd uansett hvilke lesere jeg har, men jeg håper egentlig at det hvertfall er én person over 60 som er innom her. Og gjerne en liten samefamilie fra Kautokeino. Og ikke for å være for spesifikk, men det hadde ikke vært helt feil om en av dere hadde dedikert livet deres til å forske på hesters evne til å mutere til enhjørninger. Men ikke noe press, altså.

I dag lærte jeg å sette sprøyter. Det hele ble veldig dramatisk, da jeg først klarte å stikke meg i fingeren, og så punktere noen andre sin blodåre. For å se på det fra en mer positiv side, så var i hvertfall utstyret sterilt. Tenk om jeg hadde satset på narkoindustrien i stedet for sykepleie, da hadde jeg garantert fått AIDS! Jeg tror ikke jeg hadde klart å være morsom med AIDS.Hvis dere nå ble bekymret for å ende opp syke på min vakt, så kan jeg berolige dere med at jeg er kjempeflink til å gi bekken. Så så lenge du bare må tisse, og ikke trenger morfin, så er du i trygge hender! I helgen pratet jeg forresten med en venninne om min karriere som sykepleier, da det kom frem hvor liten tro hun hadde på meg;

Meg: I praksisen andre året så kan jeg bli nødt til å jobbe med prostituerte.

Fam: Jeg ser det for meg..

Meg: Jeg også.

Fam: Tipper du hadde sagt noe dumt.

Meg: Det er litt forstyrrende at når jeg sier at jeg skal jobbe med prostituerte, så er det meg du er bekymret for at skal si noe dumt.

Fam: ...Det er faktisk ganske forstyrrende.

Etter det ga jeg henne the silent treatment til jeg ble sulten, så gikk vi og kjøpte mat nok for en afrikansk stamme og spiste det i sengen.

---

Okei, så skriv litt om deg selv, så er du utrolig grei. Jeg kan ikke belønne dere med fysiske gaver, men jeg kan love dere super-oppdaterings-uke neste uke om dere er flinke!

 

-Hanne :-)

Dato: 17.01.2011  Kl: 23:46  Kategori: Blogg Kommentarer: 525
Heisann. Artig blogg du har :)
Jeg er helt ny i denne bloggverden.
Jeg liker å tegne og skrive.
Jeg kommer fra et sted på Sørlandet som heter Gjerstad.
Hvis du er interessert i å se noen av mine tegninger, kan du gå
til www.knutsvendsen.piczo.com
Ta en titt !

Skrevet av: synsvinkler
17.01.2011 23:52

Jeg heter Anne-Grethe, og er 15, snart 16 år. Jeg går i tiende, altså siste året på ungdomskolen. Mange av vennenne mine synes jeg har sykt snål humor, noe jeg ikke skal si meg uenig i... (a) Jeg er ikke sånn typisk fjortiss, men noen fjortiss-nykker får jeg selvfølgelig innimellom. Hahha... Der var det litt om meg :D

Skrevet av: ♥ Anne-Grethe
17.01.2011 23:53

ehe.

Jeg er 21, om det telles som "over 60" eller "hest-enhjørning-mutant-forskning" i din bok? Og jeg er jente da. Hadde vært awkward å være en gutt ved navn Rita. Mobbeoffer deluxe. Jaja. Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal skrive her. Vi sier dette holder for denne gang. Du er kul! osv

Rita :)

Skrevet av: rita azar
17.01.2011 23:54

Hejhej, 19år Lye (målgruppen). Uheldige nok te å ikkje møta deg irl før du forlot bygdå for tigerstaden :o syns du e genuint interessante og underholdane.

Skrevet av: Karen
17.01.2011 23:54

jeg er ei jente på 15 år i fra sør landet og jeg syns bloggen din er sykt komisk og tegneseriene er veldig morsomme. jeg fikk vite om bloggen din av en venninne, men jeg så tegnestripa på katalogen først og lurte på hvem som laget den men sjekket det aldri.

Skrevet av: Lovise
17.01.2011 23:56

Åh. Jeg er mye eldre enn de som bruker å kommentere hos deg, tydeligvis :p Jeg er 25 år. Urgammel. Men jeg er sykepleier, og det veier opp for alt ;) Det er forresten greit å gjøre seg ferdig med selv-stikking før man begynner å stikke på andre, det er litt mer stress om man stikker seg på brukte sprøyter. Tross alt. Ellers er det ikke så mye spennende med meg, ettersom jeg er en overarbeidet sykepleier med minimalt med fritid. (Men det er fantastisk å være sykepleier, altså. Helt utrolig!)

Skrevet av: Maanefisk - drømmer og virkelighet
18.01.2011 00:02

21 år ung jente fra Kristiansand. Studerer sosialt arbeid, og leser masse bøker. Uheldigvis er det mer skjønnlitteratur enn pensumbøker. Jeg liker bloggen din veldig godt, og føler jeg skylder deg en unnskyldning for at dette er min første kommentar.

Skrevet av: Lilie
18.01.2011 00:02

Heei :)

Jeg er 20 år og leser bloggen din fast! Er veldig glad i innleggene dine, og ler høyt hver gang!! Fortsett, og tegningene dine er utrolig morsomme! Gleder meg til flere innlegg :- )

Pernille R.

Skrevet av: Pernille Rosemary - Laugh. Love. Live.
18.01.2011 00:03

Jente på 22 fra littsånnutenfor Oslo. Noen blogg har jeg ikke, det er jeg ærlig talt for utålmodig, lat og rastløs til! For ikke å snakke om å tegne (...) Jeg er ikke egentlig noen forsker heller. Litt som du kanskje, mangler ambisjoner og energi til det store gullet.

Meeen jeg ler masse av bloggen din, kjenner jeg blir oppriktig glad hver gang jeg ser det har kommet et nytt innlegg :) Så tusen takk for alt arbeidet du legger ned i den!

Skrevet av: Julie
18.01.2011 00:06

Jeg er en jente fra Bææærgen på 19 (snart tyve altså, så ikke grei over meg med 12-19-kammen din. Kan til mitt forsvar si jeg ikke har en blogg(enda)) som om 17 dager flytter til Australia for å studere. Noe som kan bli svært.. eh.. svært, fremmed og sikkert helt sinnsykt bra. (Fingers crossed)

Nå ble dette mye om meg og mitt, men det var kanskje meningen det ja. Angående "enda"-et på bloggingen så skal jeg opprette en mittliviaustralia-blogg som trenger en noe mer fengende tittel enn det.. Forslag mottas med hugleik på staur! :)

(Jeg spiser joikakaker til jeg sprekker, er jo nesten som i en samefamilie?)

Ellers så er jeg evneveik til å tegne og synge, er unøyaktig og slurvete, men jeg liker å skrive oppgaver om snusfornuftige universitetsting og å danse. Jeg har ikke traktor, men Felleskjøpet-hatt og kjeledress, og en kjæreste som skal møte min veldig veldig gale, sprø og sinnsyke familie på onsdag. Kan ikke ende i annet enn katastrofe, mark my words.

Kort fortalt om meg og mitt!

Oppsideisi

Skrevet av: Navn Navnesen
18.01.2011 00:06

jeg er asbjørg. ei jente på 16 år. nei, vent, jeg er 17 nå. er litt vanskelig å forstå. så blir jeg atten i år. ellers blander jeg fælt med årstall i historie. og når det kommer et nytt år, sånn typ 2010-2011, sier jeg forsatt 2001. kommer aldri inn i hodet mitt. jeg er ganske glad. og litt forvirrende. og har en fin familie og masse fine venner. så elsker jeg å høre på musikk. all slags musikk egentlig. men ikke hard rock metal black-greier. og heller ikke klassisk. spesielt ikke på gitar.... æsj. jeg har en blind gitarlærer på skolen som bare vil spille klassisk. skikkelig fælt. men creds til han fordi han er blind, og greier å mestre instrumentet.

"don't worry be happy" er vel setningen jeg følger i livet. om du skjønner. men har jo mine dårlige dager fordi om. såklart.

Skrevet av: asbjørg
18.01.2011 00:11

Karen: Tusentakk! :-D Kanskje vi har gått forbi hverandre noen ganger, Jæren er jo ikke så stort!

Navn Navnesen: Herregud, er det du som har send meg te og piller? :-D Jeg skal tenke på navnet på bloggen din. Det må ikke bli "Mitt australia liv", den fortjener bedre.

asbjørg: En blind gitarlærer? Så ufattelig kult!

Skrevet av: tegnehanne
18.01.2011 00:20

Jeg er ei jente på 14 år som heter Camilla. Er svensk, norsk, thailandsk og kombodsjansk(Herregud, at foreldrene mine fikk det til). Har 9 søsken(5 av dem er stesøsken på forskjellige sider) og 5 dyr. Jeg bor i maura og jessheim. Går på skole Nannestad Ungdomsskole. Om jeg blir sint får jeg et sinnsykt raserianfall og går faktisk på sinnekurs og til psykolog. Jeg har kondis værre enn en gris, men vil inn i millitæret da. Drømmene mine er å bli soldat, arkitekt eller ingeniør. Eller prostituert hvis ingen av drømmene går i oppfyllelse.

På fritiden driver jeg med teater, speideren og ser på tv. Noen ganger har jeg sterkt vurdert å få meg et liv, men det fins så utrolig mye på tv så jeg har ikke hjerte til å forlate den.¨Jeg tror man skal lete langt og lenge etter ei jente som har grisete hjerne enn meg, for jeg kan vri alt mulig om til noe perverst.

Men nå sier(eller skriver da, HEHE) jeg takk for meg! Du er supermorsom Hanne.

Skrevet av: Camilla
18.01.2011 00:23

Hei! Jeg heter Ragna og kommer fra Vigra, men har flytta til Stavanger for å studere historie.

Jeg er 19 år, blir 20 i oktober. Jeg er godissjuk hele tiden, jeg liker best å ligge stille, men jeg kan også gå ut å springe rundt. Jeg har 4 nydelige tantebarn som jeg er super stolt over og kunne lekt med hele dagen, fordi jeg liker å leke. Spesielt gjemsel, siden de er så lette å lure. Jeg liker musikk, helst rock, men er altetende. Det gjelder forsåvidt i matvegen også. Jeg suger i rettskriving, men er drit god i engelsk. Så har jeg verdens beste kjæreste, og har nettopp brukt over 1000kr på Ikea, det kommer jeg til å merke resten av måneden. Men slik er studentlivet og jeg likerre! Åh! Så jobber jeg i blomsterbutikk!

Og digger forresten bloggen din hardt mye!

Skrevet av: Ragna
18.01.2011 00:26

Camilla: Herregud, for en fantastisk presentasjon! Jeg føler jeg kjenner deg. Men 9 søsken? Ikke rart du får raserianfall!

Skrevet av: tegnehanne
18.01.2011 00:26

24 år gammel jente fra Hamar her :) Heter Silje og har vært stor fan av bloggen din helt siden jeg oppdaget den for litt over et halvt år siden. Har selvsagt spredd den videre til alle jeg kjenner, sånn at de også kan ha glede av de vannvittige innleggene dine :D Du er genial! <3

Skrevet av: Silje
18.01.2011 00:32

'Allå
Jente 18 fra verdens navle, nemlig Vestre Toten.
Jeg går faktisk utdanning innen hest, men har ikke kommet så langt enda til å få hester til å mutere seg, desverre.
Har en diger hund (Obelix, merk navnet) -og en samboer, som jeg trives veldig godt med.
Det var litt, smil :-)

Skrevet av: Ida
18.01.2011 00:33

Jeg heter Lill, er 17 år og går inn i mitt 18 år (yey!)

Jeg liker musikk, tv, dyr, data, tv, sove, Scrubs, tv og tv.

Jeg har vurdert å sjekke Finn for et liv eller gå out and about å snakke med folk, men det er ork.

Og serriøst, hvis du vil at ei venninne skal klappe igjen, du kanke sette på mute da? Nei, det kan du gjøre hvis du er lei av å høre på Oprah bable i vei om veldedighet. Og du kan se på stort sett hva du vil! Og jeg har da sånn at jeg kan ta opp <3

Det var alt, egentlig.. Jeg går på skole altså! Jeg sitter ikke _bare_ inne hele da'n!

Neida. Joda. Neida. Joda.

Takk for meg :-)

Skrevet av: Lill
18.01.2011 00:36

sv; høhø. ja, det er nok meg. har hatt det kallenavnet siden ungdomsskolen, og jeg liker det veldig godt. alle tror jeg har ekko i hodet mitt, noe jeg synes er likegreit av og til siden mennesker kan være..ja, ekkoifiserte i hodet sitt.

høres bra ut! flottegreier

Skrevet av: rita azar
18.01.2011 00:51

æ e ei 13 år gammøl jenta :D søm lika å fake dialekt når me skriv komentara :D

Skrevet av: Maren
18.01.2011 00:56

Oi.Jeg er hun som kræsjer myten din om de unge bloggleserne. Jeg er 31 og trekvart år,mestrer akkurat det ganske så fint. Er Supersykepleier,stuntsykepleier og syk pleier. Alt under ett og på samme avdeling. Det er egentlig ganske mange som har lært seg å leve med meg. Takk og lov.

Jeg liker tegnebloggen din og har lest det som finnes her,det meste med rå latter til.

Skrevet av: Marita
18.01.2011 00:57

maa foerst bare si at bloggen din er dritbra!! jeg er en 20 aar gammel jente som bor i Barcelona:)blir alltid glad naar jeg ser at bloggen er oppdatert!;)

Skrevet av:
18.01.2011 01:03

24 år, fra Karasjok (!!), student i Trondheim, glad og fornøyd med livet, liker ponnier,øl,is,røde penner, kamera, og sånt :)

Skrevet av: Ane
18.01.2011 01:04

Carina, på 21 år her og Kommer fra den fantastiske plassen ved navn Råholt. Ellers har jeg ikke noe liv, spiller fotball, ser på TV, spiser mat, sover og leser blogger. Og når jeg leser blogger, sjekker jeg alltid din, flere ganger daglig. Tilfelle du har skrevet nok et genialt innlegg. Helt genial humor, og geniale tegninger. Min favorittblogg ! Love it <3

Skrevet av: Carina Marie
18.01.2011 01:07

Sv:

Hahaha! Du tulla! Kamilla er kjæresten min! Hvor kjenner du de fra?

Skrevet av: Ragna
18.01.2011 01:08

Hallo, hanne!

Jeg er en snart 20 år gammel jente som studerer jus, og jeg er zuperfan av bloggen din. Stå på videre! Hilsen meg :)

Skrevet av: Anonym
18.01.2011 01:35

Jente 32. Og eldst så langt :)

Skrevet av: Sofie
18.01.2011 01:51

25 år, hunkjønn!

Skrevet av: Sofie
18.01.2011 02:02

Jenta, snart 21 år fra Forus. Yes, i Stavanger vettu.

Snubla innom bloggen din her for et par mnd siden, og den same dagen blei an festa i bokmerkene mine og sjekka kver dag. Fantastisk humor som treffe meg veldigt. Spesielt innlegget om broren din, sko trodd du skreiv om meg og min bror :) Som forøvrigt e akkurat liga gammale så din og liga uidentifisert genetisk kobla te meg. Gu som eg lo.

Studere i Stavanger, kan isje tegna någe aent enn fantastiske strekmenn og fluesopp landsbyer. Don't ask..

ANYWAYS, håpe du fortsette leeeenge me denne bloggen, og oppdatere oss titt og ofte :)

Godt me litt ekstra latter i hverdagen, å dii.

Skrevet av: Karina
18.01.2011 02:04

Jeg er tyve år. Kommer fra Mosjøen som er i Nordland samtidig som det er midt i Norge. Har alt for mye fritid. Liker å spise taco og pølsegrateng. Liker å drikke cola. :)

Skrevet av: Camilla Albertine
18.01.2011 02:04

Hvem er vi? Det kan du sjekke ut på vår blogg. VI velger jo å lese om DEG.

Skrevet av: Generasjonsex
18.01.2011 02:10

Jeg heter Linn, er 25 og fra Bergen.

Aids får man gjerne aldri, men HIV er noe man kan få av urene sprøyter :)

Skrevet av: Have You Met Miss Jones?
18.01.2011 02:14

Eg heiter Maria, er fra Randaberg(wooo nesten naboar?) er 22. Eg driv litt med musikk, skriv sangar og sånnt. Ellers så gjer eg ikkje så mye aent enn å lesa bloggar å spela supermario. Har hatt sommarjobb som kroppsmalar,for nokre år siden, og syns ikkje det var rart å mala på andre folk sine pupper og rumper, det gjer meg kanskje til litt rar, evt med null intimsone...eg likar sjokolade

Skrevet av: Maria
18.01.2011 02:18

Jeg er Sandra. 21 år fra Oslo, men bor i Trondheim at the moment. Her studerer jeg (eller... jeg prøver å studere. Viser seg at jeg er litt for glad i å sove til å regnes som en god student) grafisk design, men har ikke peiling på om det passer for meg i det hele tatt. Jeg kunne like gjerne gitt opp nå og endt opp som kassadame på rimi, for jeg liker bedre å jobbe enn å studere, og en rimijobb er da bedre enn ingen jobb..

Ellers er jeg lat, sinna, sarkastisk og kjip mesteparten av tiden, men iblant glimter jeg til med noen ordentlige positive gullkorn kombinert med et slående kleint smil.

Ja, også er jeg egentlig veldig sjenert når det kommer til kommentering på blogger, så nå er det tid for å føle seg beæret :)

Jeg liker bloggen din. Den er superawesome & übermorsom 8-)

Skrevet av: Sandra
18.01.2011 02:22

Jeg er meeeg! :D hih.
Neida.. jeg er Stine. Eller Sol om du vil. Og bor i en kjedelig by som heter Sandnes og har nesten ingenting sosailliv.
Elsker å male, spille WoW, kose med katter, spise, sove, male litt til, tegne dårlige tegninger, se filmer og bli feit på sjokolade.

Skrevet av: * ~ Alveblod ~ *
18.01.2011 02:35

hurra, 20 år er jeg! 21 snart tilogmed. Liker å være litt utenfor målgruppen, haha. Men I'll get back to you når jeg er 60, garantert.

Og du skal ikke se bort i fra at jeg ender med å forske på nettopp det! Evt. et lim som funker såpass bra, at vil de ikke bli enhjørninger, så skal de. Selvom jeg studerer til å bli lærer da, i Bergen. Men man vet jo aldri.

Ellers.. så digger jeg humoren og tegningene dine, du er talentfull! Og lykke til, får håpe du ikke får hiv og hoi og slikt.

Skrevet av: Inaa
18.01.2011 02:44

og wow, jeg kommenterer typ aldri. Det innså jeg nå. Ta det til deg! haha

Skrevet av: Inaa
18.01.2011 02:45

Hei! Jeg heter egentlig Charlotte, er 30 år og kommer fra Stavanger, og burde legge meg nå. Får vi forresten "Hvordan ikke være oppmerksomhetshore"-posten? Det kunne vært en fin belønning. :P

Dig you! <3

Skrevet av: Chassi
18.01.2011 02:47

ASL?

23år gammel jente fra Alta, bodd i Oslo, flytta til Alta igjen. Er jo nærme nok Kauto, det? :P

Hud- og kroppsterapeut og har autistiske tendenser når det kommer til produktserier.

Nysingel etter fire år som samboer.

Har en uidentifisert sykdom i rygg-nakkeregionen som gjør at jeg får kramper når jeg strekker meg høyt-lavt-hoftehøyde/overalt uansett, og blir lam i halve bakhodet av å ligge i en frisørvask. Dette går ikke så bra når man har kort lunte og voldelige tendenser.

Har to gullunger av noen kattedyr som heter Twiggelypuff og Yasir Arakatt.

Holder i skrivende stund på å "døgne" da jeg skal reise med fly fra trondheim til oslo halv ni på morran, og må ta buss klokka sju, og er livredd for å forsove meg, selv om jeg ikke har gjort det siden barneskolen. (uansett hvor lite jeg har sovet i forkant)

Dette kan ha rot i at jeg har et leit behov for å alltid være tidligst ute - og det er jeg jo alltid.

Mitt nyttårsforsett er å ikke drikke alkohol i 2011. Etter å ha sovet ute i fire timer i tynnstrømpebukse som var blitt en tights og canadagoose parkas i -13, kastet skoene i skogen og mistet mobilen i snøen da jeg klatret over et gjerde fordi jeg ikke fant porten rett ved siden av, da ante jeg at alkoholkonsumet begynte å bli stort. Etter å ha lagt meg til å sove på vors helga etter, med hode først i gulvet, kunne jeg kanskje skjønne at noe var galt. Jeg VAR enhjørning! Da jeg 29.desember spiste fem dager gammel pizza, røyka andres sigarettstumper og våknet opp med smertehelvete i frontallappen med leopardstrømpebuksa som jumpsuit, da var det slutt!

Føler jeg passer inn i målgruppen din iallefall? =D

Skrevet av: Lisa Maria
18.01.2011 02:47

Hallo! Om du legger sammen to av meg og plusser på åtte, så er jeg over seksti. Jeg bor i Tokyo og jeg fyller dagene mine med å grine over kanji-bøkene mine og utsette å gjøre japansk-lekser fordi jeg leser bloggen din istedenfor. Det er ingen enhjørninger i Tokyo så vidt jeg vet, men jeg får papirlommetørklær fra en stor panda utenfor Shin-Okubo-stasjonen omtrent annenhver dag når jeg går til skolen min. Teller det?

Skrevet av: Sushibird
18.01.2011 02:57

Hei kjære Hanne, jeg eier mange blogger, men har valgt ut denne bloggen til å representere meg selv. Jeg er en Osloing på 17 år og dette året går jeg på skole i England. Bloggen din oppdaget jeg nylig og nå følger jeg deg på Bloglovin. Og jeg skal være ærlig, når det popper opp et nytt innlegg fra deg, pleier jeg å tenke at jeg ikke vil komme til å gidde å lese hele innlegget ditt, men hver eneste gang, blir jeg tatt på senga og ender opp med å lese fra A til Å. Det verste jeg vet er store forbokstaver, men når jeg besøker steder rundt på internett som ikke er mine, tar jeg på meg innesko på gulvet for å gjøre et godt førsteinntrykk.

Skrevet av: ingen vet om denne bloggen
18.01.2011 03:25

Hadde en stygg kommafeil på femte linje der, mellom fjerde og femte ord.

Skrevet av: ingen vet om denne bloggen
18.01.2011 03:27

Hei Jeg er Linnea fra guinea, neida. Porsgrunn. Jeg liker å tegne, studere kunst i utlandet og katten min Flekk. Jeg er 22 going on 23. Min nest største drøm i livet er å bli proffesjonell gatehore, neida. Marsvin oppdretter. Har aldri eid et marsvin men synes de er driiit fete animals lixom. Jobber forøvrig veldig hardt med å bli kvitt en forelskelse.

Kurt er kul and so are you.

Xx

Skrevet av: Linn
18.01.2011 03:37

Jeg er aaaakkurat utenfor grensa som jente 12-19. Jeg er nemlig 20.

Skrevet av: Rikke
18.01.2011 03:38

21 år, jente, bor I arendal, jobber på Narvesen, tegner som en gal, skriver, skal gå filmlinja på Agder folkehøyskole til høsten ( forhåpentligvis) og gjør som regel hva faen jeg vil.

8D

Skrevet av: Linns blogg
18.01.2011 03:39

Heisann!

Selvdestruktiv tankegang, tegner og har deviantart bruker som få mennesker følger med på. Har meninger om det aller meste men prøver å unngå å såre. Uuuh, vil helst ikke bli presentert som rar, men er ikke helt uspesiell.

har flere samtaler med tvskjermen enn faktiske mennesker fordi jeg er utenlands i small-town USA hvor jeg føler meg patetisk overfladisk.

Overtenker alt og savner tante vodka.

Ha en kjempe fin dag C:

Skrevet av: Loulose
18.01.2011 04:06

Jeg er en 19 år gammel frilanser som tegner, maler, designer og gjør andre ting som kreative datanerder gjør. Jeg følger med på bloggen din for jeg liker å lese den type "tegneseriehistoriefortelling", og har noe lignende selv. Jeg bor i stavanger, klarer ikke å sove på natten og vet ikke helt hvem jeg er selv. Tror ikke andre folk helt vet hvordan jeg er heller for den slags skyld.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har blogg heller. Eller det er vel sånn at folk skal vite at jeg er her. Og følge med på hva jeg gjør. Ok, dette ble veldig kjedelig og jeg skriver bare dette sånn at jeg kan utsette å legge meg litt til.

Hm. Jeg elsker illustrator, men prøver å lære meg å tegne i photoshop, men jeg kan ikke tegne for hånd så jeg sliter litt. Men jeg er ikke helt ubrukelig. Tror jeg.

Skrevet av: Julie Bernadette
18.01.2011 04:42

Hei tegnehanne

Jeg er en 24 (consider me as 12, for det er det jeg er i hodet)år gammel jente fra Karasjok, ikke så langt fra Kautokeino og samefamilien som sikkert også leser bloggen din.

Eeelsker å reise, gjerne varmere strøk (skyldes vel all denne svarte himmelen vi har her)

Jeg er bare noen få "tanker" unna studier nå (det var vel påtide)

Thats it

Jeg digger bloggen din og er innom titt og ofte for å sjekke om du har oppdatert.

Skrevet av: lilltovelindi
18.01.2011 05:02

Jeg heter Camille og livet mitt går ut på å drikke øl og mate fisk. Helst ikke kombinert, men det har hendt.

Skrevet av: Camille
18.01.2011 05:41

Jeg heter Lisa og er 20 år (going on 21) :-)

Kommer fra ei lita bygd på Nordmøre, tett opp mot Sør-Trøndelag, som heter Aure. Har med andre ord en liten skaptrønderbart! Studerer for å bli bioingeniør i Trondheim og trives med det. Er for tiden i praksis i byen til Bjarne Brøndbo (Rai Rai) og stortrives på sykehuset her! Har enda ikke stukket meg selv, men bare snille og sjarmerende oldieser :-)

Ha en nydelig dag, jenta bak bloggen som alltid setter et smil om min munn :-)

Skrevet av: Lisa
18.01.2011 06:06

Også en utgammel 25åring... I Oslo. Men ikke sykepleier. Jeg er bare gammel uten å ha bliit "noe" enda. Tenk det.... *trøstedrikke før klokka slår syv om morran*

Skrevet av: Nina BEH
18.01.2011 06:44

Jeg er eldre enn 19 år, og leser bloggen din fordi den får meg faktisk til å smile :)

Skrevet av: epione
18.01.2011 06:50

heihei

Skrevet av: AudM
18.01.2011 06:55

Gutt 21 Bergen. Studerer bachelorgrad i retorikk ved UIB. Har gått medier og kommunikasjon med deg i tre år.

Skrevet av: Ken Martin Wigand
18.01.2011 06:57

Hello :) Jeg heter Sofie, er 23 år og bor i Hønefoss med min samboer. Utdannet og jobber som ergoterapeut. Har nettopp oppdaga bloggen din gjennom en venninne som viste den til meg når hun var her i helga. Mye fliring og hikstlatter når hun viste meg tegningene dine :D Herlig, hvorfor har ingen vist meg denne før? :D

Skrevet av: Sofie
18.01.2011 07:19

Hei Hanne! Jeg heter Pia, er OVER 19 år (faktisk 23 and counting), og jeg studerer medisin i bartebyen Trondheim. Jeg er veldig glad i bamsene mine, generelt alt med pels og Internett. Og dinosaurer. Jeg er veldig kreativ av meg, men dessverre ekstremt dårlig til å få noe utløp for det. Tegne kan jeg ikke (quote mamma til syv år gammel Pia: "Åh, så fint rådyr!" Pia: "det er en katt :(((" ), synge kan jeg ikke og lage noe med hendene kan jeg ikke. Jeg skriver derfor blogg. Heldigvis fri for dagens outfit og "i dag spiste jeg middag, så vaska jeg opp, så tenkte jeg at jeg skulle sette på en klesvask, men det gjorde jeg ikke". Håper jeg.

Du er rå!

Skrevet av: Pia
18.01.2011 07:21

22 år, regelrytter og jusstudent, med en hang mot tredemøller, aleneturer på mørke (farlige) skogsveier og himla god chaite.

Skrevet av: Marthe
18.01.2011 07:25

15 år, elsker bloggen din! Ler like høyt hver gang.. Det bærer faktisk preg av en ape, ettersom vi stammer opprinnelig fra apene da, altså! 175 høy, det har jeg vært siden jeg var 10 år. Utvikler meg fort, ja...Livet mitt består av facebook. Jepp, det var det! :) Keep bloggin'!

Skrevet av: Emma K
18.01.2011 07:39

Gi meg 2 måneder så har du en 20 år gammel jente som leser bloggen din, også! Dansestudent fanget i en rar by sammen med sambieren, som sammen planlegger rømningsforsøk til steder de tillater firbeinte pelsdotter. Jeg hadde alltid lyst til å studere hesters evner til å mutere til enhjørninger, men jeg kom inn i en pegasusperiode og løste heller det verdensmysteriet.

Skrevet av: famousdeathtalk
18.01.2011 07:45

Hei og god morgen Hanne!

Eg e 40...... øve 40..... men det går bra.....

Du e gull!!

Skrevet av: Monika
18.01.2011 07:48

Som man kan se er navnet mitt Marthe, jeg er 17 år og går andre året VGS i Bergen. Trener dans og jobber som butikkekspeditør på deltid i tillegg, så jeg er konstant stressa, bortsett fra i helgene (når jeg ikke jobber). Da har jeg et noe mindre sosialt liv, så helgene går med til kjedespising av hveteboller og LAN, der jeg for det meste spiller Harry Potter på den ti år gamle stasjonære datamaskinen vi har på loftet. Hei og hopp!

Skrevet av: Marthe
18.01.2011 07:50

jeg er en 15åring, snart 16. GUTT! :-D ikke verst, eller hva? er fra kongsvinger!

seriøst, beste bloggen jeg har lest på lenge! keep on rockin'

Skrevet av: amund eidlaug.
18.01.2011 07:54

Heisann. Beklager - er ikke over 60 og heller ikke same fra Kautokeino. Men har passert 40 og bor i Alta, kanskje det er sånn noenlunde, i alle fall. Og av og til bor jeg i Spania. Jeg leser alle innleggene dine. Humrer for meg selv og koser meg med perspektivene dine :) Men pleier ikke kommentere - når du har 40 kommentarer på no time, tenker jeg at du har mer enn nok å håndtere. Men hvis det er sånn at du savner aldersgruppen over 19? Vel, jeg er i alle fall her :)

Du har en herlig blogg, Hanne.

Skrevet av: mimmimor
18.01.2011 07:57

Jeg er 92 liksom 8)

Skrevet av: ♡ Therese
18.01.2011 08:01

Jeg leser og digger bloggen din, du er kjempeflink!:) Jeg er 26, så over gjennomsnittet ditt;) Veldig opptatt av kosthold, helse og supermat. Bor på vestlandet, samboer, mamma til en 3 åring, jobber med bloggen min og deltid på SFO.

Dessuten synes jeg ikke du skal være så lei deg for den punkterte blodåra.. Jeg var og tok blodprøve forrige uke, dama var over 50 og hadde ergo jobbet med dette en stund, og klarte likevel å punktere blodåra mi.. jeg er fortsatt blå på armen!

Skrevet av: Anita
18.01.2011 08:08

Din nye bestevenn. Neida... joda.

Jeg heter Kristine, og fylte nettopp 17 år, den 27. desember, som er en teit dag å ha bursdag på, for bekjente synes det er en smart idé å gi meg kombinert jule og bursdagsgave, og du vet hvordan det ender. Jeg er for øyeblikket på utvekslingsår i New Zealand, og jeg tegner og fotograferer og er en av de irriterende menneskene som svømmer med delfiner annenhver dag og opplyser alle på facebook om det. (Jeg kødder ikke med når det gjelder delfinene. Okay, så skjedde det kun en gang at det var nesten to dager på rad) Dessverre kan jeg ikke hjelpe til med å endre statistikken fra 12-19 år gamle jenter noe særlig, men hvis du later som om jeg er robot, så går det sikkert? Hjemme i Norge bor jeg på Hamar, den rette siden av Mjøsa. Og når jeg blir stor... da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Aller helst vil jeg reise rundt og lage dokumentarfilmer om dyr og mennesker, og når jeg får dårlig helse skal jeg tegne til hendene faller av meg. Jeg vet ikke helt jeg. Hei.

Skrevet av: Kristine
18.01.2011 08:09

Hei! Snubla over bloggen din for noen uker siden, og nå er jeg frelst. Jeg er 23år, opprinnelig fra Oslo, men bor i Danmark nå. Vet ikke hva mer du vil vite? ;D

Skrevet av: Anne
18.01.2011 08:09

Jeg er Mona, 18 år, fra Haugesund. Hm.. Er rammet av seriøse fritidsproblemer til tider. Noe annet du vil vite? :)

Skrevet av: Mona
18.01.2011 08:14

Uhm, jeg heter Anna og venter bare på å bli 18 år om ca 8-9 mnd (september en gang). Jeg går andre året media&kommunikasjon på Vinstra VGS, en skole uten noe særlig bra midler.

Jeg digger bloggen din, fordi den somoftest får meg til å dra på smilebåndet :) Stå på!

Skrevet av: Anna Husøy
18.01.2011 08:16

Elise. 17. Notodden (i Telemark)

Fant tegneseriene dine første gang på nettsiden til Pondus :)

Skrevet av: Elise
18.01.2011 08:25

jeg er søt, litt bitter, litt vittig, og humoren min går omkring hunde/kattevideomontasjer på AFV, moradiogjeg.blogg.no og å stalke fjortiser på facebook og le av hvordan de ser ut. jeg bor på singelhybel i meldal, går media og kommunikasjon og er generelt ganske awesome. nesten like awesome som du. koz & klemz!

Skrevet av: elise
18.01.2011 08:29

Jeg er lemen som til vanlig later som om jeg er en lemen. Ikke fortell det til noen da, for jeg er også en superhelt, og vil helt at superidentiteten min skal bli holdt hemmelig!

Skrevet av: Helene
18.01.2011 08:34

Hei eg e ikkje 19 eg e snart 22 - så då har du nåkk ikkje vært inne på min blogg =O

Vett ikkje heilt ka eg ska sei om mg sjøl - eg digge bloggen din å eg vil bli fotograf =P

Skrevet av: Annki
18.01.2011 08:35

Hei Hanne!!! :D

Jeg er 19 år, og sinnsykt dårlig til å kommentere blogger. Jeg går også under "statestikken" din for "alder gruppa" av besøkende på bloggen... FML. ... også kommer jeg fra Larvik som forsovid ligger i Vestfold. ... Jeg er svært lite interesang. :)

Skrevet av:
18.01.2011 08:36

Wææ, navnet mitt ble borte når jeg skrev kommentaren, så jeg prøver igjen:

Hei Hanne!!! :D

Jeg er 19 år, og sinnsykt dårlig til å kommentere blogger. Jeg går også under "statestikken" din for "alder gruppa" av besøkende på bloggen... FML. ... også kommer jeg fra Larvik som forsovid ligger i Vestfold. ... Jeg er svært lite interesang. :)

Skrevet av: Kristine
18.01.2011 08:37

Heisann! Jeg heter Lise, er fra Stavanger og er 27 år, kanskje jeg forhøyer aldersstastikken ;) Flere folk tipsa meg om bloggen din, typ "Du, du må sjekke bloggen til ei som kaller seg tegnehanne, det er så sykt morsomt!" And here I am :)

Skrevet av: liseliten
18.01.2011 08:59

Hei! Se hit da, se på meg! :D

Jeg heter Linn og er snart 23 år. Jeg er en blanding mellom Finnmarking og Nordlenning. Dessuten er jeg en trekvart same og har vokst opp på Nordmøre. Nå studerer jeg i Volda, fotfølger dermed både SerieReiret og Gard H. fordi jeg digger tegneserier (regner med du vet hvem det er). Da må jeg jo selvsagt digge de som lager den, så du er jo digget du også :)

Selv så studerer jeg noe merkelig som PR.

Jeg har en rosa tamagotchi og sparer til en DS.

Jeg liker sære filmer, og befant meg her om dagen som eneste jente i en kinosal med bare tenåringsgutter da jeg skulle se den nye Tron filmen (den var forresten awsome!)

Vurderer å farge håret rosa.

Jeg er som oftes glad, litt engasjert og en smule rar.

Har lyst til å lage tegneserier jeg også...

Skrevet av: Linn Inger
18.01.2011 09:04

Hei hei. Ei jente på 23 som tilfeldigvis datt innom bloggen din en dag. Tror jeg kom over den via Sofsen sin. Jeg er svært lite interessant, og driver verken å forsker på enhjørningsmuligheter eller lager snøengler hele dagen. Det jeg derimot gjør er å vie store deler av livet mitt til blogglesing, facebook og min egen blogg. Og så jobber jeg litt også innen IT-verden. Stå på, Hanne. Har sansen for bloggen og humoren din, og fortsetter å følge deg i 2011 :)

Skrevet av: Wendys
18.01.2011 09:05

Jeg er 23, kunstviter og fra Tromsø! :-D

Skrevet av: Henriette
18.01.2011 09:07

Hei Hanne!

Jeg heter Julie og blir 20 år om to uker og en dag. Jeg er heltidsblogger og heltidskioskansatt og bor i Skedsmo. Jeg prøver så godt jeg kan å være morsom, men er stort sett aldri akkurat det. Jeg mistenker faktisk at flere later som om de synes noe jeg gjør er morsomt og sitter bak dataskjermen og ler falskt. Uansett ville jeg gjerne si at bloggen din er blant mine største forbilder innen bloggverdenen. Du er helt unik og superflink til å tegne! (selv ligger jeg på strekmenneskenivå)

Skrevet av: Lille Frøken Norge
18.01.2011 09:08

Jeg er 14 år (snart 15 bare for å være barnslig:D)

Jeg er totalt retarded og kan oppfattes svært irriterende til tider..

Men egentlig er jeg helt normal og rolig og elsker jass.

Bor i Oslo, ehja.

OOOOG, har akkurat vært vitne til en gullfisk dø ._. RIP Rudolf<3

Skrevet av: Cecilie
18.01.2011 09:08

Jeg er 20 år, bor på landet og er hjemmeværende husmor. Ble smelt på tjukka som 19åring, så dagene går med til bleiskift, mating, gurgling og lesing av tegnehanne.blogg.no :D

Skrevet av: Stinebaremyhre
18.01.2011 09:08

Jeg heter Vibeke, blir 18 i år og går medier og kommunikasjon. Jeg bor i Trondheim og liker fotball. Jeg elsker og lese, favoritten bøkene er Harry Potter, men jeg leser mye annet også. Favoritt skuespilleren min er Johnny Depp, mannen er fantastisk.

Skrevet av: Vibeke
18.01.2011 09:09

Jeg er 24. Jente. Masterstudent i nordisk språkvitenskap ved universitetet i Trondheim. Ofte for lat til å kommentere. Nå er jeg bare trøtt. Det er ikke så kult. Jeg vurderer å slutte. Bloggen din, derimot, har jeg ingen planer om å slutte med.

Skrevet av: Astarkvedja
18.01.2011 09:11

Jeg har ikke tenkt å svare konkret på spørsmålet før i april. Da er jeg endelig 20 og utenfor gruppen "12 - 19 år gamle jenter". Da er jeg jente 20 år. I april. Jeg er forresten jente nå og.

Skrevet av: Anne Jorid
18.01.2011 09:11

Hei : D
Jeg liker anime, manga og Japan. Jeg blir sett på som spesiell. Går min egen vei, sta. Snart 17. Bor i Nord-Trøndelag. Liker å spill spill og være med venner. Musikk er viktig. :3 Er en stalker, men igjen så blir jeg stalket.. -.-'' Kan være litt random til tider, og liker folk med awesome humor ^_^

Skrevet av: Hoshiko Yuki
18.01.2011 09:12

Jeg er ei jente på hele 20! Så hurra, faller ikke inn i den gruppa :D Jeg er ei sånn ei som har mange rare tanker, og kan finne på å si de merkeligste ting. Jeg bor på bygda, jobber på kafé og bor fortsatt sammen med familien min. Jeg har nettopp funnet denne geniale bloggen din, (hvordan kan jeg ha unngått den???) og satt og leste gjennom hele bloggen og lo! Hurra :D

Skrevet av: Theresa
18.01.2011 09:23

Heter Bertine, er 19 år gammel.

Har gått to år byggfag, går nå almenn påbygging.

Begynte å lese bloggen din i går, syns den er kjempemorsom.

Skrevet av: Bertine
18.01.2011 09:25

Hei! jeg heter Marta, og er 64 år.

Neida, er ikke det, sorry. Er fjorten år og skriver bestandig gjorten når jeg skal skrive fjorten..

Bor i tromsø, er en krokenrotte forsåvidt. HEJDÅ. u rule btw

Skrevet av: marta
18.01.2011 09:26

Hello! Fannt siden din da du hadde tegnet Super marie på siden hennes. Du har en utrolig morsom blogg! Jeg er en jente på 17 år, er halvt nordlending og en åttendels same men er ikke fra kautokeino, sorryy... Keep up the good work! :))

Skrevet av: Iben
18.01.2011 09:30

Hei :)

Jeg heter Tonje, og er 20 år :) Så det vil si at jeg er over gruppen 12-19 år :D *JIPPI* :D

Du har en utrolig morsom blogg, og du må forsette med det! Jeg sitter på skolebibloteket og leser dagens blogg innlegg, noe som ikke er en god ide ;) Det skal være rolig på bibloteket, og det er ikke like lett når jeg leser det du skrivet :D

Du gjør dagen så mye bedre for mange mennesker der ute i alder 12-80 fra hele Norge, så fortsett med det du holder på meg :D

Skrevet av: Tonje :)
18.01.2011 09:54

Jente 18, som lever de glade dager på videregående. Verken same, enhjørningforsker eller prostituert. Men, jeg er glad uansett.

Skrevet av: Signe
18.01.2011 10:01

O'hai!

Marie her, 21 år (over "småingene" - woooh), studerer medisin i Slovakia og håper å komme meg gjennom studiet uten å havne i østblokkens vold. (Les: tatere/alkoholisme/klær fra M&H - ja, M&H)

Jeg digger enhjørninger, muffins, fairydust, ranting og bringebærsåpe, ler meg frynsete av tegnehanne, folk som går på trynet og det norske politiske systemet og det kjedeligste jeg veit er å pusse tenna.

Skrevet av: Marie
18.01.2011 10:02

Jeg heter Madeleine, er 20 år og bor for tiden i Trondheim. Men jeg kommer fra Asker og prater fint, det er viktig å få med. Jeg studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole, og er egentlig ikke fornøyd med det i det heletatt. Ellers har jeg ikke så mye å si annet enn at du heter det samme som mammaen min. Og at du burde lese hele denne kommentaren med en barnslig stemme, for da høres det ikke like nerd ut.

Skrevet av: mmaddiiee
18.01.2011 10:11

Eg heiter Karin, og kjem frå Bryne (hurra!) men er utflytta til Bergen på grunn av studier og kjærleik. Sånn kan det gå, sa mannen.

Skrevet av: Karin
18.01.2011 10:11

16 år fra Hedmark. Jeg forsker på enhjørninger og tegner på fritiden. Ellers er jeg superskurk om natta.

Ble glad da jeg tilfeldigvis hoppet inn på bloggen din, og fant SEGWAY. Da måtte jeg lese videre, og lo meg skakk. Akkurat som bloggpartneren min, Hanna!

Skrevet av: Marie
18.01.2011 10:12

Ja, også er eg 22, 23 i juni, så eg er godt over denne alders-rangeringa du driv med.

Skrevet av: Karin
18.01.2011 10:12

Sorry, kan ikke oppfylle ønsket om leser over 60, men jeg er snart 40 så det er jo nesten....

Digger tegningene dine og er skitmisunnelig på dine tegneferdigheter, selv er jeg nokså klumsete...

Skrevet av: Elisabeth, innerst i veien
18.01.2011 10:13

Jeg er 25 år, ikke så sykt langt unna 60. Jeg bor i Trondheim og jobber på Gilde!!!! Hahahaha, det er fordi jeg ikke har fått meg jobb som førskolelærer, det jeg er utdanna som. Kjøtt og barn, kan håndere begge ting ganske så bra;P

Skrevet av: Marianne
18.01.2011 10:20

Jeg er 21 år, jenta som er en av gutta og alltid har hatt lyst til å være "the girl next door" .

Og PS! Jeg virkelig hygger meg når jeg leser bloggen din. Du er så utrolig morsom! Dine blogginnlegg lyser opp dagen min.

Skrevet av: Lolla
18.01.2011 10:22

Du skal få svar. :)

Jeg er en jente på 27 (!) år, jobber som pedagogisk leder i barnehage, bor i den skjønne byen Lillehammer. Har anbefalt bloggen din på facebook noen ganger, og har fått kommentarer om at bloggen din er den MORSOMSTE i verden. ;) Så du er nok populær, også for oss over 19!

Skrevet av: mirakel
18.01.2011 10:24

Bare for å vise at det ikke bare er jenter i en alder under 20 som er hoved demografien din så legger jeg igjen en kommentar. Jeg ler så tårene spretter mange ganger av inleggene dine.

Alder: 26

Kjønn: Mann

Skrevet av: Karl
18.01.2011 10:31

Jeg er 19år (snart 20, vil ikke havne i kategorien 12-19..) og er student ved universitetet i Manchester. Så derfor bor jeg her i Manchester. Jeg er i mitt første av tre år for å få bachelor i politics and international relations. Det er ikke så mye mer å si. Kjæresten bor hjemme i Norge, men jeg skal hjem i morgen for å overraske lillesøster som fyller 18år på lørdag. Men det er en hemmelighet! :)

Skrevet av: Odaline
18.01.2011 10:31

17 år fra bergen

blond og liker rosa

Skrevet av: Anette
18.01.2011 10:33

Fyller snart 23 og venter en liten gutt i Mars.

Hmm... oppdaget bloggen din igjennom supermarie og lest den siden.

Du er jo bare utrolig morsom når du tegner og står i. :P

Skrevet av: W e b - L i n n . n o
18.01.2011 10:34

Jeg er atten, men om litt under én måned blir jeg nitten og da går jeg vel over i neste kategori? Håper jeg, for du mente vel tolv TIL nitten, og så er det en ny kategori som begynner ved nitten og går til... noe. Vil helst ikke dele bås med tweens, you see.
For tiden er jeg en stakkarslig skolelev som prøver å ikke drukne i leksemengden og motiverer meg med å tenke på at snart er jeg fri til å... søke på enda en skole. Tretten år, og premien er at du må utdanne deg enda mer?? Verden er urettferdig.
Nordmenn flest bor på østlandet, og det gjør jeg og. Innfødt drammenser uten dialekt.

Skrevet av: Synne Larsen
18.01.2011 10:34

HEI HANNE.

Jeg er en jente på 19 som bor i Oslo, men opprinnelig er fra Telemark. Ble tvunget til å flytte på grunn av studier, men angrer da for all del ikke - Oslo er jo en flott by, og dessuten har jeg mange TV-kanaler der jeg bor. For tiden studerer jeg psykologi, og tenker at når jeg blir stor hadde det vært hyggelig å jobbe med mennesker som ikke har det så bra. Forhåpentligvis kan jeg overtale dem til å bli med i min personlige hær og hjelpe meg med å ta over verden, men jeg tror det er litt for ambisiøst, så jeg nøyer meg med å ønske å hjelpe dem til å få et litt bedre liv.

KOZ OG KLEMZ!!!

Skrevet av: Kristin
18.01.2011 10:37

Jeg passer nok inn i den lille boksen din, Jente på 18 her

Skrevet av: Johanne
18.01.2011 10:38

21 år gammel jente fra Telemark. :) Studerer sykepleie i Bergen. Kom innom bloggen din fra supermarie sin.

Du har en utrolig morsom blogg, og du er veldig flink til å tegne! :)

Skrevet av: Nenna (hellyen.blogspot.com)
18.01.2011 10:39

Hei, er ei jente på 18 fra stavanger. Holder på å avslutte tredje året på videregående, dritt lei kjemi og fysikk nå. Skal derfor reise rundt i verden neste år, oppleve ting, vokse og bli klar til å studere. Mest sannsynlig må jeg jobbe også, og da blir det vel en fortsettelse der jeg allerede jobber ;)

Skrevet av: Heidi
18.01.2011 10:42

Jeg er ikke over 60, og heller ikke en same og jeg har bestemt meg for å dedikere livet mitt til å inspirere barn og unge. Kanskje jeg klarer å inspirere en annen til å dedikere livet sitt til å forske på hesters evne til å mutere til enhjørninger. Man skal aldri si aldri.
Jeg er ei helt ordinær jente på 19 år som tusler rundt i barndomshjemmet. Jeg er fra Trøndelag men er ikke så spesielt betatt av verken Trondheim eller karsk selv om begge sniker seg inn enkelte ganger.

Skrevet av: Anne Marit
18.01.2011 10:47

Jeg ei jente på 17 år, og kommer fra Nordland. Akkurat nå går jeg Medier og Kommunikasjon som er et rent helvette. Ja. Også er jeg generelt realistisk, andre kaller det negativ. Skjønner ikke helt hva de mener. Jeg liker derimot å le, jeg er uheldigvis en av de latter-horene som du kan høre i bussen eller i butikken, som man har veldig lyst drepe. Men samtidig er jeg en av dem som har lyst til å drepe dem. Humoren min er veldig stygg, rett og slett forferdelig. En gang så spøkte jeg om at mormoren min kom til å dø snart, etterfulgt av hysterisk gråting. Da hadde jeg mest lyst til å drepe meg selv.

Jeg er også avhengig av How I Met Your Mother, og Dexter. Det er blanding som beskriver meg perfekt. Kinda awesome, med et lite hint av naiv seriemorder. Føler du at du kjenner meg bra nå?:)

Skrevet av: karoline
18.01.2011 10:56

Jeg er en 18 år gammel jente fra Sarpsborg :) Jeg er livredd for sprøyter, og skal miste visdommen min i dag, så fra og med klokka halv to, mangler jeg visdomstenner igjen.

Jeg går siste året på videregående, formgivning faktisk, men skal studere tysk videre, av alle ting. Jeg er nerd. Og jeg er kanskje med på å bekrefte teorien din siden jeg bare er 18. Men vi 18-åringer har litt å komme med vi også :D Jeg lover! hehe.

Jeg digger bloggen din, den får meg til å le :D

Skrevet av: Desirée Elise
18.01.2011 10:57

Jeg er 25 år, fra Oslo. Første gang jeg leste bloggen din, lo jeg så mye at jeg sprutet sjokolademelk ut av nesa (jeg drakk sjokolademelk, altså. Den oppsto ikke av seg selv) Jeg har 2 yngre søstre, den eldste av de brukte skinne når hun var liten, og var skalla til hun ble ca. 3 år, så jeg måtte jo sende henne barndoms-historien din. Den yngste er superinteligent, og derfor veldig irriterende. Jeg studerer til å bli kjemi-ingeniør, og jeg skal gifte meg i mars. Sykt.

Skrevet av: Chris
18.01.2011 11:05

Stina, 18 år fra Karasjok, nabobygda til Kautokeino :p

Skrevet av: Stina Marie
18.01.2011 11:06

Jeg er 25 år og også sykepleier :) jobber i hjemmesykepleien og fikk akkurat telefon om at jeg skal være kontaktsykepleier fra uke 4. Gleder meg til å fylle forvirrede studenthoder med vranglære og unyttig kunnskap! Hehe, ja dette er min første gang som kontaktsykepleier. Blir sikkert stress. Sånn ellers bor jeg på rette siden av landet altså rogaland og burde derfor snakka dialekt egentligt.

Skrevet av: Celine
18.01.2011 11:11

Johannes, gutt, 16 Hakadal, Akershus :)

Leser bloggen din ofte. Liker hvordan du skriver og elsker tegningene dine :)

Skrevet av: Johannes Krogh
18.01.2011 11:12

Magnus, gutt 15 år, Stavanger :-)

Er egentlig ikke så veldig interessert i blogger, men din blogg er bare så genial at jeg måå innom den hver dag! :-D

Skrevet av: Magnus
18.01.2011 11:15

Jente, 17 år. Fra karasjok, er nok mange samer som leser bloggen din :)

Skrevet av: AnneLailaNystad
18.01.2011 11:16

Mitt navn er Ida, og jeg er nitten ("snart" 20) år gammel. Jeg er student ved UiO og bor derfor i Oslo nå. Jeg har ikke fulgt bloggen din så altfor lenge, men jeg elsker den :)

Skrevet av: Let me show you
18.01.2011 11:18

Jente, 20år, fra Oslo. Men studerer fysioterapi i Tr.heim. Vurderte faktisk sykepleier, men jeg er godt over gj.snittet interessert i sport, så da blei det fysio istedet :-D jeg er vel egentlig litt kjedelig, sku ønske jeg turte å gjøre mer ut av livet mitt, men den gang ei. Anyways, digger bloggen, sykt morsom og fine tegninger :-)

Skrevet av: Andrea
18.01.2011 11:19

Jeg er ei jente på 17 år som bare på grunn av bloggen din ønsket meg tegnebrett til jul. Faren min ymtet frempå "ja, så du ønsker deg ikke bil da? siden du snart blir 18 og sånn?" Jeg svarte at nei, jeg skulle bli som Tegnehanne når jeg ble stor. Fikk forresten ikke tegnebrett så mitt liv er ikke spesielt å skryte av for øyeblikket. Jeg blir uansett kjempeinspirert av bloggen din og vurderte nesten å studere enhjørninger når du ville ha en slik kommentar, men det skjedde jo dessverre ikke. Jeg har på en annen side planer om å få en bare halvparten så bra blogg som deg. Da hadde jeg blitt glad. You go girl!

Skrevet av: Astridjinx
18.01.2011 11:19

Hei Hanne!

Jeg er ei jente på 22 år, fra Eidsvoll. :) Er innom bloggen din i ny og ned, og liker den veldig godt. Altså, ingen frjortizz her!

Ønsker deg en fin dag!

Frida April. :)

Skrevet av: Frida April
18.01.2011 11:41

Ny og ned? ...off. Ny og ne*

Skrevet av: Frida April
18.01.2011 11:41

Jeg er 25, så et lite stykke utenfor målgruppen :) Jeg bor i Bergen og har jobb og samboer og alt det der. Jeg liker å tegne jeg også!

Skrevet av: Maja Piraja
18.01.2011 11:42

Jeg heter Kamilla, 14 år.

Født i Stavanger, Oppvokst i Tromsø og bor i Harstad.

Har faktisk 3 mellomnavn, men jeg bruker ingen av dem.

Jeg tenner på voksne menn, med sminke og som røyker.

Jeg kan ikke fordra kroppshår, eller brødsmuler.

Jeg elsker enhjørninger, faktisk.

Avokado er seriøst himmelen, gi meg avokado og jeg behandler deg som en kongelig, for alltid.

Jeg har en stygg tendens til å få drapstanker om alt og alle.

Jeg liker blod, død og smerte.

Jeg er kjent for å bytte hårfarge, like mye som et pubertetsmonster av en gutt bytter kjæreste, altså - ofte.

Jeg er ekstremt rar, om du ikke fant ut det.

Skrevet av: Milla
18.01.2011 11:44

Jeg er seksten (men dama på Kiwibutikken i nærheten påstår at jeg er under fjorten fordi hun aldri lar meg kjøpe Battery av henne). Jeg går 1. vgs, studiespesialiserende med formgivingsfag og har et wannabe-ønske om å bli noe innenfor tegneserier, selv om jeg enda har en lang vei å gå. Jeg ble tipset om bloggen din av ei venninne, noe jeg er veldig takknemlig for ettersom at den er awesome - men du har ikke sett meg kommentere før, fordi jeg ikke finner på noe smart å si. Ellers digger jeg Kaptein Sabeltann og Toy Story, så om du en gang finner ei maskert jente på gata som nynner "Kongen på havet, hvem er han?" - så vet du at det er Emily fra Kristiansund.

Skrevet av: Emily
18.01.2011 11:49

Jeg er litt som deg når du var femten, bare fortsatt. 25 er uansett et bra år å leve på. Ramlet over bloggen din gjennom ei venninne, så Twitter. Fine Twitter. Studerer til å bli styrkvinne og ellers bruker jeg dagene til å stirre i veggen.

Ja.

Skrevet av: Tiril
18.01.2011 12:01

Jeg er 21 og bor i Larvik. Har ikke noe festlig og si til deg, konsentrer deg heller om den andre artige kommentarene du har fått..

Skrevet av: Luna Anette
18.01.2011 12:06

Jeg heter Connie, er 18 år og er i fra Bodø : )

Går verken skole, har ikke jobb og er veldig glad i mitt eget selskap.. og bloggen din!

Skrevet av: Connie Olaisen
18.01.2011 12:08

hei!

jeg heter helene, og jeg skriver ikke store forbokstaver. jeg er 18 år og bor i et høl ikke langt unna drammen. jeg går siste året på videregående og aaaaner ikke hva jeg skal gjøre videre! HA DET XDDXDXDDXD

:)

Skrevet av: helene
18.01.2011 12:22

Ehe ... Føler meg flau siden jeg er bare 13 1/2 ... Jaja, Jeg heter da Ida, alderen vet du xD

Og jeeg bare elsker bloggen din, elsker tegningene, noe som får meg til å le meg halvt i hjel!

Men også samtidig som du kan være litt seriøs :]

Men men, bloggen din er super :]

Skrevet av: MittLivMedDepresjon&AdHd
18.01.2011 12:22

Jeg er nitten, fyller 20 SNART (over et halvt år til)

Jeg går på Kulturprosjektledelse på Høgskolen i Lillehammer og stortrives med det. Jeg er en ivrig konsert og festivalgjenger og jeg er lidenskapelig opptatt av øl og mote.

Skrevet av: Elisabeth
18.01.2011 12:23

Emilie, blir 14 snart. Liker å tegne, spille gitar, musikk, ta bilder osv, u name it! Er vel egentlig ikke så veldig fjortiss av meg, selvom jeg av og til har mine stunder.. Bor forresten i Tromsø og digger bloggen din :))

Skrevet av: Emilie:3
18.01.2011 12:24

Hei! Eg har desverre ingen samefamilie, men er fra Lofoten, så kan skryt på meg en feskarfamilie om du lika det! 26 år, 1 barn, 1 mann, 1 barn i magen, sykepleier! Elsker kunsten og humoren din!! ;)

Skrevet av:
18.01.2011 12:25

Hei, jeg har lest bloggen din siden desember i 2010. Synes det er kjekt å lese morsomme blogger med gode historier. Selv har jeg en blogg, der blogger jeg om min hverdag og bilder som jeg tar.

Jeg er utdannet konditor. Jeg blogger for at det er gøy å ha en plass og fortelle familie og venner om hverdagen min. Jeg bor i Oslo og er 21 år. Kommer fra Hommersåk i Rogaland.

Fortsett med det gode arbeidet.

Ta og gjerne en titt på min blogg.

http://hildesfenurligheter.blogspot.com/

Skrevet av: Hilde Garborg Vårlid
18.01.2011 12:25

Hvor skal jeg starte.. Jo, jeg heter Marte. Kommer fra den fantastiske byen Porsgrunn (eller, jeg er jo adoptert fra Sør-korea, så sånn praktisk sett så kommer jeg fra Seoul). Om 19 dager (eller noe slikt) fyller jeg 25 år, og da anser jeg meg selv som en gammel dame. Det er kjedelig. Ingen gamle damer har rosa hår.

Jeg jobber ikke, blogger altfor lite og har dårlig råd denne månenden. Ellers så er jeg stort sett veldig koselig, selv om jeg kanskje ser litt skummel ut for mange (spesielt små barn og gamle damer). Jeg er godt over gjennomsnittet interessert i tatoveringer og piercing og liker selv å pine meg med disse formene for kroppskunst.

Har fulgt bloggen din siden.. ifjor høst en gang tror jeg? Husker helt ærlig ikke når. Kanskje fordi jeg begynner å bli gammel :<

Skrevet av: Marte Forsberg
18.01.2011 12:42

Karita, 22 år og jeg er også fra Karasjok ;p

Skrevet av: Karita
18.01.2011 12:43

Jeg er 22 år gammel fra Bergen ! Skal begynne på medisinsk sekretær kurs i slutten av måneden, varer til juni... Gruer meg allerede til å sette sprøyter, da jeg nærmest besvimer bare jeg ser en ! :S ææææææ, hva har jeg gjort.. Jeg bor for meg selv i egen leilighet sammen med katten min, som er oppkalt etter en fotballspiller fra Bodø. :D

Skrevet av: Hilde
18.01.2011 12:43

32 somrar gamal, nerd (yrke og hobby), innflytt Bergenser. Opphaveleg frå Nissedal, og har angiveleg ein svært sjarmerande dialekt (*blunke*).

Du ær schjempegøyt!

Skrevet av: Jakob Breivik Grimstveit
18.01.2011 12:48

Jeg er 17, fyller 18 i oktober, wuhuu!

Jeg har en kjæreste i militæret, og sammen har vi en hund, som nå er på for.

Jeg har nettopp søkt på jobb på en dyrebutikk, men jeg er ikke overengasjert i dyr, sånn mer en den vanlige "JEG HAR HUND" typen. Jeg ble nemlig angrepet av pappas kjælesau/vær: Kirsten.

Jeg elsker Tim Burton, Coheed and Cambria og alle andre sære ting, inkludert deg! Og Marius, må ikke glemme Marius.

Skrevet av: Elisabeth
18.01.2011 12:48

20 år gammel jente fra Mo i Rana som for tiden studerer i Grimstad. Ikke spesielt flink til å kommentere, men synes du har en veldig morsom blogg :)

Skrevet av: Maiken
18.01.2011 12:56

Har lest blggen din en stund og startet med at du er ett herlig menneske, og jeg misunner virkelig dine talenter. Og så må det frem at en kunstner alltid misunner en annen.
Så er jeg ei gal sjel på 23 fra Hvalfangerbyen. Tegner selv, blyanten er mitt favoritt redskap, skriver til tider, dikt hjelper ofte i tunge tider. Jeg er altfor glad i en latte, og bruker mer penger på ene kafeen her i byen med venner enn jeg bruker på mat på en vanlig måned.
Kommer fra en kronglete bakgrunn men har klart meg bedre enn min storesøster. Løvetannbarn mener jeg det kalles (Har jeg hørt av andre) Er veldig glad i humor og bruker det hele tiden, har masse galgenhumor og selvironi. Ja, det var for det meste meg. Kan ikke skrive hver eneste lille detalj, selv om jeg sikkert er den mest spennende personen på hele internett!!!11oneone! Å jo, jeg er en nerd!: Spill, filmer, data osv.
Og btw: Nei, jeg er ikke seriøs i nest siste setning :D

Skrevet av: Mocca
18.01.2011 13:02

Er en helt unormal 19 åring som digger humoren din :D

Skrevet av: utpiping
18.01.2011 13:04

Jeg er 22 år, og ei sånn som dauer av den første kommentaren du fikk på dette innlegget

Skrevet av: Linn-Marion
18.01.2011 13:05

Hej!

TJUEFIRE år,eldgammel! Ingrid heter jeg. Berrgensaar som bor i Volda.

Har gått tegning form farge,og hadde en drøm om å bli tegner,men den forsvant fort etter at jeg skjønte at jeg har null talent,høhø.

og så er jeg happily engaged til verdens fineste jente.

Du har en av de beste bloggene out there,jeg tisser nesten på meg HVER gang jeg er her inne! :D

Stau pao! <3

Skrevet av: Ingrid spektor
18.01.2011 13:06

Jeg er 22 år og studerer sosialantropologi i Bergen. Jeg har ikke egen blogg nå, men da jeg studerte i Ghana i fjor hadde jeg det, så du kan jo lese litt om meg (og typen min, som også er dødsdfan) der :) Og nå er jeg dødsgiret på en MASSE oppdateringer neste uke altså! ;)

Skrevet av: Maria
18.01.2011 13:17

Jeg bekrefter myten, jente18. Hurra! :)

Bra blogg da! :D

Skrevet av: Annbjørg
18.01.2011 13:17

Jeg er en av de eldste ser jeg? 34. Fra Tromsø. Også sykepleier. For tiden influensasyk pleier. Ler meg nesten fordervet av tegneseriene dine, og kjente meg veldig godt igjen i et par av stripene også.

Skrevet av: Elin
18.01.2011 13:26

hei jeg heter hilde og er 29. nordlending i oslo. sånn bortsett fra meg og et par andre tror jeg du har rett i dine antakelser, men jeg regner med at du kommer tilbake med saftig statistikk etter alle disse kommentarene. digger bloggen din:o)

Skrevet av: hilde
18.01.2011 13:29

Jeg leser, og avkrefter myten.. 23 år, bosatt i sandnes, tidligere Orstad, og før det ålesund.

Skrevet av: Cathrin
18.01.2011 13:29

jeg hater å svare bare fordi noen spør, men ok -

jeg er Muffin, 27 og tegner selv, men ikke like morsomt som deg. Håkei, hade!

Skrevet av: Muffin
18.01.2011 13:30

Maren, 20.5 (og litt til, sssssh), kommer fra en megaliten-plass, som var sá liten at jeg fölte det var best á flytte til utlandet for á komme vekk derifra. (Seriöst, den er liten, men selv bygdejenter vil vel ut i verden vel. ^^) Bor ná i Wales, som forövrig ikke er en DEL av England som sá mange jeg kjenner ser ut til á tro, det ligger VED SIDEN av England og er fyllt med sauer og drager (dragene er dog for det mester statuer, nökkelringer, logo pá klär osv.), og mange fine mennesker. Dessuten er det billigere her enn i Norge, men ikke sá mye, iallefall ikke ná som jeg holder pá á gá tom for penger. Det gár forövrig bra, for etter lange letetider har jeg fátt meg jobb (mangler bare litt oppläring), og da kan jeg ogsá bli like flink (eller kanskje jeg ikke bör bli det?) til á stikke meg med spröytespisser som deg, eller, jeg skal vel kanskje ikke borti sá mange spröytespisser, og kommer jeg over dem skal jeg kaste dem, ikke stikke folk (*flink*). Mens jeg venter pá á bli ferdig med oppläringen, spiller jeg WoW, fordi bare töffe folk og meg gjör det. :D

Men ná har jeg skrevet masse som egentlig er litt uviktig, iallefall sá har du en fantastifistisk fin blogg som beveger lattermusklene mine hver gang du legger ut et nytt innlegg, stá pá! :D

Skrevet av: Maren
18.01.2011 13:36

18 (sorry), bor i Sandnes, kommer fra villevakrevåte Valdres. Skal bli lærer.

Sånn.

Skrevet av: Ellie
18.01.2011 13:44

Jeg heter Silje, kommer fra Øygarden utenfor Bergen. Jeg har bodd tre år i Sandnes, fra 6 til åttendeklasse. Jeg elsker bloggen din, du skriver så bra!

Når jeg mangler inspirasjon, går jeg bare og leser innleggene dine èn gang til, haha :)

Bursdagen min er den 28 Oktober, og jeg er 15 år.

Skrevet av: Siljeharbart
18.01.2011 13:46

Tjohei!

Jente (merket det muligens ved å lese navnet mitt, men greit å være på den sikre siden) fra et pittelite sted utafor hamar. I følge google er det 800 innbyggere der, men det tror jeg ikke på. Jeg har flytta til Kr.sand da. Litt sånn.. drastisk forsøk på å gjøre folk av meg! Så langt har jeg failed. Åja, også er jeg 20 år, men jeg satser på at jeg blir 21 litt senere i 2011. Jeg går på UIA, og skal bli førskolelærer. Jeg hadde faktisk hest engang, men når den fikk horn i panna trodde pappa det var djevelen, så han skjøt den.. (Det var litt løgn, jeg hadde hest, den lever fortsatt, bare ikke hos meg)

Ja også.. Syns jeg bloggen din er gøy. Så vet du det.

/Marthe

Skrevet av: Marthe
18.01.2011 13:47

Hei Hanne!

Om du gidder å lese gjennom alle disse kommentarene, så tror jeg du kanskje ikke lenger du er fullt så engasjert i hvem jeg egentlig er, men jeg kan jo presentere meg forde. Ikke er jeg 12 og ikke er jeg 19...men ei heller over 60. Er 33 år, mor til to barn (10 og 2) og har en liten valp. Jeg jobber som avd.leder/ inspektør på skole og driver å avslutter et masterstudium nå.

Syns bloggen din er veldig bra! Utrolig morsom! Håper du fortsetter å legge ut hyppige nye innlegg, for du skaper litt humor i hverdagen! :-)

Skrevet av: Hege Elisabeth
18.01.2011 13:48

Jeg er en jente på snart 20 år som bor sammen med kjæresten min i Trondheim. Jeg lever som b-menneske, og jeg har verdens verste jobb.

Jeg leser bloggen din fordi jeg kjenner meg igjen i tegneseriene dine. Ender opp med at jeg ler så jeg griner(no kidding).

Skrevet av: Maiken
18.01.2011 13:57

21-åring her, Fra Østfold! Studerer Digital Medieproduksjon i Halden. Jeg er passelig nerdete, er fryktelig fascinert av web og webdesign, og tegner også litt nå og da. Har stort sett blogg fordi det er så fantastisk moro å mekke på den! Jeg fant bloggen din via facebook, Olaf fra nettserier la ut en link. Falt pladask for humoren din! Tror bloggen din er den eneste blogg.no-bloggen jeg har giddi å legge til i RSS-leseren min. ;) Jeg er ikke så ivrig på å kommentere, men det ser ut som det er en haug andre som veier opp for det! :)

Skrevet av: Marit
18.01.2011 14:11

bare for å gå imot statistikken din: jeg er 23 (goin on 24), og jeg leser bloggen din veldig ofte faktisk. Den er ufattelig morsom og jeg digger måten du får hverdagslige ting frem på en så ironisk og humoristisk måte. FORTSETT!

For å svare på spørsmålet ditt så er jeg et vimsehode uten like, som til stadighet sammenlignes med vinglepetter. Jeg kan snakke utrolig fort (jeg tror faktisk jeg glatt hadde vunnet dersom det hadde funnes noe slags VM i dette. Gjør det det mon tro??). Ellers er jeg en person med stor interesse for film og musikk. Og så tegner jeg. Men ikke slik som du... ;) Tror ikke jeg hadde fått DET til like bra....

Skrevet av: ✿ biniboo ✿
18.01.2011 14:14

tonje. 14 år, opprinnelig fra bodø, men bor i krrrrrristiansand. lærer japansk, spiller gitar og hører på musikk. blogger, lager filmer og spiller tv-spill. um. jeg kunne - som alle andre fjortiser - tilføyd at jeg er vanvittig kul og sånt, men det lar jeg være. for nå.

Skrevet av: bare tonje
18.01.2011 14:17

Jeg er 20 år, fra Bærum men bor i Ålesund :)

Bloggen din skiller seg virkelig ut, den er utrolig bra og morsom.

Jeg blir alltid glad når du kommer med et nytt innlegg i en av Norsk timene mine, da vi har en lærer som er litt for glad i diktanalyse..

Forresten.. jeg har norsk på skolen på onsdag, torsdag, fredag og en sjelden gang hele tirsdagen. Da er det bare å blogge!

Skrevet av: Ida Kristine
18.01.2011 14:20

Er en 20 år gammel trønder, jobber som helsefagarbeider lærling. Har planer om å utdanne meg som sykepleier jeg og :)

Elsker bloggen din og synes du skriver veldig bra. :)

Den store skrekken er å stikke meg selv! :O

Skrevet av: Kristin
18.01.2011 14:31

Jeg er en jente som er 13, snart 14 år og heter Anna. Jeg er fra Askøy utenfor Bergen. Jeg elsker bloggen din og tegningene dine. Trenger jeg en god latter er det bare å se innom her. Haha :)

Skrevet av: Anna
18.01.2011 14:31

Jeg er Eva og jeg er Best. Ja så er jeg 15 og fra Bergen da. :)

Skrevet av: Eva
18.01.2011 14:33

Jeg er en jente på 14 snart 15 år fra Vigrestad (ikke så langt fra Bryne) Elsker tegningene dine! :)

Skrevet av: Pia- Svever på en rosa sky
18.01.2011 14:33

maa nok beklage med at jeg bare er 17 aar, MEN i motsetning til mange andre, saa er jeg en 17 aar gammel jente i.... *trommevirvel* Japan! Wooh!

... En liten unge kalte med for spokelse i dag, mens jeg gikk hjem fra skolen..

Skrevet av: Therese
18.01.2011 14:34

Jeg er faktisk ikke jente 8'D Mehehehe, men jeg går vel under 12-19. Jeg leser bloggen din bare på grunn av jeg er en gal stalker som leter etter folk med høyere sosial status enn meg selv... Bare så du vet det....

Skrevet av: Even :3
18.01.2011 14:42

Jeg er Eirin fra BÆÆÆÆÆRGEN ;) hehe.. go figure ;)

Har rukket å bli 24 år, så treffer desverre litt utenfor målgruppen din.

Er sykepleierstudent på 2 året, så jeg kjenner meg godt igjen i mange av læresituasjonene dine ;) Var heldigvis venninnen min som stakk seg på nålen, men hun punkterte åren min så det sang etterpå. Kanskje jeg skulle lært av edn episoden og ikke latt samme venninnen sette PVK på meg i 2året. Det ble mye blodsøl da og, for å si det sånn ;) hehe..

Ellers så er det lite fritid som SPstudent, så jeg klorer meg til litt uteliv, alkohol, dans og sosialliv innimellom. Vi filer det under eksamensfeiring og kollokviegrupper ;) hehe..

Dette er en av de beste bloggene jeg vet om!

Jeg elsker humoren din, og ler høyt av tegningene dine.Så fortsett med å lyse opp min hverdag er du grei.

Skrevet av: Eirin fra bergen
18.01.2011 14:42

Jeg er en 18 år gammel katt fra en liten by halvannen time utenfor Oslo. Mjau. Går 3. året allmenn, og skal ut i verden etter at jeg er ferdig! Fniser og ler rimelig høyt av bloggen din, forresten. Og siden jeg nå for en gangs skyld kommenterer noe som helst sted, så forventer jeg meg masse latterkramper i uka som kommer. Be creative and be it fast, woman! ..neida. Joda. Litt.

Skrevet av: Mia
18.01.2011 14:44

Nå følte jeg meg plutselig veldig gammel med min 26 unge år... Jeg er dessverre ikke fra Kautokeino, men har slektninger der som utgjør en liten samefamilie hvis det teller? Selv er jeg utdannet lærer, og er så nerdete at jeg fryder meg over matematiske gåter og bokstavkjeks. Ramlet over bloggen din på grunn av din kjære kusine Karens sterke anbefaling. Jeg har derfor sluttet å trene, da sixpacken plutselig ser ut til å komme av seg selv.

Skrevet av: Maria Therese
18.01.2011 14:48

14 år gammel kvinne om jeg kan si så meg selv !

Fra Tronheim og elsker bloggen din ! sykt morsom , og du eier i å tegne :D

Skrevet av: Trine ;D
18.01.2011 14:52

Jeg er Julie. Er 16 år. Og Egentlig ganske kjedelig ellers, ikke noe å fortelle.

Skrevet av: Julie Marthinsen
18.01.2011 14:53

Heter Kristine, er tjue år og syv måneder(på dagen sånn omtrent).

Tror ikke jeg vet helt hvem jeg er ennå, trenger nok enda et liv for å finne ut av det.

Ellers er jeg dødelig imponert over alle som har greid å skrive noe fint og flott om seg selv i kommentarfeltet ditt.

Skrevet av: kiwie//kristine
18.01.2011 14:55

Asl liksom? ^^ Jenta(dama?), 22(snart 23) Sandnes:p Født å oppvokst rett me kvadrat. Bor nå på Bogafjell samen me samboer å en pølsehonn :)

Skrevet av: Marihønå
18.01.2011 14:55

Promotion, promotion:

Hei Hanne!

Jeg er 20 år, kommer fra en bitteliten fiskerikommune ved navn Øksnes i Nordland, og bor i nærmeste by som ligger i nabokommunen en halvtimes kjøretur unna.

Mine sysler går for det meste ut på lesing, hunder, friluftsliv, synging og litt Playstation. Når anledningen byr seg og økonomien tillater det, elsker jeg å reise.

Jo, og så skriver jeg. Når jeg gidder (som du nå ser, for jeg har lest bloggen din i noen måneder og ikke kommentert en éneste gang).

Blant tusener av Dagens Antrekk-posts og "Livet mitt er så føkka, jeg hater meg sjøl, jeg har ikke noe liv!" der ute i blogguniverset et sted - du har en underholdende blogg. Gratulerer! Sånn skal det være.

Skrevet av: Sylvilel
18.01.2011 14:57

Jeg er Tone, 25 år (i denne sammenhengen hørtes det plutselig veldig gammelt ut..), og jeg liker å løfte på tunge vekter litt for ofte. Ellers bor jeg i Oslo, har vokst opp på Lillehammer, studerer fysioterapi og har bakgrunn fra informatikk og konsulentbransjen. Også liker jeg tegningene dine!

Skrevet av: Tone
18.01.2011 15:00

Jeg er fra Bergen, breiflabbyen <3, og er fjorten år. Blir femten om 10 dager da, femten høres litt mer seriøst ut. Ehe. Uansett. Begynte å lese bloggen din da Sofsen skrev om tegningen du hadde lagd av henne, og nå oppdaterer jeg bloggen din hver dag :)

Nå skal jeg egentlig øve til samfunnskunnskapprøve, 35 ord som skal kunne forklares og 12 kompetansemål. Lov og rett i mitt hjerte.

En ting jeg gjør på fritiden er å se på Starkid sine musikaler på youtube. Oi, hehe. Jeg er en normal fjortenåring altså. Men "A Very Potter Musikal" gjør dagen min ! Jeg er Potternerd (:

Skrevet av: Synne
18.01.2011 15:01

Gjør det enkelt jeg)

Jente på 21 fra Mosjøen (Byen midt i norge).

Digger bloggen din :)

Skrevet av: Lena
18.01.2011 15:01

Jeg er en 72 år gammel dame som bor litt uttafor kautokeino! Jeg har akkurat lært meg å bruke internettet! Vil du ha ett reinsdyr?

haha.. nei

17, snart 18 år i fra nord (brønnøysund). Går media og kommunikasjon vg2 her hjemme.. Ellers så er det ikke mye å si :P

Du kan jo lese om meg på bloggen, selv om det ikke står stort mer :D

Skrevet av: Ida Fredrikke
18.01.2011 15:03

Same, fra Oslo though, ikke Kautokeino. Egentlig Karasjok, men jeg har bodd i Oslo omtrent hele livet.

Whatever. Jeg leser bloggen din, og er mellom 12-19 år, nemlig 18. Du er flink til å gjette i alle fall.

Skrevet av: Tiril
18.01.2011 15:03

Hvem jeg er?

Godt spørsmål, jeg er ei 18 (snart 19) år ung jente med nyshava sidecut som spiller i korps og holder på med sirkus gjennom kulturskolen i Trondheim. Jeg blir kattaruss i mai og liker å ta meg en god fest i ny og ne. Jeg er raddis og feminist og har som oftest lite å si, og til tider gir jeg megselv (og andre) tardpoeng. Jeg gjør alt for ofte mye dumt på fylla, men da er det greit å være singel, hurra!

Skrevet av: Åsa
18.01.2011 15:03

Så koselig å høre at du stikker innom kommentator-bloggene :')

veeel, burde jeg skrive noe her da? siden jeg er i akkurat den aldersgruppen?

JEg heter da Siv, er halvt storbritansk og digger McFly. (og bøker, vampyrer og musikk generelt)

xxx

Skrevet av: Siv
18.01.2011 15:09

27,5 år fra telemark. Hvorfor forske på å gjøre hester til enhjørninger? dem fins jo, de bare gjemmer seg...akkurat som seljordsormen...

Uansett, moren min kom inn og spurte om jeg hadde oppretta blogg (din) og da kjente jeg et lite stikk og et ønske om at jeg skulle kunne sagt ja. At det var min altså. Men jeg er jo ærligheten selv. Du er foresten topp en av bloggene jeg følger, du og hyperbole.

-Hanne

Skrevet av: IkkesågodpååtegneHanne
18.01.2011 15:10

Jente, snart 24 her. Liker egentlig ikke så godt å lese blogger (syns det er mye kjedelig, teit, overdrevent og uinteressant), men din er 1 av 2 jeg alltid må innom og sjekke:) Så DET ville jeg tatt som ett stort kompliment!;)

Skrevet av: Anne
18.01.2011 15:12

Hei!

Jeg er ei jente på 20 som i likhet med deg går sykepleien. Er på mitt 2. år nå :) Bor ikke med en samefamilie i Kautokeino, men har sameslekt. Det må da telle litt? Plusspoeng i margen liksom. Ellers er jeg en over gjennomsnittet morsom pike, og er veldig glad i å ta meg en fest (når jeg har fri fra dritteksamenlesing... og praksis. Eller når jeg tar meg fri fra overnevnte lesing.)

Liker bloggen din godt!

Skrevet av: Silje
18.01.2011 15:14

Jeg er en jente på 13 år, som stemmer ganske bra med Myth-buster's teorien din! Jeg er innom bloggen din stort sett hver dag, og blogger selv. Jeg har ikke mye til inntressang fritid, men jeg er med venner og er på pc, tv er også noe jeg liker godt (...)

Skrevet av: Ella ♥
18.01.2011 15:14

Jeg er 15 år og fra Bergen. Jeg går i tiende klasse. Jeg skal bli lærer. Jeg elsker foto og tegning. Og jeg synes du har genial humor. :)

Skrevet av: -Hanne
18.01.2011 15:14

Jeg heter Stine, og treffer ganske så midt i smørøyet på målgruppen din... er 15 år, altså. Bor i et bittelite høl på østlandet. Her gjelder da altså "alle-kjenner-alle"-regelen -.- Minus at jeg omtrent ikke kjenner noen, men det er vel det samma! Jeg er glad for at jeg ikke er i slekt med 50% av befolkningen i dette hølet, jeg. VELDIG glad, faktisk. Rommet mitt er fullt av enhjørninger, og framtidsplanen min er faktisk å mutere hester til enhjørninger, how did you guess!?!?

Enhjørninger <333 neidaa... joda.

Sånn ellers går jeg på skole, og har både ei ugle og en ku til lærer. Har ikke så mye å velge i her på bondelandet vettu, så man tar det man får -.-''

Skrevet av: Stine
18.01.2011 15:17

Hei! Jeg heter Runa, og er fra Oslo. Jeg er 18 år, og akkurat nå er jeg litt kvalm fordi jeg spiste litt mye pasta. Jeg oppdaga bloggen din i sommer/høst, og har lest den siden det :)

Skrevet av: Runa
18.01.2011 15:24

Jente på 22 år her. Bor på Grünerløkka.

Er arbeidsløs og gjør ikke stort annet enn å sjekke bloggen din flere ganger daglig.

I blant går jeg på butikken, og kjøper First Price- cola og lapskaus.

Jeg er utdanna bonde, og kan melke kuer, skifte olje på traktor, sette poteter og er en racer på å rygge med traktor og henger.

Ellers en jeg lesbisk, og har tre søsken. Jeg er ikke så patetisk som jeg høres ut som.

Skrevet av: Iselin
18.01.2011 15:24

16 år gammel kvinnelig mediastudent. Jeeg.. røyker, er medlem av NOAH og PETA, er vegetarianer, deltar aktivt mot pelsindustrien, er bifil, liker fine sko oog sånt. Fikk vite om deg via den supreste Marie som fins.

Skrevet av: Randi
18.01.2011 15:28

Jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger som bare elsker bloggen din!

Sløser dagene bort på skolen og på trening, men har det ellers veldig godt :-)

Skrevet av: Lisa
18.01.2011 15:32

Hei!

Jeg forsker ikke på enhjørninger, men jeg forsker på mange andre spennende ting. Håper det dekker noen av behovene. Jeg er også hele 25 år, ikke helt 60, men mer enn 12-19. Jeg har ikke fulgt deg så lenge, ble tipset av en venninne, men jeg har til gjengjeld lest alt fra start til slutt. Og ELSKET hver bit :) Jeg bor i Oslo, men kommer opprinnelig fra Norges fineste by, Stavern. Jeg elsker snø og ballonger, og den fine kjæresten min.

Skrevet av: Julie
18.01.2011 15:42

Jeg er 19 år, har vel ikke kommentert før, men går under den der kategorien din da ^^

Jeg ler masse når jeg er innom bloggen, er vel innom et par tre fire ganger i uka, du tegner så bra og lager morsomme kommentarer til.

Skrevet av: Lene
18.01.2011 15:52

Hei, morsomt at du bare spurte om det, for nå har du jo fått en haug med kommentarer:P

Jeg blir 18 år. I høst flytta jeg mangemange mil hjemmefra for å gå skole til å bli gullsmed. Livet mitt går ikke ut på så mye mer enn det for tiden. Blogger selv, og legger stort sett ut det jeg har laget av smykker på skolen. Oppdaterer bloggen din hver eneste dag, og har lest den en god stund. Bruker ikke ta meg tid til å kommentere da, siden jeg ikke vil bli oversett mellom alle dine andre tenåringsfans. Hadde nesten vurdert å lage et sølvsmykke til deg før jul her, men jeg fikk meg ikke til å gjøre det, haha.

Håper på mange fler innlegg i framtiden, da du er et lyspyunkt i hverdagen min!

Skrevet av: Eva
18.01.2011 15:54

Hei!

Jeg er snart 20 år og kommer fra Stavanger. For tiden bor jeg i Trondheim og studerer. Her er det kjempekaldt og masse snø, noe jeg fra vestlandet ikke takler så veldig godt. Er flinkere med stiv kuling og piskende regn og sånt.

Forsker desverre ikke på enhjørninger, men studerer gamle hus..... Det er mye kjekkere enn det høres ut som. Lover :)

Når jeg ikke leser eller ser på gamle hus, gjemmer jeg meg for karsk og barter og unngår å diskutere fotball med trøndere.

Ellers er jeg glad i musikk og festligheter.

Skrevet av: Thea
18.01.2011 15:56

Heter Malin, Bor i Nord-Norge, blir 16 om noen få mnd.

Skrevet av: malin
18.01.2011 16:03

bor i nord-norge, 15 år, og bare absolutt digger bloggen din! :)

Skrevet av: broxærn
18.01.2011 16:12

jente, 18 år og elsker bloggen din :D tar fagbrev i kjole og drakt, og vil starte mitt eget dameskredder-firma.. ellers skal jeg reise verden rundt til neste år, og rekner med å reise mye i fremtiden :)

Skrevet av: Sue
18.01.2011 16:16

Heia. Jeg er en fjorten år gammel jente som bor på et lite sted utenfor Drammen. Jeg er den personen som folk kaller nerd, men ikke fordi jeg ser ut som en- bare fordi jeg liker å lese, og har gode karakterer. Ellers er jeg veldig glad i musikk, og spiller piano og synger. Også elsker jeg klær, sko, ringer, alt sånn dilldall. I høst, da jeg var på ferie i Milano, ble jeg faktisk stoppet av en gutt på ca 20 år som ville ha bilde av antrekket mitt på bloggen sin. Hehe, da følte jeg meg kul..

Dette er vel den eneste bloggen jeg har giddi og skrevet en minibiografi om meg selv på. Hater nemlig å skrive om meg selv. Synes andre mennesker er veldig mye mer interessante. Men du er så sinnsykt morsom, og har utrolig inspirerende innlegg, at jeg nesten synes jeg må. :))

Skrevet av: Benedicte
18.01.2011 16:18

Jeg er 20, snart 21, så myten din er i hvertfall LITT busted! :D

Hmm.. Mjee, du kan jo bare ta en tur innom bloggen min hvis du er interessert i å vite hvem jeg er.

Kort og greit: aggressiv, sta, morsom, butikksjef, awesome, teit, idiotisk, smart, potet, I CAN COUNT TO POTATO ;;D

oiaeshgw09ehoirdf

gidder ikke skrive mer:(

Skrevet av: Whiro
18.01.2011 16:21

Jeg heter Othea, er snart femten år og bor i Haugesund. Jeg liker å ta bilder, skrive, spille gitar og henge med de kule vennene mine. Jeg ler meg til døde for hver tegnestripe du publiserer, som vil si at jeg har dødd et par ganger. Jeg viste bloggen din til mamma ( som jeg femti, men teller i 'over seksti' ) og hun lo så mye at hun begynte å gråte (jeg overdriver ikke en plass!). Med andre ord er du dødskul, for folk i alle aldere! Jeg hadde en blogg før, men orket ikke mer så jeg slettet den, lurer på hvor lenge det varer :-)

Skrevet av: Othea
18.01.2011 16:26

Jeg heter Anita og er 15 år :) Fra vestlandet. Ler like høyt for hvert innlegg du legger ut! :)

Skrevet av: Anita
18.01.2011 16:32

Heia Hanne!

Eg hette Hanne og komme fra Lye. Eller egentlig seie eg at eg komme fra Bryne fordi ingen vett kor Lye er.. Er 22 år, og hever forhåpentligvis alderssnittet til leserne på bloggen din.

Går foresten bioingeniør i Trondheim og koser meg her!

Digger bloggen din, og syns det er skikkelig kult at du er fra Bryne ;-)

Skrevet av: Hanne
18.01.2011 16:35

Jeg er Linnea, en liten, snart 15 år gammel jente, altså perfekt til statestikken din. totalt blogg-løs, men leser en meeeeeeeeeeeengde av dem:) ellers bor jeg på Melbu. Ikke hørt om plassen? ok... Melbu i Hadsel i Vesterålen, du vet? ved siden av lofoten:)

- Linnea

Skrevet av: Linnea
18.01.2011 16:37

Eg er snart 15 år, og blir vel i den 12-19 år kategorien.. ? :) Digga bloggen din uansett, heilt geniale tegninga :D

Skrevet av: Ragnhild
18.01.2011 16:39

Avkrefter myten. Om to måneder. Da jeg nemlig tjue. Uansett, jeg er transseksuell, vurderer prostitusjon(HEY, kanskje vi sees?), og ler av bloggen din hver dag, eller hver dag du blogger!

eller bare

- 20 år.

- Jente.

- Kul...

- God humor.

Skrevet av: Hilde
18.01.2011 16:39

Du orker vel knapt å lese mer, og jeg tror du har sett tidligere at jeg er en av de få gamle. Men for å få opp aldersstatistikken på kommentarene dine, stiller jeg selvsagt opp ;-)

dame på 38, samboer, oslo, jobber & sliter, stort sett snill & grei, ser for mye på tv og leser enda mer, tegneserieentusiast, enda større hundeentusiast.

Veldig gøy å se hvor bra det går med deg! Og bloggen din er knall :-) Du er hysterisk morsom, god helhet, nydelig timing. Fortsatt lykke til videre, detta bærer lukt til himmels! :-)

whatwouldnemido.blogg.no

Skrevet av: whatwouldnemido
18.01.2011 16:41

Jeg er Malene på 23 år, opprinnelig fra Larvik, men bor og studerer i Oslo nå (og har gjort det siden sommer'n 2006). Studiet er veterinærmedisin, så jeg føler med deg på en rekke ting du forteller om sykepleien - her har du ei til som har klart å stikke seg i fingeren, og som attpåtil har klart å lage fire hematomer på samme katt da jeg prøvde å sette i et venekateter (jeg sverger på at katten hadde 1 mm tykke blodkar..). Jeg er da mer et dyremenneske enn et...øh.. menneske-menneske..? People person, høres mye bedre ut. Og selv om det betyr en god del ekle ting (som for eksempel kalvediaré nedover buksa, laaange innvollsormer hos hest, eller vomsaft fra ku i ansiktet) så er det utrolig hvor herdet man blir, og jeg kunne ikke tenkt meg et bedre studie ;)

Nå kommer stalker-delen; jeg oppdaget tegneserien din på Pondus.no under "Rogers venner", og har vel siden den gang fulgt med på både Nettserier.no og bloggen din her (til og med før du slettet alle de gamle innleggene dine.. okaj, end stalker now.. :P).

Uansett; jeg digger bloggen din, og innleggene dine er et lite lyspunkt :)

Skrevet av: Malene
18.01.2011 16:46

Jeg leser alle innleggene dine som popper opp hos meg på bloglovin, men er ikke spesielt flink til å kommentere. Men det skal du vite; jeg ler godt hver gang :)

Jeg er ei barnestuderende (førskolelærerstudent) nordmørsjente som har forvillet meg opp til barteby. Jeg blogget før, men nå holder jeg meg til å lese andres blogger i stedet...

Hvis du skulle tegnet meg (for å sette dette i perspektiv), ville jeg sett ut som en regnbue med et stort glis og masse spørsmålstegn virrende rundt meg (livets spørsmål). Nå vet du hvem jeg er :)

Skrevet av: Ingrid Elisabeth
18.01.2011 16:50

Jeg er 25 år gammel og lærer på ungdomsskolen. Født og oppvokst i Horten. Moren min er fra Karasjok og jeg er halvt samisk, hvis det hjelper noe :)

Har fulgt bloggen din i et par måneder nå, og du gjør alltid dagen bedre når du legger ut et nytt innlegg!

Skrevet av: Charlie
18.01.2011 16:50

hurra! jeg er 22 år, kommer fra oslo og er blindern-nørd :) tror nok det er mange over 12 som leser bloggen din og!

Skrevet av: a
18.01.2011 16:50

15 år og en måned og fem dager, jessda, håper det var nøye nok : ) Eg er altså en hestegal jente og eg tar gjerne i mot en slik mutert enhjørning! Ellers er det dyr, kunst og tja skriving lesing og skole. Eg e fra Bærgen forrestæn!

Ler meg i hel av bloggen din, men bare vent til eg får meg tegnebrett da får du konkurranse, mohahahaha... Nei, er nok ikke flink til å tegne ¨tegneserie figurer¨ og iallefall ikke på dataen! Liker humoren din, Keep on keeping it on : )

Skrevet av: Cassandra H.
18.01.2011 16:52

Jeg er 25, snart 26, bor i Oslo og ler meg ihjæl av bloggen din. Ønsker meg enda hyppigere oppdateringer fra deg :)

Skrevet av: Anette
18.01.2011 16:56

jente på femten år fra trondheim som elsker bloggen din! :D

Skrevet av: maria
18.01.2011 17:03

Jøsses her var det mange kommentarer! Jeg er ei jente på 20 år og gleder meg alltid til å lese innleggene dine! Dersom du gidder å ta turen innom bloggen min, vil jeg bare si at det ikke skjer så ekstremt mye der for tiden (eller..det har vel ikkje skjedd noe der på veldig lenge). De fleste av innleggene handler om hunden min som valp. Nå er han blitt mye større, og mye mer uinteressant. Kan liksom ikke skrive flere innlegg av ham, at han har lært å bukke eller spille død. Man må vite når man skal stoppe. Akkurat sånn som nå.

Skrevet av: Isabel
18.01.2011 17:14

Hei, Mari her. 23 år, fra Jessheim, studerer i Trondheim.

Fant bloggen din gjennom Supermarie (mener det var der ihvertfall) og mener at du har potesiale til å bli den norske hyperboleandahalf, så følger deg fast :)

Skrevet av: MariEmhøne
18.01.2011 17:16

Ja til super-oppdaterings-uke på bloggen din! :D

Jente 25, altså ikke helt i profilen, er samboer med Katzi i okka-by.

Egentlig trønder, og det blir vel nesten rekna som samer her i Rogaland?!

Skrevet av: Nunnu og Katzi
18.01.2011 17:17

Jeg er 21 år og vil bli vennen din. Du er morsom!

Skrevet av: maiken
18.01.2011 17:20

Eg er 24, tekstforfattarstudine, superfan av tegnehanne og har ein lei tendens til å bli sittande på kjøkenet på fest :-)

Skrevet av: Anni Othilia
18.01.2011 17:26

16år, men blir snart 17.. Fra Drammen, går på media og kommunikasjon, og har en slik sans for humor at ler meg i hjel av bloggen din. R.I.P .....

Skrevet av: Kristina Eliassen
18.01.2011 17:32

Ich bin eine kleine pige auf 18 aur.... Jeg er ikke tysk, jeg er bare sær.. Så ja jeg passer ganske godt til beskrivelsen av din gjennomsnittsleser... Jeg er heller ingen same, og ingen enhjørningsforsker og egentlig en av de mest kjedelige leserne dine, som har deg lagra på bloglovin og blir ekstra glad hver gang du har et nytt innlegg fordi jeg vet jeg snart kommer til å le :)

Skrevet av: Kristin
18.01.2011 17:37

Regine her, og 13 år :)

Skrevet av: Regine
18.01.2011 17:38

øh...nå følte jeg meg plutselig gammel i denne sammenhengen. 42 år (kanskje jeg er det nærmeste du kommer den 60-åringen du ville ha?). Er ellers fra Vestlandet. Psykiatrisk sykepleier og halvt helsesøster!! Jeg ble oppmerksom på bloggen din gjennom min 18 år gamle datter, som også er stor fan!

Jeg synes forøvrig du er utrolig morsom! Og rett som det er ler jeg høyt når jeg leser bloggen din! Stå på, Hanne! Bloggen din har virkelig personlighet! =)

Skrevet av: grethe
18.01.2011 17:40

23 år gammel og fra Vestlandet. (haha, på første forsøk skrev jeg faktisk 21år.. fy jeg er så gammel nå jeg klarer ikke en gang å følge med selv!)

Fast leser, ikke flink til å kommentere. Blir nok første og siste gang det her, men nå vet du i alle fall at jeg er her, følger med. Keep up the good work ;)

Skrevet av: Inga
18.01.2011 17:53

Hej Hanne.

Jeg er 23 år og bor i Århus hvor jeg skal læse tandplejer til sommer:)

Nu arbejder jeg i vuggestue (barnehage) med børn fra 0-3 år:)

Elsker din humor!

Mvh Julie

Skrevet av: Julie Jensen
18.01.2011 17:54

Jeg er en jente på 17 år fra Son (som er et merkelig, lite sted i utkanten av Akershus.. hvis du lurte). Jeg liker mange ting, blant annet å le og tegne. Så bloggen din er ganske perfekt for meg :-D

Skrevet av: Annakvakk
18.01.2011 17:56

Hei, Hanne her! er 22 år fra Trondheim :) dessverre driver jeg ikke med forskning på enhjørninger og er nok ikke en samefamilie..beklager dette altså! men liker bloggen din da :D

Skrevet av: Hanne
18.01.2011 17:57

Jente. 17 snart 18 år. Bor rett utenfor Stavanger. Kjedelig liv. Går på skole (Medier og kommunikasjon). Har ikke annet å skrive enn at jeg digger bloggen din! :D

Skrevet av: Anette
18.01.2011 17:59

hej..

jeg er en jente på 13 går på ungdomsskolen og gamr ds <3<3<3

øh, humoren din er ufattlig kul og er innom bloggen din flere ganger om dagen ( ser på eldre innlegg og sånt)

jeg viste mor mi bloggen din og ho liker den, ho er 46 og er kvart same :)

mitt navn er renateeee, men folk kaller meg renatiii og vis jeg skriver renateee skjønner ingen hvem jeg er :(

Skrevet av: renati
18.01.2011 17:59

- 23 år

- Bor i Bergen

- Skal bli bioingeniør

Jeg ler masse når jeg leser bloggen din, og blir noen ganger ganske pinlig berørt. Altså flau. Men det skal ikke alltid så mye til.

Skrevet av: stjerneskudd
18.01.2011 18:02

oioi, du har mange lesere nå! :D

Ida, 27, Oslo.... er fra Lillehammer. Hater Oslo, elsker deg. Du er på topp ti lista mi over blogger jeg digger. Jeg har så bra humor, skjønner du.

Skrevet av: Speilvendt
18.01.2011 18:06

Jeg heter Martha, har nettopp blitt myndig og bor i byen mellom de syv fjell. Verken same eller over 60, altså. Jeg er stor fan av Harry Potter, både bøkene og filmene. Litt småforelsket i Tom Felton, celebrity-crush liksom. Ellers går jeg på allmenn, og det er egentlig litt kjedelig, så noen ganger skulle jeg ønske at jeg gikk på media. Jeg gleder meg ett par hakk til jeg er ferdig med andre året (det jeg går nå), og dermed er ferdig med tysk for alltid. Gleder meg til å bli russ og sånt. Jeg har planer om å få begynt å kjøre masse og lese litt bilteori, så jeg snart kan ta lappen. Egentlig burde jeg jo hatt den nå, så det suger litt.

Så der har du litt superinteressant informasjon om meg, regner med du ble ganske glad nå :D

Skrevet av: martha
18.01.2011 18:09

Jeg er ei jente på 19 år som bor i Bodø. Elsker bloggen din :D

Skrevet av: K
18.01.2011 18:09

Hei.

Jeg er en svensk dame på 28 år som bor i Norge. Det skjer ingenting med livet mitt som er spennende nok for deg å høre på, men jeg er så heldig å har bloggen din på bloglovin, så jeg får med meg alt du skriver og tegner om. Ellers så jobber jeg med forsikring, og det er det mest spennende som eksisterer i hele verden akkurat nå. Ja, det og sønnen min da. Jeg elsker å fotografere, men er egentlig veldig dårlig på det, men jeg later ikke som om jeg vet det. :)

Jeg synes vi skal ta en svensk "fika" så jeg får le en hel dag i steden for noen få minutter forran bloggen din. ;)

Skrevet av: fröken K
18.01.2011 18:15

Jeg er nok en av leserne som passer inn under gruppen 12-19 år, fyller nemlig 18 senere i år. Blogger selv, og tror jeg er det morsomste mennesket i hele verden, derfor er det fint vi har sånne som deg, som faktisk er hysterisk morsom! Elsker å lese bloggen din, ler meg omtrent ihjel hver eneste gang det kommer et nytt innlegg :-)

Skrevet av: anna
18.01.2011 18:16

Jeg er 13 ^^, Jeg er ung, smart, men har en utrolig grov humor,men kan likevel le meg i hjel av disney programmer ..... weird O.o Digger bloggen din!!!!!!!!!!!!!!!

Skrevet av: Ingrid
18.01.2011 18:19

Jeg heter Silje, er 24 år, gift, har en liten sønn og er førskolelærer. Kom over bloggen din ved at sofsen linket til den, og har siden vært fast leser :)

Skrevet av: Silje Kristine
18.01.2011 18:26

bor i oslo med kjæresten, går på prosjektskolen som er full av gale kunstnere, tar masse bilder hele tiden og har et stort ønske om å ha en engelsk bulldog. åja, jeg er 20 år. og er halv nordlending, nærmeste jeg kommer å være same..

Skrevet av: tinekatrine
18.01.2011 18:32

aina som du jobde litt me på peppes, remember?:D eg digge deg å bloggen, enkelt og greit:D

Skrevet av: ainabeina
18.01.2011 18:38

Jeg er en 17 år gammel jente fra Ålesund, som nettopp dubbet av i sofaen. Ikke på grunn av bloggen din, for all del, men har en prøve i naturfag på torsdag, et akvarium som krever vask og så er jeg bare trøtt. Og ja, jeg MÅ øve på prøven i dag, jeg skal på jobb etter skolen i morgen nemlig, så kommer ikke hjem før om kvelden. Jeg har ikke lest gjennom kapitlene enda.

Ellers digger jeg bloggen din, du er hysterisk! Det er forresten ikke akvariet som krever vask, men fisken. Bare så det var klart :)

Skrevet av: Eirin
18.01.2011 18:38

Hei. Jeg heter Aslaug, jeg er 14 år og bor i Stavanger. Har også bodd i England og skal snart flytte til Usa :D Jeg er vegetarianer, mottoet mitt blir derfor det samme som veganmisjonen.blogspot.com , god mat trenger ikke å være dyr. Du er sånn nesten min #1 blogger. nesten. derfor må du blogge masse fremover, du har nemlig kjempe lyst til å bli min #1. Sant? Btw. rogalandpower!

Skrevet av: TJIS
18.01.2011 18:40

Gutt25lye! Eg lese bloggen din heile veien hanne :D

Skrevet av: ASL:D
18.01.2011 18:47

Jeg er en 15 år gammel jente fra Trondheim. Liker å ha oppmerksomhet, lelsker å ha det morsomt, tulle, skape, være kreativ, liker å høre på musikk, tegne, skrive, ta bilder, forme, prate med mennesker, kose med kattene mine, se gjennom gamle fotoalbum, klø meg på gamle sår, jeg raper som en mann, jeg gråter nesten når jeg er samlet med alle vennene mine, jeg hikker når jeg raper, jeg liker å kysse og flørte, jeg ELSKER sjokolade!! Osv, osv.

Skrevet av: ayiis
18.01.2011 18:57

En ting først: JEG DIGGER TEIGNINGENE DINE! :DD

Digger utrykkene du får ut av teigningene og elsker stilen! :D

Er en gutt på 13 da :3

Skrevet av: Kjartan :D
18.01.2011 18:58

23 år, snart 24. Har stalka deg i et par år... Syns du er ganske søt og underholdenes ;)

Skrevet av: Natacha
18.01.2011 19:00

Jente, 20, England/Oslo. (Mellom oss er jeg egentlig 21, going on 22..) Og jeg har store planer om å stalke deg da jeg kommer tilbake til Oslo!

Skrevet av: Karen
18.01.2011 19:11

hei, jeg er en 17 år gammel jente, som tja.. går på skole. livet mitt består ikke av så mye annet enn det, utenom kjæresten da og noen venninner. jeg sitter altfor mye på pc'n og er litt for glad i tv (spesielt CSI). er ike så flink til å si fine ting om megselv, er født pessimist, men skal endre på dette i 2011.

jeg digger bloggen din! tegningene dine er fantastiske og jeg ler meg ofte skakk av dem! fortsett slik! og forresten så blir ejg ikke sur hvis du ikke oppdaterer hver eneste dag, for når du endelig gjør det så blir det et lite høydepunkt, sånn som det kanskje er for dem som bare spiser godteri på lørdager, ikkesant :) jaja. nok om meg..

Skrevet av: ida
18.01.2011 19:17

Hei hei, Ida Caroline her! Jeg er 16 år og er fra Særp. Digger bloggen din!

Skrevet av: Ida Caroline
18.01.2011 19:21

Vel, jeg vet ikke om en samefamilie leser bloggen din, men har slekt fra Nord-Norge, og har vært i Kautokeino, sååå det er jo ganske close da! Jeg er snart 19, og tror nok jeg kommer til å lese bloggen din til jeg er gammel, vel så lenge du holder på da. Eller, refrase, jeg skal lese bloggen til jeg ikke klarer å leser mer. Sånn er det vel. Gruer meg til å bli gammel. Digger å lese bloggen din, fun i en grå hverdag :)

Skrevet av: ehheh
18.01.2011 19:25

Jente på 25, straks 26 år. Bor i Moss, er gift, holder på med bachelor i informasjonssystemer og IT-ledelse. Har hund, rekkehus og stasjonsvogn, men ingen unger. :D

Skrevet av: Camilla
18.01.2011 19:25

Eg er ei jente på 19 (blir 20 i år og planlegger å døy av alderdom i løpet av det neste året. Neida. Joda. NEIDA.). Har eit rotete sinn så seier ofte ting som ikkje er noko samanheng i også kjem eg frå Sunnmøre. Tek no årsstudium på Høgskulen i Volda og vurderar å studere noko kult neste år, men vi får sjå om eg er frisk. Er nok ikkje alvorleg sjuk, men for ei aktiv jente som meg er det ille nok å ha utmattelsessyndrom og SHIT PIZZAEN I OVNEN

Skrevet av: Helle
18.01.2011 19:26

Vel, jeg heter Amanda (noe man kanskje skjønner...) og er fjorten år gammel. Jeg går i 9.klasse, spiller innebandy, tegner, skal kanskje begynne på Hip Hop (boystyle, of course), er med venner og leser masse bøker, jeg er litt nørd :3

Jeg digger bloggen din, men er ikke så flink til å kommentere da. Akuratt nå skal jeg gjøre lekser, nynorsk -.-

Noe annet om meg er at jeg har lilla hår, er ekstremt sarkastisk og har sannsynligvis verdens dårligste mest randome humor ^^

Skrevet av: Amanda
18.01.2011 19:28

Heter Tiril, er 16 år! :p

Går på VGS på helse og sosial, kanskje vi kommer til å jobbe ilag! Seeelv om du aldri kommer til å få sette sprøyte på meg.. men kan komme med de jeg ikke liker til deg. hihi

Skrevet av: Tiril
18.01.2011 19:30

Hei!

Da skal jeg sette rekord for jeg er 52 år.Og så er jeg sykepleier, uten at det er noen grunn for at jeg følger bloggen din.Jeg leser den fordi den tar opp ting som er lett å identifisere seg med for alle,og så tegner du så fint!

Skrevet av: Siri
18.01.2011 19:34

Heter Therese, er 16 år og er dessverre ikke fra Kautekeino, men bartebyen (aka Trondheim). Går studiespesialisering, liker bøker og hehe... dette høres ut som noe som skal utvikle seg til en kontaktannonse, så stopper jeg. LIKER BLOGGEN DIN DA. og stalker deg på twitter nå for tiden forresten (Therese042)

Håper på enda flere oppdateringer :D

Skrevet av: Therese *_* Har fotokonkurranse!!
18.01.2011 19:35

Hallo!

Jeg er en jente på ...14 år. (jada.. jeg er innenfor den 12-19-kammen din), som bor i Oslo!

Er utrolig glad i å tegne, derimot ikke så glad i å tegne på data, siden musen på den... 4 år (?) gamle pc-en min er helt fucka, vilket resulterer i at jeg ikke kan bruke den venstre museknappen (må "klikke på" selve føleren), og som du sikkert skjønner, blir det da veldig vanskelig å holde inne denne..."knappen", hvis vi kan kalle det en knapp.

Er blond, (og da mener jeg blond), men er allikevel klar over hvor kjedeig headeren min er, i tilfellet du skulle gå inn på bloggen. Har nemlig et lite problem, og det er at jeg bare har enten gamle, eller .... ikke veldig pene bilder av meg selv på denne 3-4 år gamle pc-en.

-Thea :)

Skrevet av: theakristine96
18.01.2011 19:36

Jeg er i den utrolig kjedelige kategorien Jente 12-19 år (16 år). Går 1. året på dramalinja og bor sammen med 2 andre mentalt forrstyrrede dramaelever. (16 og 18 år.) Når jeg blir stor skal jeg bli milliarder. Har ikke helt bestemt meg for hvordan, men jeg har sirklet meg inn til at det skal være lett, ikke tidkrevende, gøy og respektabelt for andre. Det skal være sånn at alle andre vil være som meg. Men ikke så mye at de blir missunelige og gjør noe dumt. Bare sånn at de beundrer meg. Er det for mye å be om? o.0

Skrevet av: Never mind the bollocks, here's bomullsdott-blogg!
18.01.2011 19:39

Linn, 27 år fra Lillestrøm, ligger for øyeblikket og klør øyet av meg pga en pusekatt på armlenet. Sånn i tilfelle du lurte.

Kongeblogg! :)

Skrevet av: Linn L.
18.01.2011 19:42

Jeg heter Trond, er 17 år og lager også tegneserier. Jeg har tatt deg i hånda.

Skrevet av: Trond Stavås
18.01.2011 19:43

HEI!!! Har du det bra? Eg drikke Pepsi Max. Og ser håndballkamp. Va så sulten på vei heim fra Blindern i dag at eg kjøpte 5 mins posemat(typ blanding i pose som du tømme i ei gryta med vann). NEDTUR. Ehm ja.. Eg skrive bare tull, sry.. Sees!

Skrevet av: Malin
18.01.2011 19:44

Jeg er Rebecca, 18 år, og skriver fortellinger. Stort sett ikke av typen "så levde de lykkelig alle sine dager". Jeg har ingen planer om å forske på hester og enhjørninger, men jeg har en enhjørning i vinduskarmen min.

Skrevet av: Rebecca
18.01.2011 19:45

HEY! 5-mins-posemat 4 life!! Sees

Skrevet av: tegnehanne
18.01.2011 19:46

Jeg er BEST, jeg! HEhe, neida.. Eller jo...

Jeg er Caroline fra Oslo, men av en eller annen grunn flytta jeg til Halden og der har jeg bodd i 4 år nå.

Jeg er 14 år gammel, som for så vidt er helt greit. Jeg leser bloggen din fordi at den alltid får meg i bedre humør, selv om jeg er helt fullstendig gal av lykke... Ikke at jeg skulle ha noen spesiell grunn til å være så glad, men det var bare for å vise at bloggen din er kul.

Jeg har forresten utrolig dårlig humor, og har en tendens til å le av mine egne vitser, selv om de er tørre som knekkebrød. Jeg tuller om absolutt alt, og noen ganger spør jeg til og med mennesker om å få meg til å slutte med det.

Jeg liker også å tegne forresten, og fikk mitt første tegnebrett til jul. Skal satse på en karriere innen klesdesign, med mindre jeg plutselig finner et eller annet skjult talent.. Jeg er jo flink i singstar :L. Eller... jeg får mange poeng, da... Heh, stemmen min er jo en helt annen sak.

HERREGUD HVORFOR FORTELLER JEG ALT DETTE LIKSOM? DET ER JO INGEN SOM BRYR SEG! :L hahahahaha, omg...

Skrevet av: Caroline Andrea
18.01.2011 19:49

27 år her, halvt Finnmarking (DET er ikke noe jeg pleier å nevne, men siden du nevnte det så...) Sånn offesielt er jeg bare en trønder som bor i Nordnorge. Jeg er ei tobarnsmor som elsker tegneserier og da helst ruter som du lager. Er fan er de vanligste (kan man kalle de det?) Pondus, Nemi, M, Hjalmar, Zofes verden pluss flere. Gleder meg til jeg kan gå i butikken å finne deg:)

Skrevet av: Trine
18.01.2011 19:50

Jeg er en 19 (snart 20 så jeg er utenfor kammen din) år gammel østlending som har forvilla seg opp til Finnmark for å studere, nærmere bestemt Alta. Jeg skal spre det gode budskap om at samefamiliene i Kautokeino skal lese bloggen din, det tror jeg de vil for du er latterlig morsom og grusomt flink. Hoder uten hår setter meg fullstendig ut, jeg blir ikke liggende i fosterstilling, men du kan ikke forvente at jeg gir svar med mening i hvis du spør om meg om noe. Sånn ellers så er alt toppers. Lykke til med sprøytestikking!

Skrevet av: Thea
18.01.2011 19:54

Jeg heter Julie halvorsen, er 15 år og kommer fra skien > Telemark.

Jeg liker å danse, men bruker mesteparten av tiden min på pc..... (!!!!)

Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig jeg......

Stå på videre med bloggen og sykepleien! :):)

Skrevet av: Julie Halvorsen
18.01.2011 19:54

sv. Liten verden altså! Ja, hun sa det var på den tiden og noe med David Pedersen og Idol.

Kristenleir er vel ikke så gale det vel?

Hun hadde vist noen bilder av dere, blir kult å se :)

Skrevet av: Ragna
18.01.2011 19:56

Jeg heter Anna Cecilie og er 17 år fra det glade sørland :) En sørlending teller da like bra som en som forsker på hesters evne til å mutere til enhjørninger??

Nytt innlegg fra denne bloggen får meg til å hoppe i taket! Et perfekt avbrekk fra lekselesingen realfagslinjen på vg2 gir :) Ellers trener jeg, er med venner og spiser (masse) mat :)

Gleder meg til super-oppdaterings-uke, for jeg har straks en helvetes-mange-prøver uke!

GOGOGO TEGNE-HANNE :D

Skrevet av: Anna Cecilie :- )
18.01.2011 20:00

Siden du spør så pent, må vel jeg også legge igjen et spor... Du har jo fått mange kommentarer alt! :)

Meg:

Jente, 27, Lillehammer, gravid for første gang (så alt du kan tegne om fødsler og graviditet er satt pris på.. Tips, tips!), bor med mann og min nydelige katt, jobber i barnehage.. Ja. :)

Skrevet av: Mette
18.01.2011 20:01

Jente, 14, Bergen. Ikke den typiske fjortisbloggeren med smilefjes og kyssemunn i hver setning. Ganske sarkastisk i grunn. Og litt småfrekk. Forresten så er du superawesome!

Skrevet av: Renalicious
18.01.2011 20:04

Jente, 17, har en blogg med mye ironi/sarkasme/galgenhumor. Blir inspirert av deg. Kommer fra Nord-Norge. Jeg er NESTEN en del av en samefamilie, da! Håper du fikk oppfylt et ønske der!

Skrevet av: thetruce
18.01.2011 20:05

Jeg heter Hege og er 22 år og bor for øyeblikket hele tre steder. Bor i Lillehammer siden jeg studerer psykologi for øyeblikket, men etter min siste eksamen i mai flytter jeg sammen med min kjære i vår leilighet i Oslo hvor min kjære allerede bor. Mitt tredje sted er hos mamma og pappa som er i Solør i Hedmark. Jeg har ihvertfall fortsatt adresse der.

Mine store planer etter studiene er å jobbe og etterhvert bli mamma. (Ikke at vi har noen planer eller noen bolle i ovnen helt enda)

Jeg har vært sammen med kjæresten i fire år, og vi har allerede bodd sammen i Sandefjord en periode (ca 2 år) hvor jeg jobbet som tekstiltrykker. Hvorfor vi havnet i Sandefjord er en lang historie.

Sånn ellers er jeg sterkt ateist og antifeminist, jeg hater folk som tror smart-pakkene på posten er det billigeste som finnes, synes økologisk mat er humbug og pølsevev og hater å gå i jentete klær. Mine soft-spots er bamser, radioresepsjonen og brusen tropo.

Hei!

Skrevet av: Higi
18.01.2011 20:07

J, 21, Båtsfjord/Tromsø LOL :-)

Skrevet av: Ulrikke
18.01.2011 20:09

Hei jeg heter Ingrid og er 13 og blir 14 ...... om 8 månder <_<

I alle fall, jeg tipper jeg er den som går mest innom bloggen din utav alle leserne dine. haha, følgt med kjempe lenge :D Fra sommern 2010 kanskje?

Dette er nok den første kommentaren jeg gir i fra meg. Haha, ego. Neida - men LAT.

men i alle fall, jeg digger hvordan du skriver å tegner ikke minst! Helt geniaaalt :D

-ixo din helt garanterte #1 fan :D

Skrevet av: ixo
18.01.2011 20:11

Jeg er faktisk eldre enn målgruppen din! 22! Ikke helt 60 enda, men ikke så veldig langt ifra.

Jeg bor i Bergen, og jobber som sykepleier på legevakten der. Ellers er det ikke så mye å fortelle. Jeg er livredd hester, og ser for meg at enhjørninger egentlig ikke er så mye bedre. Eneste forskjellen er jo at de har horn... Og hva er et horn? Jo, et våpen... Derfor har ikke de en så veldig høy stjerne i min bok egentlig. Bare sånn, hvis du lurte.

Skrevet av: A
18.01.2011 20:19

21 år, snart 22(skummelt)

Bor i bergen, men ikkje bergensk :P

Studerer på lærerhøgskolen fordi eg skal bli lærer....trur eg.

Elsker idrett, men det er ikkje gjensidig da idretten påfører meg mange skader.

Kom innom bloggen din ved ein tilfeldighet, og siden har det blitt rutinemessige "tilfeldigheter"...

Gir blod...du er ikkje den einaste sjukepleiaren so punkterer blodårer, trust me. Ho som stakk meg sist gjorde armen min ubrukelig i ei veka...

Det var det....

Skrevet av: .....
18.01.2011 20:25

Hei:) jente på15(snart 16) fra oslo her ;) digger bloggen din, blir overlykkelig hver gang du oppdaterer!! :D

Skrevet av: Astrid
18.01.2011 20:25

Anja, 18 år (snart 19), bor i Skien.

Begynner ALLTID å le når jeg er innom bloggen din. Fikk lattis i timen en gang. heh

Blogger selv, men den består bare av fine bilder, ord, sanger o.l. som uttrykker følelser jeg har, eller vi formidle. Ikke særlig aktiv, men så er det egentlig ikke for noen andre enn meg selv jeg blogger for da.

Som sagt, ler hver gang når jeg er innom her - du er fønny! :-)

Skrevet av: Anja Ripegutu
18.01.2011 20:26

Heisann. Jeg er en 16 år gammel jente. Bor i Oslo og går i 10. klasse. Vet ikke hva mer jeg skal skrive xD Er ganske så kjedelig av meg. NEIDA xD

Skrevet av: Rebekka Rustad
18.01.2011 20:26

Hei :)

Jeg heter Hanne, og er 18 år. Fyller 19 dette året så er visst innenfor myten din ;) Jeg har ikke noe annet å si enn at den dagen jeg fikk vite om bloggen din gjennom bloggen til en jente som hadde linket deg, som hadde blitt linket av en annen jente (innvikla greier)... Uansett, poenget; Jeg leste straks gjennom hele bloggen din på en og samme kveld. Viste den til kjæresten min og vi satt begge på hver vår pc og lo oss i hjel. Følger med så og si hele tiden, og du og bloggen er plassert på oppgavelinja i Mozillaen :)

Det var ikke så mye om meg, men jeg er ekstremt dårlig på å fortelle hvem jeg er... Jeg er meg liksom.

Skrevet av: Hanne
18.01.2011 20:26

Jeg er 18, og har lest bloggen din, siden August 2010 :D og har såklart fulgt med og lest alt som har skjedd her. Yiha. Jeg har såklart kjøpt meg et matchende tegnebrett. Og er ellers en meget random person, som bor i porsgrunn :)

Skrevet av: Lilly
18.01.2011 20:28

Vi har fått fastslått en ting; folk liker å prate om seg selv! Har du noen gang fått fullt så mange kommentarer før?

Ellers er jeg atten og faller innunder "12-19" gruppa. Og jente.

Skrevet av: Kevin Casey
18.01.2011 20:29

Kevin Casey: Hehe, jeg syns det er gøy å lese da! Jeg har aldri fått så mange nei, men så har jeg aldri stillt et spørsmål sånn før heller :-)

Skrevet av: tegnehanne
18.01.2011 20:43

Jeg heter Marit, som betyr perle. Om du i det hele tatt får tid til å lese denne kommentaren, så blir jeg imponert. Uansett. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Tønsberg, men bor og studerer i Trondheim. Jeg går på NTNU og studerer nordisk og religionsvitenskap i håp om å bli lektor en gang i fremtiden.

Jeg liker blogger som får meg til å le, og derfor leser jeg bloggen din.

Dessuten er jeg svært glad i film, bøker og musikk, men alle disse bør være godt laget for at jeg skal interessere meg videre for dem.

Hvis jeg ikke blir lektor, tror jeg helst at jeg vil bli flyplass. For fly er litt kult det og. Og så liker jeg data, men det er ikke så jentete å si, så jeg prøver å ikke snakke for mye om det. Men jeg spiller WoW sammen med forloveden min. Litt flaut og veldig gøy!

Uansett så digger jeg blogg- og tegnestilen din!

Skrevet av: Marit
18.01.2011 20:44

24/M/KRSAND

Skrevet av: ASL
18.01.2011 20:55

Hei tegneHanne :)

Jeg er en 17år gammel morroklump fra Trondheim, selv om jeg mentalt er mer lik en 30åring. Jeg vil med det poengtere at jeg ikke inngår i statistikken din over 12-19år gamle bloggjenter. skumle dyr, de der.

Min hverdag sløses altså bort på skole, der jeg ufattelig nok valgte en så generell og simpethen kjedelig linje som studiespesialiserende. Så det er for øyeblikket den stien jeg går meg vill på. Når jeg ikke er på bærtur langt ute på jordet da, riktig nok. Når jeg ikke er på skolen, fester jeg, vilt(her later vi som om jeg ER 30, og ser bort i fra den delen med at jeg faktisk er "bare" 17). Alle trøndere er ville. Passe ville. Passe ille. Og jeg har en villhval til kjæledyr. Ville greier, hæ? :)

Når jeg ikke er på skolen eller fester helt vilt, går jeg gatelangs fortauene og leter etter livet mitt.

Jeg har desverre ingen samer eller enhjørninger i slekta, men min onkel så en gang et nesehorn. På ordentlig. Og så har jeg en slektning som driver en eselfarm i Spania.

Av mine interesser kan jeg nevne at jeg tror på sjørøvere og pirater - og liker fotball, jeg spiller ikke selv, dog. De kuleste sitter på benken. Eller tribunen om du vil. Ikke minst, til slutt, når jeg blir stor skal jeg bli noe stort. Skål! ..and a bottle of rum.

Skrevet av: silje
18.01.2011 21:03

Hallo Hanne! Eg er 19år og befinn meg for tida i Bergen som student. Eigentleg er eg frå Stord, men det er ein heilt anna historie. Vertfall..Hadeja!

Skrevet av: Ingunn
18.01.2011 21:04

HeiHei :)

Jeg er ei jente på snart 18, fra det blide sørland, som leser bloggen din titt og ofte. Hver gang det kommer et nytt innlegg holder tankene mine en liten fest i hodet mitt, og jeg ler høyt til tegningene og historiene dine! Du lyser opp enhver trist dag og er superflink! stå på :D gleder meg til mer :D

Skrevet av: Lene
18.01.2011 21:07

Jeg heter Vilde, er 16 år og havner innenfor målgruppa! Jeg er fra Drammen (ja, harrybyen), og går på vgs. Aner ikke hva jeg skal bli, så kan ikke si noe interessant om det... Uansett elsker jeg musikk og er litt skap-Harry Potter-ultrafan. Jeg liker ikke religion, men jeg elsker jula :D Og jeg liker å tegne og spille piano. Navnet mitt betyr faktisk "alv og strid". Det er egentlig dritkult. I hvert fall for en som meg som liker fantasyting. Som enhjørninger :D Jeg ler alltid i feil situasjoner, og er en håpløs romantiker som forelsker seg hele tiden. Elsker bloggen din! <3

Skrevet av: Vilde
18.01.2011 21:11

Jeg heter Amalie Rebekka...jeg er 14 år, SNART 15!!! Så jeg går snart ikke under fjortis-kategorien, gjett om det blir deilig!! Ja uansett, jeg elsker å ta bilder, sitte på pcen, og være med mine überkule venner. Jeg elsker å se på CSI Miami <3<3love. En av favorittbloggene mine er din blogg, og jeg skulle ønsket du blogget oftigere. Men kvalitet før kvantitet...Nå sitter jeg faktisk på badet, skal straks pusse tennene. Så her sitter jeg, å leser blogger. Ok jeg må legge meg tidlig idag, natta!

Skrevet av: Amalie Rebekka
18.01.2011 21:16

Greit!

Jeg heter Anna Regine, er 16 år, kommer fra et bittelite sted ved siden av et en god del større sted. Jeg leser bloggen din når jeg egentlig burde gjøre leksene mine.. akkurat som nå.

Får alltid en god latter her inne :D

Skrevet av: Anna Regine
18.01.2011 21:16

Ingrid. 17 år. The Beatles-elsker i snart 5 år, men egentlig siden unnfangelsen, sånn i hjertet (men kanskje ikke hjerne, på en måte). Fra Trondheim, men bor i Drammensområdet med mor. Går realfag (fysikk er kult) og har verdens triveligste/supernerdeste klasse med 9 jenter og 19 gutter. En av guttene gjør at jeg blir helt amøbe bare vi får blikkontakt og sier helt dustete ting, som f.eks at bordduken er på feil vei. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg skal le, synge og danse eller bare ligge i fosterstilling og grine litt. Men den 1. høres bedre ut, så jeg gjør stort sett det. :)

Og det var vel meg i et nøtteskall.

Skrevet av: ingrid
18.01.2011 21:22

Jeg er BATMAN...

Skrevet av: Jannicke Due
18.01.2011 21:25

Eg heiter Silje, er 17 og (nesten) en halv. Men eg trur fortsatt at eg er 16. Eg går i andre klasse på vidaregåande (musikk) og trivest godt med det. Vi er ikkje så sære som folk skal ha det til, berre for å ha sagt det :P

Eg lika å ta bilde, spele facebook spel, spele i korps og høyre på musikk. Sosial med andre ord.. Eg kjem frå vesle Eid i det litt ukjente fylke Sogn og Fjordane. Lister er min store ting, det er sjølvsagt kjekkast å skrive dei, men ikkje å fullføre dei. :)

Skrevet av: Silje
18.01.2011 21:32

Jeg er rar og nord-norsk, men skal ikke skryte på meg en hel samefamilie - jeg har samer i slekta, dog, dersom det teller? Bloggen din er en av få jeg orker å følge med på :):)

Skrevet av: Antidamen
18.01.2011 21:35

Hahahaha, jækli bra kommentar!

Skrevet av: Jannicke Due
18.01.2011 21:39

Jeg heter Eli og bor for tiden i Sveits. Utvekslingsår mellom 1. og 2. vgs, så det er ikke tellende, men likevel klarer jeg ikke å la meg selv gjøre det dårlig av og til og strever derfor livet av meg for å være god. Eller aller helst best. På tysk. Ellers har jeg blitt like hekta på The Mentalist som du var på Dr.House, jeg synger sanger på tysk/sveitsertysk ("Ich werfe manchmal meine Hände hoch und sage: ?Ayo! Und los geht?s!?". slik lyder Dynamite på tysk..), snakker tysk i søvne, har farget håret rødt og lurer på om jeg ikke burde drite i Picasso-utstillingen i Zürich og heller dra til St.Gallen og henge med andre utvekslingsstudenter neste helg...

Skrevet av: Eli
18.01.2011 21:43

Hei Hanne :)

keep up the good work! du er flink! :-)

jeg heter Caroline, er 18 år og går siste året på vgs nå. Neste år skal jeg på folkehøyskole, og etter det vet jeg ikke helt.. vurderer å gå for et yrke innen mote og design. Men det er bare drømmer enda...

ellers.. så jobber jeg på Meny.

:-)

Skrevet av: Caroline
18.01.2011 21:50

Hallo Hanne!

Jeg er 22år og kommer fra Sandnes. Flyttet til Gjøvik for å ta en bachelorgrad i medieproduksjon, og møtte samtidig drømmedama (som btw er sykepleierstudent). Nå jobber jeg på Platekompaniet imens jeg prøver å finne ut hva jeg i det hele tatt skal bruke den fancyshmancy graden min til.

Ellers så lurte jeg på om du har hørt om "Hyperbole and a half"? Det er en jente som driver en blogg litt som din, med masse tegninger og morsomme fortellinger. Jeg tror ihvertfall virkelig at du vil like den. (http://hyperboleandahalf.blogspot.com/)

Kos deg! :)

Skrevet av: Randi
18.01.2011 21:58

Jeg er jo gamlis i forhold til de fleste ser jeg, hele 35. Med unger, lån og stasjonsvogn. Men samma det, ELSKER denne bloggen - den er så befriende annerledes. Får meg alltid til å le : D

Skrevet av: Tine
18.01.2011 22:00

Hei, jeg er en 17 år gammel jente fra Drammen som har min egen tegneserie i Byavisa i Drammen. Jeg går på medier og kommunikasjon, men vet ikke hva jeg vil gjøre med livet mitt. Eller driver jeg med frikjøring og konkurerer i det, også dykker jeg og står på wakeboard.

Følger veldig sjeldent blogger, men du inspirerer. Takk for det!

Skrevet av: Ine Opseth
18.01.2011 22:14

24 opprinnelig fra Sandnes, bor i Trondheim for tiden. Går på luftkrigsskolen, snart ferdig!! Mye skolearbeid og du er en velkommen avvelksling i hverdagen:)

Skrevet av: Tinemarie
18.01.2011 22:18

Sykt mange fra Sandnes her! Det er ikke så langt i fra hvor jeg kommer fra :)

Skrevet av: tegnehanne
18.01.2011 22:19

17** Heia, glemte at jeg har blitt 17. Anyrooad..

Skrevet av: Randi
18.01.2011 22:26

Skal du, jeg og Marie ta en pils en dag snart ellir? <3

Skrevet av: Halvor
18.01.2011 22:26

Hei Hanne.

Jeg er ei jente på 25år fra en gudforlatt liten plass på utsiden av Tønsberg. Her bor jeg m gubbe og hund:) jobber som hudpleier:) digger bloggen din.. Ler så jeg griner av den:) du er utrolig dyktig:) klem fra isabelle

Skrevet av: Isabelle hermansen
18.01.2011 22:30

Jente født sommern 1989 i Tromsø, nordens Paris hvor jeg for tiden studerer juss. Livet mitt er mye, du er en liten del av det. Enkelte ganger trekker jeg på smilbåndet av bloggen. Andre ganger ler jeg høyt. Takk for det.

På armen har jeg to føflekker som danner øynene til en smiley når jeg tegner på munnen med tusj.

Skrevet av:
18.01.2011 22:31

Jeg er faktisk 22 år gammel og jeg kommer fra Hammerfest. Jeg er ikke en hel familie, men jeg er delvis samisk i alle fall. For tiden bor jeg i Bergen, her studerer jeg for å bli journalist.

Så du kan si jeg er en halvgammel sportsidiot som har forvirret seg fra sameland ned til Vestlandet for å lære seg å skrive;)

Skrevet av: Linn
18.01.2011 22:32

Wæh! Jeg ble ekstremt glad for å være litt utenfor den først antatte lesergruppen. I sånn ganske lenge tenkte jeg at jeg var 20, men så hadde jeg glemt at jeg var blitt 21. Det er liksom ikke noe stas etter 20 å bli eldre, man glemmer det litt.

Ellers er jeg studine i Trondheim fra Rykkinn.. Vakkert.

Også glemmer jeg nesten å si at jeg liker bloggen din svært godt. Hurra!

Skrevet av: hybelkanina
18.01.2011 22:33

Jeg er en samefaen fra Karasjok. Bor hos foreldrene mine men foretrekker å sove i lavvuen min utfor huset, det vekker mitt indre reinstyr, hvis du skjønner. Ellers så bruker jeg å kjøre skuter og sløye rein i fritida. Er sånn ca 1.40 i høyden og 40 i bredden. sånn 60/30 som jeg liker å kalle det. Glemte visst å si at jeg heter Laila

Skrevet av: Laila Labba
18.01.2011 22:50

En "ASL?" altså?

Vel, jeg er 27 og leser bloggen din fordi den er artig, så enkelt er det.

Skrevet av: Djaola
18.01.2011 22:51

sv: Det tror jeg Kamilla også var, har hørt noe om det..

Hahaha! Brenne de? De leirene jeg har vært på var ikke så voldsomme. Vi stod mest på ski å spilte fotball.

Gode gamle fjortisbilder er vel alltid like gøy!

Skrevet av: Ragna
18.01.2011 22:58

Hei! Jeg heter Ida, er 18 år og kommer fra det kalde Nord. Hmm... Jeg er en helt vanlig person. Som liker dyr. Og bloggen din. Men jeg er dårlig å kommentere. Unnskyld.

Skrevet av: Ida
18.01.2011 23:05

eg havne nok unna stereotypien av din leserskare, 19 år gammal jenta. e fra klepp, nærmere bestemt verdalen. går på uis, å tar geeky fag (aka nordisk master/lektorutdanning). eg e skikkelig dårlig t å kommentera, men eg stalke bloggen din, å syns du e innmari cool.

over og ut :)

Skrevet av: Ann Bergitte
18.01.2011 23:14

Jeg er femten år, bor i Bergen og elsker humor. DIN humor, ikke minst.

Jeg leser mange blogger - bloglovin', you know. Men din er helt klart høydepunkt! Makes my day når du oppdaterer, for du er så sinnsykt bra.

Anyways. Jeg liker håndball. Jeg liker også venner, og å være rundt dem. Jeg liker å lese. Harry Potter er favorittbok. Jeg liker mye. Jeg liker IKKE sykehus, dør bare ved tanken på nåler. BLOD.. Huff.

... Liker deg meget godt. Du er best.

Skrevet av: sandra
18.01.2011 23:14

Jeg er 19 år og studerer pedagogikk og historie i oslo. På en god dag er jeg nesten 60 år mentalt. På en dårlig, sånn som de dagene hvor det er eksamen er jeg nok nærmere 12. Jeg synes bloggen din er hysterisk morsom, og siden jeg og er resultat av en setefødsel (jeg måtte ha en pute i skrittet i ett år for at beina mine skulle bli sånn nogenlunde), så føler jeg at vi har en del til felles kan du si.

Skrevet av:
18.01.2011 23:19

Haha, heter Ingrid Hagholt, er 15 snart 16 år. Elsker å lese blogger, men din er helt klart en favoritt. Ønsker selv at jeg kunne være like kreativ som deg, men er selvfølgelig ikke alle som kan være like flink å tegne for eksempel.

Øhm, har deg på bloglovin' og hopper høyt hver gang det er ett nytt innlegg fra deg.

Er vant til blod, har diabetes. Har sprøyteskrekk selvom jeg har tatt sprøyter siden jeg var 6 er jeg fremdeles livredd!

Skrevet av: ingrid
18.01.2011 23:25

Heia, jeg er en straks tredve år gammel vesteråling i Trondheim som ikke er noen voldsomt stor bloggkommentator til vanlig, men må man så må man og det var noen over her som sa noe om å trekke opp gjennomsnittsalderen. Jeg fant ei lenke til denne bloggen en eller anna plass under siste Tordenblogg-kåring, og det var stor stas!

Skrevet av: Sigrid
18.01.2011 23:28

Jeg er ei jente på 15 år fra Stavanger. Synes bloggen din er den morsomste bloggen på blogg.no, og at du burde ligge på topp!

Skrevet av:
18.01.2011 23:29

Jeg leder. Hurra. Du hadde nok ikke trodd at en vel femti var innom bloggen din, men jeg er her jevnlig. Oftere enn du oppdaterer ! Venter på gode tegninger med morsomme tekster til. Og blir like glad hver gang det er nytt. Og... de beste bloggerne blogger ikke hver dag. Kvalitet foran kvantitet. Gratulerer til deg !

Skrevet av: Trulte
18.01.2011 23:50

87-modell fra Trøndelag. Er en håpløs student som prøver å skaffe seg en Bachelorgrad i kunsthistorie med et mål på å få i værtfall E i gjennomsnitt.

Leser bloggen din titt og ofte i håp at det skal være en ny oppdatering, flirer så jeg skriker og forventer etterpå at alle rundt skal synes det er like morsomt.

Singel og alt for glad i meg selv, har høysnue hele året og er ellers trivelig og grei når jeg føler for det.

Keep up the good work Hanne!!!

Skrevet av: Tone
18.01.2011 23:56

Halla!

Jeg er en jente på snart 16 jordsnurr.

Jeg er same, og opprinnelig fra Kautekeino, så der scora jeg litt ;)

Bor ganske langt nord i en liten by som heter Mo i Rana. Mamma er fra Bææærgen så jeg pleier å si at jeg er halvt norsk og halvt Bæærgenser. hehe.

Men ja, jeg leser bloggen din for den får meg alltid i så bra humør og jeg kjenner meg igjen i noen innlegg, noe som jeg storkoser meg med!

Forresten, jeg var på sykehuset i forrige uke og fikk morfin så det hørtes egentlig litt bra ut at du ikke var der, hehe, ;)

Men besøk bloggen min om du vil se litt hva som skjer i livet mitt!

/iino*

Skrevet av: iino*
18.01.2011 23:56

Jente 19

kommer ikke fra Samefamilie, er ikke pensjonist

unskyld.

Hvis det hjelper på humøret kan jeg meddele at jeg ellers liker å bygge hus i papp og sove i de etterpå. Spiser ikke krill, men tar gjerne imot vitaminbjørner.

Ps. Vil påstå at jeg er over gjenomstittet flink til å spille ludo.

Skrevet av: myseriepiken 809
19.01.2011 00:09

Hei! Fin blogg, får meg ofte en god latter om jeg går inn her. Har ambefalt bloggen din til alle som trenger en god latter! Heter Marie, 15 fra Bodø : - )

Må innrømme det, du er mitt blogg-ikon-forbilde. Jeg sliter med å være morsom, tror jeg har en kronisk sykdom som gjør at jeg ikke kan være morsom. Med mindre jeg anstrenger meg veldig. Men du funker sjeldent da også... Så da går jeg inn her, og leser ditt stuff. Så blir alt mye lettere. Lirr klisje, men sånn må det være av og til!

www.heimarie.blogg.no

Skrevet av: Marie
19.01.2011 00:10

Hei hei!

Ann Iren heter jeg og jeg leser bloggen din fast! Jeg er 17 år, men om 5 mnd og 11 dager er jeg 18 år. Jeg elsker fotball, men jeg kan ikke spille selv på grunn av en kneskade. Ellers elsker jeg å synge og være med venner. Jeg har vel den mest perverse humoren blant vennene mine, danker ut gutta ganske bra og! Men ellers så er det vel ikke så mye å dele med verden sånn sett i et kommentarfelt. Men Kan jo gå inn på bloggen min og se litt mer hva som skjer inni huet mitt :))

Må bare si at jeg digger bloggen din! Jeg ler hver gang xD

Skrevet av: Anni
19.01.2011 00:21

Hei en av mine to yndlingsbloggere!

Jeg regner med at du har vært på bloggen min før, men here goes anyway.

- Jeg heter Trine, blir 17 år gammel på mandag (24. jan) . Er det lov å håpe på (drømme om) en tegning i bursdagsgave?

- Har blogget i 3-4 år, og blogger nå på TRINEBL.COM

- Dør av latter, hver gang jeg leser bloggen din. Og stalker deg forøvrig på Twitter (twitter.com/trinebl)

Ja - gå på bloggen min hvis du vil vite mer! :D

Skrevet av: TrineBL.com
19.01.2011 00:28

Jente 17, fra Rogaland- Bryne!

Kjekt å lesa bloggen din, spessielt siden eg vett kem du e :)

(Meg og Elisabet vaskte på Eikhi den tiå du jobde der) ;)

Skrevet av: Susanne
19.01.2011 10:09

Jeg er en liten nerd som går sitt første år på media på akademiet i sandnes B-)

Jeg er avhengig av å lese bloggen din! Du er kul god jul..

Hilsen Big Momma

Skrevet av: Susanna
19.01.2011 10:28

Dette er egentlig hemmeligstemplet, men det drives faktisk forskning på hest-enhjørningmutasjon. Kan dessverre ikke gå inn på detaljer her, la oss bare si at kryssningen hest-narhval DNA så langt har ført til et par uheldige reultater, men at vi fremdeles er optimistiske.

Vi her på labben er store tilhengere av bloggen din, og ønsker å forsikre deg om at du faktisk indirekte bidrar til enhjørningmutasjonsforskning ved å holde humøret vårt oppe.

Hvis bloggen fortsetter med denne typen bidrag til forskningen, ser jeg ikke bort i fra at du kan få æren av å være en Beta tester når Enhjørning 1.05 endelig står klar.

Med vennlig hilsen

Mr. Smith

Skrevet av: Mr.Smith
19.01.2011 12:08

Jeg elsker bloggen din :3

Jeg er snart 19 år, bursdag om 9 dager faktiisk.

Jente da altså....

Kommer fra ei lita bygd på sørlandet. ^^

Skrevet av: Katrine
19.01.2011 12:17

Bente er navnet og Trondheim er byen. Jeg er 26 år, og jeg faller nok utenfor kategorien "flink til å kommentere". Om det er fordi jeg er for gammel eller fordi jeg leser alt for mange blogger er usikkert :P

Skrevet av: bente
19.01.2011 12:33

Halla! 23 fra Randaberg, kommentert bloggen her en gang før, men anbefaler den til alle som har puls!

Skrevet av: Beate
19.01.2011 12:55

hei!
jeg heter Elise, er fra Bergen og er 19 år. snublet over bloggen din når du hadde laget fantegning av supermarie og hun hadde linket til deg. likte bloggen og tegningene dine så fortsatte å titte innom innimellom :)

Skrevet av: Elise
19.01.2011 13:43

Navnet er Alf, rundet 60 nå i vinter.

Skrevet av: Edda
19.01.2011 14:55

æ hete Renee, har 4 barn å bor i rafsbotn, eie 3000 rein og trives me d, til vanli læs æ ikke bloggen din :)

Skrevet av: samemamma
19.01.2011 15:05

Jeg er Natalie, og jeg tviler på at du leser alle kommentarene. (Jeg er skeptiker)

Jeg liker NRK og BBC, ingenting annet. Jeg sitter stort sett på internett med lekser hver dag.

Jeg har en hund som heter Pus. (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=434492654472&set=a.434492519472.195105.675994472)

Jeg leser blogger kontinuerlig, og har derfor ikke et sosialt liv.

Skrevet av: natalie
19.01.2011 15:10

Jeg er Silje, 23 år, skapkunstner fra indre østland ;P Snublet plutselig over bloggen din og du har jammen fått deg egen hurtigknapp? på verktøylinja mi. Spiser havrefras med melk og banan.

Skrevet av: Silje
19.01.2011 15:19

Jeg er en jente som er 17 og kommer fra Bærgen. Jeg liker å sove. Gjerne på skolen. Jeg liker pepsi max, og jeg liker å sjefe. Jeg kan være veldig skummel, men egentlig er jeg veldig snill. Jeg har ganske så supre venner, men jeg liker å forlate dem sånn at jeg kan sitte og se i veggen alene, av og til. Tror egentlig ikke at noen vet det. Jeg er litt redd for noen av vennene mine, fordi de er så smarte og pene. Derfor føler jeg at alt jeg sier høres uviktig ut.

Heldigvis for meg trenger man ikke bare å si viktige ting.

Jeg liker ikke å tegne. Jeg er dårlig til det. Men jeg fikk skryt fra mattelæreren da jeg tegnet et tre. Han så heldigvis ikke at det var det eneste jeg hadde gjort på den timen.

Jeg liker musikk. Jeg digger å gå på konserter med venner, og ta litt for mye av i publikum. Jeg liker å kle meg annerledes enn andre, og jeg liker når folk ikke vet helt hva de skal si om klærene mine. Jeg liker egentlig ikke å få kompliment, og jeg liker ikke at andre kjøper samme klær som meg. Egentlig bare fordi jeg ikke vil bli beskyldt for å ha kjøpt samme klær som dem.

Jeg suger i å beskrive meg selv, og ender bare opp med å høres ut som en ensom taper.

Jeg har en katt, og hater ordet lol.

Skrevet av: Marta
19.01.2011 15:24

Jeg heter Elise, fra BERGEN og fyller 16 år 17. Februar. Jeg elsker å spille håndball, se på wrestling, tegne, lese, blogge og mye annet. Jeg har 4 lillesøsken, 3 lillebrødre, 1 lillesøster og en kommende lillesøster på vei. Og så liker jeg veldig godt å lese tegnehanne.blogg.no :)<3

Skrevet av: Elise A. Olsen
19.01.2011 15:30

Jeg heter Cathrine og er eldre enn 12-19 åringene, nærmere bestemt 24 år. Jeg er student i Oslo og blogger litt en gang i blant når jeg har noe rart å skrive om. Jeg er nemlig ikke interessant nok til å skrive hva jeg driver med i hverdagen. Jeg syns du har en veldig bra humor/formidling, så jeg ler godt av innleggene dine. Å-jo, også driver kjæresten min, Håkon, og mailer deg hele tiden. Litt usikker på hvordan jeg skal tolke det. Og siden jeg er jente må jeg selvfølgelig tolke veldig mye:P Håper uansett ikke du tar skade av mailingen.

Skrevet av: Cathrine
19.01.2011 15:31

Jeg er Linnea, en nolifer og realist på 15 år. Jeg har sterke meninger og downs. Går i 10. klasse på et sted INGEN har hørt om, selv om norges første potet ble plantet her OG det var NM i ski her i 87 ellno. Rart ingen har hørt om det, ikke sant?
Jeg elsker bloggen din og skulle ønske jeg var like god til og tegne, men det er vansklig uten tegnebrett. Desverre har jeg ike råd til det nå for tida, min høyeste prioritering er nemmelig extensions. Vil bli kvitt de mentale skadene kort, brunt, stygt hår har ført med seg. Jeg har nok downs fra før, liksom.
I livet mitt gjør jeg mest ingenting og ligger i fosterstilling. Dette er helt utrolig undervurdert av mennesker som har et liv, det er helt utrolig gøy og digg. Jeg tar også litt bilder sånn så folk skal tro jeg har en hobby.
Resten av tiden min går bort til og passe på vennina mi med IQ på mindre en 70, og på å gå tur med hunden min jeg kjøpte for 12 000 for et par år siden. Det er forresten det dummeste jeg noen gang har gjort. Nå må jeg gå rundt i en strisekk pga null penger. Jeg klarte aldri og bygge meg opp noen formue igjen... Strisekk er egentlig ganske behagelig, men det er jeg for flau til og innrømme.
Og jo, jeg blogger fordi jeg elsker og skrive, og klarer aldri og skrive lite nok. Jeg må bare beklage for at du måtte lese all denne dritten, men har jeg begynt så må jeg fortsette..! Jeg kunne skrevet 3 A4 sider her i strlse 12.
I fremtiden hadde jeg planer om og bli hundefrisør, men den drømmen dro til helvette sammen med pengene mine da jeg kjøpte hund... Nå skal jeg bli interiør konsulent. Aner ikke hva det er, så tviler på at jeg blir noe som helst. Kroppen min er plan B. Prostitusjon kan da umulig være sååå ille..?
Jeg er aldri seriøs. INSJILD!

Skrevet av: Linnea
19.01.2011 15:40

Jeg er en 23 år gammel østlending i Bergen. Fant bloggen din helt tilfeldig, og har sendt linken din rundt til alle på mail-lista mi :) Du er jo så fantastisk morsom! :D

Skrevet av: Camilla
19.01.2011 16:03

Dette minner meg om internettets barndom, da vi hadde modem som brukte fem minutter på å koble seg opp og som sannsynligvis hadde brukt en dag på å laste en vanlig nåtids internettside. Så satt man der, prisgitt det helvetes modemet, og chattet på sol.no eller hvor det nå var. Da begynte man alltid med ASL. Age, Sex, Location. Heftige saker. Det var vel også ca så langt jeg greide å henge med i dataalderen. Per dags dato har jeg mailadresse, leser nettaviser og noen få blogger, og har en Macbook pro som jeg ikke er verdig til å eie. Jeg kan ingen verdens ting om hvordan jeg skal få den til å fungere. Det er jo et hån mot stakkars macen min. Måtte spørre på fjesboka(ja det har jeg jo i det minste) om noen av vennene mine kunne hjelpe meg med hvordan legge dvdfilmer inn på maskinen for senere bruk. (Det viste seg å kalles for å rippe).

Jeg er altså ikke et teknologividunder. Tror enhjørningsforskningen ryker på det. Men jeg er nordfra da! Fra ei bittelita bygd som er innesperret minst en gang pr vinter pga at det går snøskred over den eneste veien ut til sivilisasjonen. Da har vi hverken post, butikk, barnehage eller skole. (Ikke at det er noen unger igjen i bygda så de to siste er ikke så viktig) Vi har rein og elg i hagen til stadighet, det må da telle for noe, i tillegg til at jeg vel er ca en trettitodels same. Hurra!

23, F, Ullsfjord

Skrevet av: Maja
19.01.2011 16:39

Hahaha, ser ut som at jeg er eldst. Jeg er så gammel at jeg ikke vil røpe alderen min. Men jeg er over 25. Og under 35. Hehe. Også har jeg tre barn og en kjæreste og vi har bloggen din som ukentlig høytlesning og felles høydepunkt. (no shit)

Skrevet av: Iris
19.01.2011 16:41

Jeg er 16 år, kommer fra verdens minste sted langt oppi nord, flyttet nettopp på hybel sammen med bestevenninna mi. Lever et ganske kjedelig liv, egentlig. Har hest (enhjørning), og er nesten same, hehe :)

Skrevet av: maren
19.01.2011 16:43

jente, 17, Vestfold.

Skrevet av: Camilla
19.01.2011 16:56

Jente på 20 år, studerer i Sogndal, her må jeg snakke engelsk fordi jeg ikke skjønner hva de innfødte sier (kanskje like greit).

Jeg hater barn (fint at jeg har en praksisperiode på barneskole i 2 uker?) , har altfor store ambisjoner om meg selv, er diagnosert singel, og jeg håper av hele mitt hjerte at jeg engang flytter til utlandet. igjen.

Siden jeg ikke har et liv blir jeg veldig glad når du oppdaterer bloggen din, for da har jeg noe å gjøre.

Skrevet av: Malene
19.01.2011 17:13

13 år fra bææærgæn

Skrevet av:
19.01.2011 17:27

gutt 19! ler fortsatt..hahha!

Skrevet av: Sameueeeel!
19.01.2011 17:31

13 år, leser bloggen din fast!! Elsker humoren i det du tegner! : - ) *inspirerende*

DU ER EN SUPER BLOGGER!!!!!!!!!! :D

Skrevet av: Linn TS
19.01.2011 18:01

Jente 15.

BÆRUM :) go bærum.

Jeg elsker bloggen din, ler meg skakk hver gang du legger ut et nytt innlegg. Anbefaler bloggen din til kjente og ukjente! :D Har ikke noe liv, men liker å tro det. Jeg digger deg.

Skrevet av: marieshit
19.01.2011 18:09

Jente 19 år fra Hammerfest i Finnmark! Har dog bodd i Kautokeino, så teller det?

Skrevet av: Anne Kristine
19.01.2011 18:13

Jeg er jente på 13 år og blir 14 snart. Jeg bor i fylke akershus og jeg elsker å tegne. Tjaa, jeg liker veldig godt tegning/tegneserier. Jeg er innom bloggen din nesten hver eneste dag fordi jeg elsker blogginga di og tegneseriene ! Det er så spennede. Joda, jeg driver ikke så mye in the moment, men jeg har gått på ridning i 2-3 år og nå skal jeg starte på hiphop dans. Hehe :)) !

Skrevet av: KRIISTIINK
19.01.2011 18:28

Dæven. her fikk du mye lesning (i form av kommentarer, that is.)

Vel, JEG er faktisk 34 år og føler meg som bestemora av blogg.no. Jeg styrer lastebiler for a living og er generelt jævla harry. Det skjønner du om du stikker innom min blogg. (Skakke tvinge deg ass.) Jeg er jævlig nysgjerrig på hvem mine 30 lesere er selv. Jeg har jo så kjedelig blogg. Ha en fin fin dag :)

Skrevet av: The Teller
19.01.2011 18:49

Jente 22 fra Bergen, bosatt i Oslo:)

Skrevet av: Ina
19.01.2011 18:53

Jeg heter Janne, er ei radiosnuppe fra Trondheim og er 27 år - litt over gjennomsnittsalderen der altså :P Er innom her og ler jevnlig, men er dårlig på å legge igjen kommentarer. Nå har jeg riktignok kommet over dørstokkmila, så jeg kan prøve å være flinkere til å kommentere.

Elllers har jeg det fint!

Skrevet av: janne
19.01.2011 19:49

Jeg heter Ida, har ikke blogg fordi jeg ser å det som unødvendig å opplyse hele Norge om mitt meget uinterressante liv. Jeg er 15 år, går i tiende. Holder på med hester, og venner. Eller, holder ikke på med venner. Er vel mer bare sammen med dem. Jeg har sær humor. Så sær at jeg ler av så og si alt. Og jeg forguder bloggen din! De dagene jeg er litt sånn ... deppa, så leser jeg bare bloggen din, og VIPS: Jeg er i ekstase. Og jeg har et stort ønske om å gifte meg med deg, siden du deler min noe sære humor. Men mitt største ønske er å bli tegnet av deg. Det hadde vært meget kult. Nesten min største drøm, faktisk. Eller, nest etter min største drøm som er å bli brannmann eller kunstner. Rart? Ja. Ok, når har jeg skrevet en god del om meg.

ELSKER DEG!!!

Skrevet av: IdaMartine
19.01.2011 20:03

Mitt navn er Signe, jeg er 13 år og er fast leser av bloggen din c:

Nå har jeg ikke vært innom på en stund fordi PCn min har en liten skade her og der. Men nå er den fiksa : D

Jeg blogget selv en gang, men har glemt passordet et dusin ganger, så nå gidder jeg ikke mer. Kan hende jeg lager en til en gang. Men jeg har god tid på meg.

Det er egentlig ikke så mye å si om meg.. Jeg har et ganske så rart liv.. Jeg er hyper hver gang jeg får godteri. Har verdens rareste humor. Hekta på musikk. Gjør vennene mine slitne. Skriver mye og leser. Har en fam på fem. Liker dyr. Blir beskrevet som rar, crazy, morsom osv..

Så mye mer er det ikke..

Men husk: Vi elsker bloggen din : DD I alle fall jeg ; D

Skrevet av: Sign3
19.01.2011 20:23

Bures bures Hanne, fra en annen Hanne som også liker og tegne men det blir bare sludder av prosjektene mine. Da er jeg ekstra glad for at det allerede finnes en Tegnehanne blogg, så föler jeg ikke så mye press på meg selv, liksom.

Akkurat nå er jeg... en svorsk finnmarking. Flytta nylig over grensa og plages med svensker som tror jeg er islandsk og fatter ikke at Norge går lengere nord enn Trondheim. Jeg jobber her med spillutvilking; og rikitnok drifter vi ingen enhjörninger men vi har dinosaurer i massevis. Tror du ville likt Brontoflexen.

Og jeg er 24 going on 25 så föler meg gammel når jeg ser kommentarene her. Men det passer vel bra å väre gammel og utdanka når man likevel er svorsk :)

Takk for en fin blogg!

Hilsen Hanne

Skrevet av: Hanne//Skam
19.01.2011 21:09

Blir 24 på søndag og studerer biologi, så enhjørningsforskning er vel ganske nært det jeg holder på med? Sånn cirka hvertfall? ;) Fra Tromsø og trener forresten judo, elsker dyr.

Skrevet av: Solveig
19.01.2011 21:16

Er 16, bor i Trondheim, har 5 katter og et bilde av pingviner hengende på rommet mitt. Ellers er jeg stor fan av Two and a Half Men, ananas, og bloggen din!

Skrevet av: Tora
19.01.2011 21:33

15 om noen uker :)

Skrevet av: <3 annikenl
19.01.2011 21:48

Heihei! :)

Jente, 17 år frå Sunnmøre :)

Humoren din <3

Skrevet av: Oda
19.01.2011 22:17

Jeg blir nesten helt sliten av å scrolle nedover alle svarene du har fått, såå håper du ikke driver å spør så mye i fortsettelsen! :O Jodda, spøør i vei du.. Dersom du har klikket inn på min blogg, noe jeg så sykt tipper du har, så har du kanskje sett at jeg er 23, steingammel, og veterinærstudent - som igjen veier opp for alt.

At jeg i tillegg fant bloggen din (og leste alle innleggene) dagen før min forige eksamen, (noe jeg er sikker på at er eneste grunnen til at jeg stod) syns jeg du skal respektere på den måten at du før hver av mine eksamener kommer med ett nytt innlegg! :D Jaaaa Hanne! Det må du:D Neste er 3 feb, så skal vi si 2 feb??? :D På forhånd tusen takk. Du er flink. :D

(:

Skrevet av: Karoline
19.01.2011 22:28

25 år gammel dude fra nord for det meste. marinearkeolog og studerende. bosatt i danmark (etter 5 år i Oslo- fysj for en by), forlovet med en sykepleierske.

jeg er her fordi stripene er artige, og følger bloggen på lik linje med en del andre nettstriper, og ikke nødvendigvis så mye som blogg. soz.

Skrevet av: TK
19.01.2011 22:42

myyrna

Skrevet av:
19.01.2011 23:54

Jeg er 20! Også må jeg si at du er utrolig flink, en av veldig få blogger jeg gidder å kikke innom!

Skrevet av:
20.01.2011 00:03

Hei hei :)

Jeg er en halvgal Bergenser i eksil som trives godt på østlandet. Synes bloggen din er genial og jeg må ærlig si at jeg deler store deler av ditt syn på verden. Håper du fortsetter med dette geniale konspetet i lan LAAAAANG tid! Kan jeg sette deg på bloggrollen min? akkurat laget en ny blogg, så må starte med alt på scratch ;) He en FLOTT uke!!

Skrevet av: Ingrid-Charlotte
20.01.2011 00:06

33 år, helsearbeider

Virker som om alle leserene dine over 19år jobber i helsevesenet lol

Skrevet av: vibeke
20.01.2011 00:44

22 år, frå Nærbø. Hahahaha, ler meg skakk ihjel av bloggen din! Skambra :)

Skrevet av: AE
20.01.2011 01:59

Hei :) Jeg heter Nora, og er 12 år gammel ;-)

Skrevet av: Nora
20.01.2011 10:18

Jeg faller innenfor den typiske "jente på 12-19 år"-kategorien, men bare såvidt - jeg blir 20 i år. Jeg heter Gitte, driver med konkurranse-karate, er relativt avhengig av kullsyre, samler på giraff-figurer, studerer fysikk på Blindern og kjøper masse CD-er når jeg har råd.

Ufattelig bra blogg, det må jeg bare si. Jeg begynte å lese Hyperbole and a Half før jeg snublet inn her, og det er flott å se at det finnes en norsk tegneserie-blogg som er på samme høyde. : D Stå på! (y)

Skrevet av: Gitte
20.01.2011 10:29

21 år fra rett neri gadå, in your hometown :D

Skrevet av: Hilde
20.01.2011 12:36

http://www.tv2underholdning.no/torsdagkveld/vil-du-bli-henrik-thodesens-kjaereste-3389711.html

Skrevet av:
20.01.2011 13:09

Anonym: Søknad sendt! ;-)

Skrevet av: tegnehanne
20.01.2011 13:19

Etthåndsgrepet, Hanne - ETTHÅNDSGREPET!!

- hilsen medsøster =)

Skrevet av: Lise
20.01.2011 15:01

Elisabeth, 18, Bodø, Sykepleier til høsten.

Skrevet av: elisabeth
20.01.2011 15:15

Mari H, 14, et høl i Oppland. Liker deg :-)

Skrevet av: Mari Hårstad
20.01.2011 16:10

Hehe.. Jeg er en 19 år gammel jente fra Kautokeino, men så vidt jeg vet er jeg den eneste i familien min som leser bloggen din :D

Har nettopp begynt å lese bloggen din, og liker det jeg leser so far :) stå på!

Skrevet av: smr
20.01.2011 16:16

Hejj.

Jeg er en jente på 13 år som digger å lese bloggen din. Liker også å tegne, har prøvd meg på blogg, men har vel funnet ut at jeg ikke akkurat er en blogger. Liker å lese blogger derimot, spesielt din. ^^

Har vel ikke så veldig mye mer spesielt å si om meg selv siden jeg ikke er over 60 og heller ikke en same fra kautekeino. Kunne gjerne tenkt meg å mutere hester til enhjørninger da, for en enhjørning skulle jeg gjerne hatt! C: .. de er jo bare awesome.

Skrevet av: Liiiv.'
20.01.2011 17:04

Jeg er faktisk 52. Jeg bor i Stavanger, er gift og har 3 barn og 1 barnebarn. Jeg fant bloggen din da datteren min tipset meg. Dette er den eneste bloggen jeg leser og sikker noen gang kommer til å lese.

Du får meg alltid til å le. Spesielt med Ninjaen som brukte refleksvest! Da lo jeg godt og lenge. Første jeg jeg legger til en komentar også. Håper du setter pris på den.

-Susanna Byen

Skrevet av: Susanna
20.01.2011 17:45

Jeg er 20 år!!!! Ergo er jeg ikke i den der gruppa med k9zende jenter mellom 12 og 19. Derimot er jeg en dødsseriøst jente som prøver å bli fysiker. Og siden jeg er så sykt seriøs hele dagen liker jeg å lese bloggen din når jeg kommer hjem. Da bruker jeg å le høyt for meg selv og så tenker jeg at dagen i dag var slett ikke verst og så sovner jeg.

Ok, gjør noen andre ting enn det også, men det gidder jeg ikke skrive om. Det er også veldig seriøse greier.

PS: jeg er ikke same, men jeg har vokst opp i SAMELAND! Det var stilig.

Skrevet av: Maja
20.01.2011 17:49

Det viser seg at 12-19 år-hypotesen min slo feil! Jeg har mange lesere over 19 også :-)

Susanna: Setter veldig stor pris på den! Og alle dere andre sine. Har lest alle, og skulle gjerne svart på hver enkelt, men det blir litt vanskelig. Hvem skal se på tven min da, liksom?

Skrevet av: tegnehanne
20.01.2011 19:01

Jeg er 17. Ja - jente altså. Går 2. året på realfag hvor jeg tør å påstå at jeg hater alt som har med fagene å gjøre. Så ja, dette er min måte å forsøke å komme i humør. Det funker! Jeg strikket en lue da jeg var 12, så jeg vil gjerne regnes som 60+.

Skrevet av: I
20.01.2011 19:05

Jeg heter Ingvill og er tjue år, fra Nord-Norge (men ikke sameland), kan mer om kjemikaliene man bruker i gammeldagse fotografimørkerom enn hest, og faller derfor ut fra både snittet og ønskene. Jeg vet ikke helt om jeg skal beklage det eller ikke, altså.. Uanz. Jeg var ganske ivrig på send kommentar-knappen før, men så bare fikk du tusen lesere også ble jeg superemo fordi jeg tenkte at hele opplegget ditt burde vært bare for meg også slutta jeg. Ikke helt sånn kanskje, men jeg ble iaffal superdårlig på å kommentere etterhvert, muligens fordi jeg innså at "HAHAHHAHA jeg dævver!" muligens ble litt kjedelig etterhvert. (Nå brukte jeg faktisk "muligens" to ganger i en setning, sykt teit.)

Jeg liker å late som at jeg er fotograf (bruker iaffal mye tid på det) så om du har lyst til på fast dagens outfit-fotograf, you just call out my name! Utover det har jeg store planer om å bli barneskolelærer, og begynner på det til neste år. Jeg tror det er omtrent like trygt som at du skal bli sykepleier, så jeg tenkte at du kanskje kunne la dine fremtidige barn gå i klassen min, også lar jeg mine fremtidige barn kommer til deg når de blir syke, også ser vi hvem som kommer best ut av det? Nesten som en liten konkurranse!

PS. Dette skulle jeg sikkert kommentert på den posten det gjelder, men angående bildet av deg fra Øya/Hove (eller hvor du enn var) ... har du noe annet enn røde kjoler?! Jeg som hele tiden har tenkt på deg som rødkjolejenta. Ble nesten en halv millimeter skuffa!

... dette ble litt langt, ble det ikke?

Skrevet av: Ingvill
20.01.2011 19:16

Haha ; D

jeg er ganske glad for at du kanskje har vært innom bloggen min siden jeg kommenterer ofte, men det er jo ikke derfor jeg leser bloggen din ; ))

jeg er en jente på 13 år som egentlig ikke har så masse intresangt å si selv om jeg sier mye! : P

jeg er eneste jente av tre barn, og har gode venner og være ilage. Jeg blogger og tar bilder ved siden av korpset, dansing og venner. +skole da, men det er jo ikke så viktig! : )

Ellers er det ikke noe serlig å vite om meg, annet enn at jeg digger bloggen din 8DD

kos og klem; Sandra

Skrevet av: Sandra Arntzen
20.01.2011 19:33

Ingvill: "HAHAHAHA jeg dæver" blir aldri kjedelig. Jeg blir lykkeligere enn en lottovinner på morfin hver gang. Angående våre fremtidige avkom så syns jeg det var en fantastisk idé. Det verste som kan skje er jo at jeg dreper dine og du gjør mine om til analfabete trygdemottakere, men hey, det er en risiko jeg er villig til å ta!

Det bildet ble tatt på en dårlig dag, når alle de røde kjolene mine var til vask.

Skrevet av: tegnehanne
20.01.2011 19:33

Kom over bloggen din da en venninne sendte meg en link om innlegget ditt "livet som emosjonelt tilbakestående". Hun mente den var midt i blinken for meg, og det var den for så vidt også. Hysterisk morsom, og betryggende fordi jeg da ikke er den eneste jenta i dette universet som får angst av kliss og romantikk! :)

Bortsett fra det er jeg sykepleierstudent på første året i Oslo, er 24 år, og digger hvert innelgg du legger ut!

Skrevet av:
20.01.2011 19:48

Hei Hei :)

Jeg er en 25 år gammel psykologstudent som aldri har kommentert på noen blogg før. Jeg hadde fortsatt min anonyme snoke-tilværelse, hadde det ikke vært for at jeg ler meg i hjæl av bloggen din! Så da tenkte jeg som så: dersom min (og alle andre sine) kommentar(er) kan bidra til en ustoppelig trang til å blogge mye og ofte, da er det jammen verdt det! Woopwoop! :)

Skrevet av: Silje
20.01.2011 20:00

Hei,

Jeg er en jente på 15 år, som for noen uker siden ble hektet på bloggen din.

Synes den er sykt morsom, så bare stå på videre!

Skrevet av: TJ
20.01.2011 20:08

SV; haha, jeg må bare kommentere din kommentar på bloggen min ! : D

takk for kommentaren, utrolig koselig at du tok deg tid til å kommentere ^^

Den lille gutten på siden av meg på bildet mitt er bare lillebroren min : P

Så nei, jeg er nok ikke en ung mamma ; D

Kos og klem ; )

p.s; gleder meg til neste gang du blogger 8D

Skrevet av: Sandra Arntzen
20.01.2011 20:15

Jeg er 20 år, og syns bloggen din er fantastisk morsom! Flink til å tegne er du også :)

Skrevet av: Guro
20.01.2011 20:33

Jeg er dessverre ikke en hel samefamilie, jeg er faktisk ikke én same engang. Men ref mitt siste blogginnlegg så vurderer jeg å få meg en midlertidig reinflokk (det er nemlig svært lukurativt å miste de, har jeg hørt). Så der har du meg: Oslogutt født på 70tallet en gang, driver litt med blogging og reindrift på si - prosjektleder på dagtid. Og akkurat nå er jeg er veldig imponert (misunnelig) over alle kommentarene du har fått på dette blogginnlegget! ;)

Åja, det glemte jeg nesten - Min hemmelige drøm er å bli tegnet av tegnehanne!

Klemz

Thorbjørn

Skrevet av: Thorbjørn
20.01.2011 20:36

blir 18 om 8 dager. studiespes i en skole i oslo. er dessverre ikke same, men i fjor spurte en jente meg om jeg var same. proud moment.

Skrevet av: Betina
20.01.2011 20:51

Er 14 år, ble det for 3 dager siden :3

Er egentlig tyrkisk, men født i Norge...

tja.. liker alt som er unormalt, og ELSKER å tegne osv. alt innen kunst.

Har best norsk i klassen til å egentlig ikke være norsk..

noe mer? :3

Skrevet av: Nesrin
20.01.2011 20:55

Er en jente på 15 år og bor i en liten bygd litt utenfor Bæærgææn. Mamma og pappa er skilt. Jeg bor hos pappa, med hans kone og halvbrødrene mine. Jeg har tre(!!) halvbrødre, og det virker som alle er kommet i en alder som ikke er så lett, hverken for dem eller for oss andre(meg); JEG-ER-KULEST-AV-ALLE-PÅ-HELE-JORDEN-OG-JEG-ELSKER-Å-PLAGE-STORESØSTER-alderen.

Jeg er en jente som sier meningene sine, og er ikke redd for å skille seg ut i mengden. Mesteparten av vennene mine er vant til det, men noen blir fortsatt litt redd hver gang jeg åpner munnen for å si noe. Jeg liker en søt gutt i klassen, som sikkert er 213 meter høyere enn meg(jeg er 1.62 og han er 1.90). Det er ikke den typiske JEG-ER-FJORTISS-OG-ELSKER-ALLE-GUTTER-PÅ-HELE-JORD-forelskelsen, den har vi NOK av i klassen. Jeg har i grunn aldri vært i den alderen, der jeg kun elsker vennene mine og gutter + lipgloss..

Nå når jeg går i tiendeklasse, står jeg ovenfor et av de vanskeligste valgene i livet mitt; yrkesvalg. Ettersom jeg var i Etiopia i høst, har jeg bestemt meg for å bli sykepleier, for så å gå videre som jordmor eller anestesisykepleier. Min største drøm og mitt mål er å jobbe i Leger uten grenser.

Ok. Nå tror du sikkert jeg er en frelst Jesus-freak, som vil jobbe med andre og lære de om Jesus samtidig, vell.....aldeles ikke! Før reisen til Etiopia, hadde jeg store planer om å bli oljeingeniør, jobbe offshore og bruke alle penga på meg selv. Reisen gjorde slik at jeg sitter på utrolig mange inntrykk: underernærte barn, tuberkulose og mennesker med skuddskader fra maskingevær. Jeg har møtt kvinner som blir drept, og kastet til hundene av sine egne, viss ikke hun føder ektemannen sin en sønn. Jeg har blitt forfulgt i folkemassene i hovedstadene av menn med polio, og kvinner som hverken kan forsørge seg selv eller de ti barna som sitter hjemme og venter på henne.

Én person kan kanskje ikke gjøre merkbare endringer for en hel planet- men om jeg så "bare" redder et menneskeliv, så har jeg gjort en merkbar endring for den personen, og hennes\hans nærmeste.

Selv om jeg BARE er 15 år gammel, så har jeg opplevd og sett ting som noen 15 åringer, ikke ser på som virkelighet. Jeg er nå på oppdrag fra kommunen, da jeg forteller innbyggerene her om min tur og mine inntrykk. Jeg er også elevrådsformann, og liker å ta ansvar for ting og organisere ulike arrangement.

Jeg har "kjent" deg i noen måneder nå, og jeg, som mange allerede har sagt, FORGUDER bloggen din! Den er genial, rett og slett.

Hilsen Julie Marlén(pleier vanligvis ikke bruke Marlén. Det blir kun brukt når jeg har gjort noe gale....Men siden veldig mange her allerede heter Julie, ville jeg skille meg litt ut)

PS! Hadde du hatt mulighet til å lage et morsomt innlegg, med litt tegninger om din vei til sykepleierstudiene?

Skrevet av: Julie Marlén
20.01.2011 21:47

Jeg er 22 år fra Bodø, og har dedikert livet mitt til å forske på hvordan jeg kan transformere en hest til å bli en enhjørning!:D

Skrevet av: :))
20.01.2011 22:15

Hjelpe meg! Skulle ønske jeg fikk like mange kommentarer selv når jeg ikke gidder å blogge hver dag. :P

Jeg er 25 år og har alltid hatt et anstrengt forhold til tallet 60. 60 forfølger meg, faktisk. Til og med bussruta som går hjem til meg er nummer 60. Jeg kvalifiserer, mener jeg.

Skrevet av: Radiojente
20.01.2011 22:15

20 år gammel nord-trønder, jeg er sykt flink på skolen, jeg er sykt pen, jeg er en sykt god selger, og jeg er til en viss grad deprimert ca. nesten hele tiden. Jeg skal bli arkitekt, har en psykisk syk kattepus og elsker risengrynsgraut. Hater å trene, shopper hver dag, drikker julebrus daglig til den siste dråpen i byen (Trondheim) er borte. Setter pris på materialistiske goder. Og klemmer da. :)

Skrevet av: Anonym
20.01.2011 22:21

Er ei jente på 13 år, blir fjortis i år . Kommer fra norges mest øde plass , nemmlig LOFOTEN : (

i vestvågøya. Jeg er litt same familie , en fjeredels same faktisk. Hehe . En fin ting jeg merker med figuren av deg du tegner er at du alltid har DET konse blikket , haha er litt gøy da .

Men nå babler jeg bare såe , digger bloggen din 8-D

Skrevet av: Marita
20.01.2011 22:24

Jeg BLIR 18 år om to måneder, syns det er VELDIG viktig å få frem. Nemlig. Ellers er jeg vel like emosjonelt tilbakestående som deg, og har en sterk fobi for fugler. Joda, jeg kan overleve en kanarifugl, eller en liten dompapp. De er søte. Eller ikke "søte". De er .. nusselige. Men fugler som er større enn 7 cm i diameter - er et stort problem. Et globalt problem faktisk. For meg. Og JO - jeg elsker stratos!

Er det sånn at du har tenkt til å tegne noen av leserne dine? :D Hadde vært gøy!

Skrevet av: Anita
20.01.2011 22:25

Jeg er 16 og jente. Bor i et hus. Har en katt. Liker å tegne. Synger i kor. Misliker ballspill. Elsker kameraet mitt. Digger bloggen din. ;P

-Eli

Skrevet av: Eli
20.01.2011 22:31

Jeg er en litt rar 16 åring som bor i Bergen :) Jeg er speider og elsker å være ute, og gjøre ting som alle andre synest er mekelig :) feks: svømme/gå på skøyter i en fritime eller sove ute i telt når været varierer mellom -5 og 2 grader + at det snør, regner hagler sludder og blåser om hverandre. Går også mot strømmen og uten sminke :)

- Ikke helt a4, men likre det :D

Skrevet av: Ingeborg
20.01.2011 23:03

Haha. Ok. Jeg heter Hanne, er 22 år, bor på Majorstuen og studerer industridesign på AHO. Elsker å tegne, bare litt mer med linjal og passertegninger enn deg :) Jeg er litt perfeksjonist. Jeg leser bloggen din fordi jeg elsker tegningene dine, du får jeg i skikkelig godt humør, og du ligner skremmende mye på meg. Det er bare moro da.

Skrevet av: Hanne
21.01.2011 00:06

jeg heter Caroline, er 20 aar gammel:) Bor i New jersey!

Skrevet av: CAROLINE
21.01.2011 03:25

"Og ikke for å være for spesifikk, men det hadde ikke vært helt feil om en av dere hadde dedikert livet deres til å forske på hesters evne til å mutere til enhjørninger. Men ikke noe press, altså." Jeg elsker deg, Hanne.

Jeg er snart 22 år, bor på Grünerløkka, og personnr mitt er................ Noe mer du vil vite? BH-størrelse, f. eks?

Skrevet av: Sofsen
21.01.2011 04:15

Hei Hanne!

Heter Ida Marie, men går også under kallenavnene "Mini" (Grunnet min "lavhet"), "Imp" (kombinasjon av initialer, og nok en gang min "lavhet" og smådjevelskap), og "Maddi" (idam baklengs med en ekstra "D" i). Jeg er straks enogtyve år ung, og går reiseliv ved Solør vidregående skole avd Våler. Jeg er og forøvrig Elevrådsleder, og er en smule engasjert i skolepolitikk.. Jeg er liker og tegne, og våger og påstå at det ikke er av mine svakeste sider.. Og jeg joiner nok tegne blogg snart, fordi det ser festelig ut.

Som navnet på bloggen min "Ida liker gult!" så liker jeg faktisk gult, men jeg liker også rødt og lilla. Jeg deler er en 47 kvadrats kåk med 2-6 andre personer, Vi er to som bor der fast, og de fire andre kommer og går som de vil! :)

Forøvrig er jeg nerd.. ja jeg GAMER WoW og er stolt av det.. så det! og Left 4 Dead 1 og 2.

Spiller noen andre "spill" også.. I tillegg til at jeg og 5 andre lager et tekstbasert rollespill på nettet som kommer til og være i steampunk stil, og etterhvert så kommer vi til og laive dette også.

Til slutt skal jeg si at jeg er bifil, og at jeg er stolt over det også!

OG du har en episk blogg som jeg dævver av.. (av latter altså)! :D

er det noe mer du lurer på kan du sende meg en mail til: niiathaliemonokel@thesteamacademy.net

Mvh:

Ida Marie "Imp" "Mini" "Maddi". ^^

Skrevet av: Ida liker gult!
21.01.2011 09:55

Det blir forøvrig 1-5 personer ikke 2-6 xD

Skrevet av: Ida liker gult!
21.01.2011 10:09

Julie Marlén: Jeg klarer ikke en gang se for meg hvor vanskelig det må ha vært å oppleve det, men det er jo bra at du føler det har gitt deg noe, i form av et endret perspektiv. Jeg er helt enig, jeg alene kan ikke redde verden, men om jeg bare kan hjelpe én person så er det verdt det. Har planer om å en gang være med i Leger uten grenser selv, så kanskje vi sees! ;-)

Jeg skal tenke på innlegget! Hvis jeg finner noe bare å skrive om det, så poster jeg.

Skrevet av: tegnehanne
21.01.2011 10:50

He.i neisaafinbloggduhar! Jeg tegner i smug for en dag a sla gjennom. Vil at noen skal nattsverme seg inn i leiligheten min og finne masse fete tegninger over hele huset sa blir jeg beromt. Liker stilen din, hvilket program bruker du? Scanner du inn tegningene, eller hands-frier du pa pcn? Fin er det.

Jeg stikker innom her en anna dag!

Skrevet av: Norway the one
21.01.2011 11:52

Jeg er en glad trønderbart på 20 som forguder bloggen din! TAKK for alle de halvsnåle innleggene som får oss til å le! :D Du er kongen! Nest etter Åge!

Skrevet av: Mari
21.01.2011 14:20

Her er det vist bare å gi det inn.. Føler meg litt som det litt for mange hjulet på vogna.. men som ny leser av bloggen føler jeg at også jeg må svare på spørsmålet ditt;)

Jeg er en 21 år gammel jente fra Stavanger, det godte vestland^^ Studerer sykepleie, 2 året..

Skal nå på utveksling til England i tre måneder, og har i den anledning startet min egen blogg, som resulterte i at jeg startet å lese litt andres blogger da.. Har tidligere ikke hatt den store interessen, men når blogger som din dukker opp angrer jeg!

vell.. Hva mer hva mer..

Du får vertfall stå på me bloggen!

Malin

Skrevet av: malin
21.01.2011 14:24

Lurte foresten på en ting.. Hvilket tegneprogram er det du bruker? :)

Skrevet av: malin
21.01.2011 14:25

Hei sann, jeg er 16 og går første år på vgs, jeg går studiespess med formgivning og elsker å tegne. Jeg har drømmer om å lage disney filmer, men holder meg til eget tullball for nå ;)

Skrevet av: Gunn Tove ^w^
21.01.2011 14:35

Jeg er 18, snaaaart 19. Jente. Bor på helgelandskysten. Nordlenning <3 Jeg har bodd et år i USA som utvekslingsstudent. Og er egentlig som folk flest; bedre enn alle andre.

Liker forresten også å tegne! Men siden møtet mitt med datamaskinen så har det blitt lite med tegning. Hadde nok vært mer hvis jeg kunne tegne på dataen! Men slikt proft utstyr har jeg ikke råd til.

Ædiggedædiggedumæhæ?

Skrevet av: Linn Jeanette
21.01.2011 14:39

Jeg er en som leser din blogg fast! Snart 14 år, så ligger visst innen 12-19. :P Bor i Bærum som er kjent for sine sosser og berter, og kjemper meg gjennom 8. klasse. Musikk og foto er to store deler av meg, og da er det vel ikke så mye mer å si? Ikke noe mer interessant ihvertfall. ;-)
Keep on doing what you do!

Skrevet av: Oda Margrethe
21.01.2011 15:17

malin: Jeg bruker Photoshop CS3 og Wacom Intuos 4 tegnebrett :-)

Skrevet av: tegnehanne
21.01.2011 15:23

Jeg er kort oppsummert; jente, 22 år og digger fantasien tegningene dine! :-)

Skrevet av: Kristine
21.01.2011 15:38

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å aldri kommentere blogger, da det nesten alltid kommer nonsense ut av kjeften min hver eneste gang jeg åpner den, men så er jeg ikke så lysten på å bli lastet for at du (og ikke minst JEG) ikke får oppleve en maraton-blogg-uke neste uke, så jeg trosser valgene mine og skriver likevel. Om den likevel ikke skal komme har jeg i alle fall rettigheten til å klage over det, da jeg selv har prøvd (i motsetning til de 4953 andre leserne dine som velger å overse kommentarfeltet selv om de sikler etter en oppdateringsuke like mye som meg). Men hei, med over fire hundre kommentarer ser det vel utrolig lyst ut?

Ellers sklir jeg rett inn i 13-19-hypotesen din (om man ser bort ifra at jeg aldri har kommentert noe her inne i det hele tatt), og det er jo.....fint? Doesn't matter, hm? Må jo nesten legge til at jeg er i samme fase som broren din var da han var på min alder (fjorten????); ironifasen. Mest for å vise sympati ovenfor ham, liksom. :)))))))))))smil. Selv om jeg mer enn gjerne skulle vært nordlenning og same, må jeg nesten få lagt frem at jeg er fra Nordvest-landet, som vil si at jeg muligens er 1% mere same enn deg. Og det er jo noe, hm? Har heller ikke bestemt meg for å bli enhjørnings-forsker - har egentlig ikke bestemt meg for å bli noe som helst, som vil si at sjansen fortsatt eksisterer. Og enhjørninger er jo utrolig kule vesner! Har forresten sett et nesehorn(!!!!) med mine egne to øyner, og det kan jo sammenlignes...........litt, i alle fall. Vel, jeg lover å kontakte deg om jeg noen gang skulle bli enhjørnings-forsker uansett (kommer sikkert til å kontakte deg once uansett, ettersom jeg elsker humoren, tegningene og blåggen din). Hjarte~

Skrevet av: Komplex
21.01.2011 16:01

FinFin blogg <3 Sykt filnk til å tegne da :D

Skrevet av: julietiger.blogg.no
21.01.2011 18:03

Halloi!

Christian, 22år og jobber som salgskonsulent. :)

Ikke mye mer å si.

Blogger ikke, men leser din for du er jævlig morsom! ;D

Skrevet av: Christian
21.01.2011 18:05

Hei,

Jente på 18 fra Jæren som liker tegneserier og morsomme historier, derfor leser jeg bloggen din :) Sorry for at jeg ikke er mer eksotisk, har vært i USA et år om det teller som et pluss?

Eli

Skrevet av: Eli
21.01.2011 19:54

Jente på 22 år. Kom gjennom bloggen din via link fra sofsen.

Følger med på bloggen din, da jeg falt for de hysteriske tegningene dine fra første sekund. Har til og med en snarvei på firefoxen til bloggen! HIHI!

Skrevet av: Hege
21.01.2011 21:19

Dæven....masse kommentarer, da!!??

Jeg kommenterer ikke, jeg er mer som en stalker egentlig når det kommer til blogger...utenomnår jeg har akutt munndiare da ;) Ler godt av bloggen din, jeg er bare 32 år da, og slett ikke over 60, såsant du ikke regner i enhet kilo da, fremfor år ;) Jeg blogger, men er litt uregelmessig tilstede ;)

musling, mamma og masete, de tre M-ene, nesten like dekkende som de tre T-ene :)

Elsker tegningene dine, eier seriøst ikke tegnetalent selv.

-God helg :) vi stalkes ;)

Skrevet av: Murmeluppa
21.01.2011 22:04

Jeg heter Kristine Elise, men venninna mi liker å kalle med Shitkid..

Jeg er ikke særlig interessant eller morsom, men jeg liker å tro at jeg er det. Jeg er dessverre ikke en 60 år gammel mann som liker å mate ekorn i hagen hele dagen lang, men jeg er 16 om to uker og er over gjennomsnittet glad i å ta bilder. Jeg har en tendens til å si masse dumme ting og innser ikke hvor dumt det var før jeg går og legger meg senere på kvelden.

Dessuten elsker jeg tegningene og har et håp om å bli like morsom som deg en dag, hihi, det er jo lov å drømme? ;3

Skrevet av: Col0ur
21.01.2011 22:18

Jeg er Oda.

Skrevet av: Oda <3
21.01.2011 22:24

Heisann Hanne!

Jeg er ei 16 år gammel jente, and my name is Sunnivaaaa :)

Har lest bloggen din lenge, å jeg elsker den. Du er mitt forbilde når det kommer til tegning!

ELSKER TEGNINGENE DINE, VIL HA VIL HA VIL HA :D

Skrevet av: Sunniva
21.01.2011 22:56

gutt 19, studerer i frankrike for tiden : )

Skrevet av: Hans
22.01.2011 00:12

Jeg er 26 år. Samboeren min er 33 år. Jobber begge med tenner. Har hus, hund og stasjonsvogn. Og vi ler høyt av bloggen og tegningene dine. Hvordan vi fant bloggen din har vi kranglet om hjemme, for jeg synes det er meg og min kjære mener det er ham. Enige blir vi ikke, men det er veldig viktig for oss hvem som leste bloggen din først(meg). ;-) Men vi har iallefall fulgt med en stund.

Skrevet av: Pia
22.01.2011 00:19

Hei, Hanne!

Jeg oppdaget bloggen din for noen måneder siden og ble fast leser fra første stund. Jeg lurte på hvorfor akkurat DENNE bloggen fenget meg, og tok noen minutter til å filosofere over det. Fant skremmende mange likheter. For å nevene noen jeg er som deg en smule(helt) emosjonelt tilbakestående,jeg går lett under kategorien "stalkere" på facebook og er smertefullt enig i at blogger ikke tilhører musikkbransjen.

For så å henvise til dine tanker om lesere:

Ja, jeg befinner meg i 12-19 gruppen, fordi jeg er 17. Nei, jeg er ikke same, men, however, kvart finsk. Og nei, jeg driver ikke forskning på hesters evne til å mutere seg til enhjørninger, MEN jeg er eier av en hest( som for å være helt ærlig, sikkert har tenkt tanken...).

Og du er nødt til å ha telepatiske evner fordi jeg sverger til Gud at tegningene dine er tatt rett ut ifra hodet mitt :O Særlig de om facebook og de som illustrerte hvordan vi emosjonelt tilbakestående har det...

Skrevet av: Rebecca
22.01.2011 00:29

Holaa, jeg heter Cecilie og er ei 16 år gammel jente fra Trondheim :D Hva mer bør jeg skrive? Errr, jeg sjekker innom bloggen din 24/7 og blir like glad hver gang du har lagt ut noe nytt. Digger humoren din og kjenner meg igjen i alt du skriver.

Ouch, sorry, er ikke over 60.

Skrevet av: C e c i l i e
22.01.2011 13:02

Halla :)

Heter Birgithe, kommer fra verdens navle, Bryne! Er 19, snart 20 og har en mistanke om at du gikk et trinn over meg på skolen og kanskje kjenner/kjente/vet om storesøsteren min Nathalie :b

Har nå flyttet til Hønefoss for å studere IT. (Verden vanskeligste studie(!))

Og prøver av og til å få tid til å bruke min kreativitet til å tegne eller skrive historier. Vurderer sterkt å starte en blogg faktisk. Kanskje noe à la din bare med historier og tegninger. (Ikke tegneserier, for det er du så ufattelig mye flinkere til enn meg :))

Keep up the good work, du redder dagen min hver gang du har et nytt innlegg :)

Skrevet av: Birgithe
22.01.2011 15:50

Oppdaga bloggen din i dag! Du er jo så GØY! Eg gler meg til å lese meir frå deg :) Les vanlegvis ikkje bloggar, for dei fleste er jo faktisk frykteleg uinteressante. Las Regine sin, og den var jo eit unikum og eit ytterpunkt i det svartaste alvor. Din er eit ytterpunkt i det trivelege og morosame, så me kan vel konkludere med at eg trivs best uti ytterpunkta og let den grårosa grauten av keisame nettdagbøker i midten vere i fred. Eg er firogtjue, så i dag gjekk gjennomsnittet på leserane dine sin alder litt opp ;) Skulle frå mitt innerste djup ynskje eg kunne sei at eg har funne ein måte å skapa einhjørningar på, men så spanande er diverre ikkje livet mitt pr. dags dato. Men eg jobbar litt med rus og litt med psykiatri og syns det er ganske spanande det og i grunn ;) Elles er det ikkje så mykje å seie, anna enn at eg med dette nok har blitt blogglesar atter ein gong :)

Og, ja, det heldt eg på å gløyme. Eg er skalla. Frivillig. Haha!

;)

Skrevet av: Nina
22.01.2011 16:05

Hei Hanne!

Eg er female, på 19 år. Kjem frå Sunnmøre, og er glad, blid og sjarmerandes!

Eg er litt russisk, litt italiensk og litt norsk. Er dyrevernsforkjempar, og lacto-ovo vegetarianar.

Eg er eit følelsesmenneske av dimensjonar, og grin berre eg ser noko litt trist på TV.

Sann ellers vil eg gjerne redde verda, og bli lottomillionær. Så imens eg ventar på at det skal skje, så likar eg å lese den meget morsomme bloggen din!

Skrevet av: Andrea
22.01.2011 16:07

23 år fra Bergen! Snublet innom bloggen din når jeg trykket random inn på 'Up and coming' på bloglovin. Og etter det har jeg "fulgt!" deg på bloglovin. Du er funny, på en litt hjerneskadet måte :-)

Skrevet av: Beate
22.01.2011 16:11

Hei Hannepanne! Er ei 19 år gammel jente fra trøndelag, sjekker bloggen din mist 6-7 ganger pr dag for å sjekke om du har oppdatert, tegningene dine er helt syke, og for min del, så har du made my day hvis du har oppdatert minst en gang per dag :D

Jobber på et sykehjem er i "heimbøgda" og har det nesten mer morsomt med de supergale gamlingene enn hva jeg har ellers. Vi har noen sinnsyke sykepleierstudenter som jobber i praksis hos oss nå som er på min alder, og noen synes det er litt for morsomt å løpe etter meg med ei sprøyte, etter som de ville bruke meg som prøvekanin. Er for den saksskyld livredd for sprøyter og nåler, og det er også grunnen at mine planer om å bli sykepleier ble raskt dyttet bort etter jeg fant ut at vi måtte sette sprøyter på oss selv. Neitakk.

Men du kan teste ut hvor mange pleiere du kan klare å skremme ved å løpe etter dem med en sprøyte i handa, så lenge det ikke er meg ;) Skal love deg at du kommer til å få oppleve mye sinnsykt i løpet av de åra du studerer, iallefall på et sykehjem, der vil du oppleve alt i fra kåte gamlinger som prøve å få deg i senga, til å sitte barnevakt for rømlinger.. Det er litt av en opplevelse! Gled deg ;)

Skrevet av: Nina
22.01.2011 18:09

Oida, så ikke dette innlegget før nå - men kommenterer allikevel :)!

Jeg er ei jente som fyller 14 år dette året, og bor utenfor Oslo et sted. Jeg elsker å lese blogger med humor, og bare digger bloggen din!

Sitter kanskje av og til litt* for mye ved pc'n.. ellers spiller jeg fotball(eller cod), skriver historier(og dikt) og er med venner.

Digger ikke bare bloggen din, jeg elsker den! heh :)

Skrevet av: Emilie
22.01.2011 18:21

Jeg heter Christina Marie, og er en sør-trønder stuck i nord-trøndelag:P Jeg er 21 år, og ler meg dønn ihjel av dine geniale "tegneserier"!

jeg har tilbrakt et år i grønt, og ett år er kastet bort med å være liksompoliti, tyttebærpoliti, eller hva du vil kalle det. Egentlig heter det vekter i securitas:) Men, nå har jeg tatt til vettet og begynt på skolen igjen. Jeg går naturfag på hint (høgskolen i nord-trøndelag). Jeg krysser fingrer, tær, øreflipper (?), og eller det som krysses kan for at jeg kommer meg tilbake til min kjære t-town neste år for å gå biologi på ntnu.

ellers.. her i NORD-trøndelag regner det konstant.. mens i sør-trøndelag snør det og laget et fantastisk ski-føre! Så, mens jeg sklir rundt på isen i nord-trøndelag ber jeg deg om å gjøde dagen min fin med flere innlegg! can't waint!:D

Skrevet av: Christina Marie:)
22.01.2011 19:16

Jeg er en jente på 24 år som bor i Asker, og jeg er støtt og stadig innom bloggen din for å le litt! :D

Skrevet av: Denali
22.01.2011 19:22

Jeg er akkurat som du ser for deg din gjennomsnitts-leser. Jente på 17 år, slavisk leser, men en smule dårlig på å kommentere. Bloggen din tilbes, herregud, hva hadde livet mitt vært uten ... Stå på, du er BEST.

Skrevet av: Matilde Brandt
22.01.2011 19:22

Åh sykt til respons her da!!!

Jeg er sikkert blitt 23 innen du leser dette, bor i Hønefoss/Buskerud, driver ikke med noe konkret akkurat nå. Driver matblogg og privatblogg. Er nerd.

Synes bloggen din er sær, men utrolig morsom. Og den er ikke rosa/bor i en boble/teit/sminke/ensforming. :D

Skrevet av: Veronica
22.01.2011 19:27

Hallo! :D

Svært overrasket over at pcn min takler dette innlegget pga alle kommentarene, (hehehh, veldig ny pc, jaaahm...) men jaja!

Jeg er et 13, veldig snart 14 år gammelt intetkjønn som bor i regnbyen Bergen, men snakker østlandsk pga jeg ble født i sverige. Nei, vent.. Jeg lærte* å snakke i oslo, og ble født i sverige. :) haha. Mamma og jeg bor her i bergen da, også bor pappa og halvsøstern min i sverige. Har en katt, Melis som er min fjerde katt, og som jeg er veldig glad i. Har en blogg jeg og som jeg ikke sier hva heter her, fordi den er litt pinlig, ettersom jeg ikke har blogget LITT bra i det siste, pga skole og sånn. Ellers, så liker jeg og tegne jeg og, men er best på Disney prinsesser, ettersom det var i 9-10 årsaldern hvor jeg tegnet mest.. :) Er jo litt dollete, selvom jeg er guttete også, og digger pandakuer. (SERR, det fins!)

Haha, fortsett med bloggen, digger den!

Kleeem <3

Skrevet av: Andrea
22.01.2011 19:35

Jeg er en gæærn 17, snart 18 åring fra asker. Spiser ikke mark og driver ikke å forsker på overnaturlige dyr. Jeg er en heller sær 18 åring , med sære interesser, men jeg liker nå bloggen din da. Er innom for å le, og for at jeg skal få en bedre dag :)

Skrevet av: Randi
22.01.2011 19:58

Heter så mye som Anette og er fra Halden city. Nå befinner jeg meg forøvrig i militæret og har blitt plassert på Setermoen leir. Noe som er ganske fantastisk,militæret er supert!;D Jeg elsker musikk og spiller gitar. Spilte ihvertfall gitar de tre årene jeg gikk musikklinja,nå er det mer telt og slikt som står i fokus. Men bloggen din er awesome uansett hvor mye gitar jeg spiller eller hvor mange telt jeg setter opp. Wow,random. Jaja,stå på! ;)

Skrevet av: Anette
22.01.2011 20:26

19-årig arkitektstudent :) Veldig stressende studier, elsker en god pause med tegningene dine.

Skrevet av: Dina
22.01.2011 21:00

malin . 14 år fra surnadal . tegningene dine er så sykt . kule , er utrolig hva man kan få til. forsett å tegne ! : )

Skrevet av: Malin Bergset Sveen
22.01.2011 22:01

Jeg er schizofren, 25 år og fant bloggen din i dag via Mewkid. Og jeg måtte bare lese og le! Fy f*** så dritbra bloggen din er! Jeg skriver vel litt mer om livets mørke sider, samler på my little ponyer og om de kan muteres for å gjøres levende, så gi meg et pip, for da kommer jeg med samlingen min til deg og muterer ivei! Ellers er jeg en rar leser, som kommenterer ganske ofte, og følger deg herved på bloglovin!

Skrevet av: Hannah
22.01.2011 22:01

20.

Hunkjønn.

Sykepleierstudent.

Bokelsker.

Glad i død baby vitser.

Fant bloggen din gjennom en annen blogg som jeg fant gjennom en tredje blogg, som google fant for meg når jeg googlet "søte padder", når jeg egentlig skulle lese om nyresykdommer.

Skrevet av: Haruhi
22.01.2011 22:08

haha, du har genial blogg!

Jeg er ei 16- år gammel jente, heh. Akkurat i den aldersgruppen du spår flest leser! :) Godt det.

Ellers går jeg på skole, 1vgs, og går på nerde-linja, mer kjent som; studiespess.

Ellers liker jeg å lese, se film, klappe katter, venner og slikt, og danse. jau :D

Jeg fant bloggen din via mewkid, hun har jeg vært fast leser av i over ett år. Koselig!

Skrevet av: Christina
22.01.2011 22:11

Hei :D

Heter Hanne, bor på i ei lita bygd ( Sånn alle kjenner alle opplegg. Srsly, ungdomskolen vår består rundt hundre elever, 1-10 klasse), lest bloggen din siden Supermariefanart-innlegget ditt, liker tegning, enhjørninger, hest, å le, spotify, grey's, bones, castle, en hel del andre tv-program, deviantart, the interwebz generellt, lolcats, sjokoladeis med brownies, og en god del andre ting :D

Jeg kan være hissig, plagsom, emo, råtten, kald, sjefete, og har seriøse problem med valg, men som oftest er jeg en grei person, litt smånerd, smågal, og ganske snill egentlig.

Bloggen dine er awsome, håper du fortsetter lenge :D

Skrevet av: Hanne
22.01.2011 23:23

Kanskje ikke en hel samefamilie fra kautokeino, men du har en same-leser da ^^ 19 år gammel finnmarking som har evakuert til Trondheim.

ingenting spesielt med meg. Men jeg liker bloggen din, den er så morsom :D

Skrevet av: Fortelleren
22.01.2011 23:27

Hei Hanne!

Eg er Marita, 20 år gamal vestlending som er over gjennomsnittet interessert og nysgjerrig på menneske. Har i grunn lyst å få heile livshistorien til folk når eg fyst kjem i kontakt med dei. Er kanskje litt stalker-ish, og google og facebooke folk for å ha mest mulig informasjon om individene.

Studerer til å bli grunnskulelærar og er generelt veldig glad i menneske. Blir veldig lett fascinert av talent og særeigenskapar, slik som teikninga di. Er og super nynorskfan. Eller rettksrivingsfan, om du vil. Er og veldig pirkete, knis.

Eg grin litt når "ananas ringer" eller når eg ser dei som har "piss(zz)a i fryseren" (uheldige folk), men stortsett er eg snill.

Har tre yngre søsken, masse krøllar (les: nordisk afro) og brukar av og til briller, stortsett linser. Har i seinare tid blitt frelst av Apple, bloglovin, weheartit, og WatchSeries.

Er ikkje glad i vinter, men likar heller ikkje sommaren så godt. Tidlig haust er nok favoritten, eller fyrste gong ein tek på seg tøysko etter ein lang, tung og mørk vinter.

Du er super, Hanne! Sjølv om det ikkje gjekk så veldig bra å setje sprøyte no i byrjinga skal du sjå det går seg til.

Stå på! :)

Skrevet av: Marita
22.01.2011 23:34

Hei Hanne!

Virker som om jeg er en av de "eldre" da jeg blir 27 i juni. Synes absolutt du er fantastisk morsom og elsker de herlige historiene og bildene dine. Forresten veldig god tegning av Ina Mewkid :) Jeg er jente (nærmer meg visstnok 30 men blir like forfjamset hver gang noen omtaler meg som "hu dama" eller "kvinne") som kommer fra innerste av indre østfold men som for tiden bor i England. Drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor.

Skriv videre, fryder meg hver gang jeg ser du har oppdatert :)

Skrevet av: Karen
23.01.2011 01:33

Jeg er 28. (OK, 29 om en drøy måned, men ikke si det til noen!) Jeg er gift.

Jeg syns du er fantastisk flink til å tegne, og mener du burde blitt publisert "sånn på ordentlig"! :D

Skrevet av: Marte
23.01.2011 01:47

Hei! Utrolig morsom blogg du har og jeg blir alltid like glad når jeg ser du har kommet med et nytt innlegg.. Jeg er snart halvveis til 50 og har faktisk min egen lille side i denne bloggverden. Og skikkelig nybegynner for å nevne det ;o)

Ser ut som du fikk det du ville ha med dette innlegget, og se! Du har mange fans :)

Skrevet av: Stine
23.01.2011 11:30

Hei, Ingunn heter jeg. Medisinstudent i Trondheim. Kom over bloggen din for et par måneder siden og ble sittende og le høyt. Følger deg på bloglovin. :)

Skrevet av: Ingunn
23.01.2011 11:43

Hei! Elsker bloggen din og håper du fortsetter så jeg har noe å gjøre i mine kjedlige stunder.

Er en jente på 17 år som nå teller ned dagene til hun får kjøpt alkohol på en lovlig måte og til og med kanskje kan kjøre til polet selv.

Går mitt andre år på vgs, og går antageligvis på den linjen hvor det er mest å gjøre, nemlig allmenfag. Jeg er av den typen du kan kalle skolenerd, ettersom at jeg liker å få gode karakterer. Jeg har, faktisk et liv utenfor skolen, men det er vel minimum siden jeg bor i en isolert bygd langt utti huttiheita der det mest blir pratet om hvor kaldt det var om natta og om det førte til frosset vann i rørene. Ellers så lever jeg med kattehår på hvert eneste plagg jeg eier og gjør det beste jeg kan ut av livet mitt.

Har skrevet en liten anbefaling om bloggen din på min blogg, og om du er interessert i å se hva jeg skrev så bare stikk innom en tur :)

Ha en fin dag! :D

Skrevet av: Anne M.
23.01.2011 14:50

Mari, 24, fra Østlandet, bor og jobber i Bethlehem/Palestina dette året. Har en del fritid, oppdager nye og spennende blogger til stadighet. I dag fant jeg din og jeg elsker (!) den. Du er utrolig dyktig. Og for ikke å glemme- morsom! Takk!

Skrevet av: Mari
23.01.2011 19:28

Hei er ei jente fra Vestandet på 15,5 år :D (veldig viktig for meg at jeg ikke bare er 15 .. ) Jeg har blogget selv, men syntes det var kjekkere å lese andre sine blogger, så har jeg din blogg på min toppliste :) Har ikke så interessant liv, men jeg bor i et hus, med Bror, halv søster, mor og stefar, også marsvinet mitt Sasha :) Liker godt dyr, er glad i å se på film, og er veldig glad i tegneserier, Nemi er på topp for meg :) liker også godt humor :D

Har hatt deprisjon veldig lenge, og litt latter i hverdagen, make my day, og det gjør din blogg :) du blir sikkert glad i å høre at din blogg forandrer min dag :) og det burde du være stolt av :) Liker innleggene dine, og håper du kommer til å blogge lenge :D

- hege <3

Skrevet av: Hege :)
23.01.2011 20:28

Hei, Hanne! Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men den falt iallefall fort i smak! Jeg er ei jente på 16 år, blir 17 i desember. Jeg går 1. klasse på musikklinja med sang som hovedinstrument og piano som biinstrument. Ellers er jeg glad i å ta bilder, eksprimentere i photoshop, lage smykker, spille teater, tilbringe kvalitetstid med venner og familie, tegne og skrive. Da jeg var liten ønsket jeg å bli prinsesse. Nå har jeg ikke noe spesielt yrke i tankene, men jeg har nok gått litt bort fra prinsesse-drømmen. Jeg vil få en fin familie og bli et sterkt og uavhengig menneske som oser av kjærlighet!

Skrevet av: Vilde Therese
23.01.2011 20:48

Jeg er 14, blir 15 i mai, også heter jeg stine.

Jeg liker å tegne, for hånd da.. Også driver jeg med dans, snowboard og sånn. Eheh, ja.

Skrevet av: Stine
23.01.2011 22:24

Vel, jeg er nok desverre enda en av de som passer inn under 12-19 år kammen din. Jaja, livet fortsetter nå som før fordi om. Jeg blir 18 om et halvt år, men sier som regel når folk spør at jeg snart er 18. Egentlig føler jeg ikke alderen har så mye å si, det er vel bare fordi det er den gruppen som leser flest blogger. Bare sann for å si det liksom. Og for å liksom dra liksomen lengre, så kan jeg jo si at jeg er en person med snusfornuftige tendenser, jeg lider av teskje-syndromet som min kjære mor omtaler det som (slapp av dere som ser for dere all verdens rare ting nå! Vær ikke redd! Det betyr bare at når jeg forteller om saker og ting, så gir jeg det inn med teskje - minst! ... søren, der gjorde jeg det igjen.), og jeg har en overvektig katt som snorker gjennom veggene i huset. Jeg jobber i helgene, og går på skole i ukene, som mange andre på min alder. Ifølge andre er jeg både en søt og snill jente, selv om jeg egentlig føler meg normal med en liten dasj merkelighet (OKEI, en god dasj!). Ehm... jeg har en yngre lillebror som er på vei inn i tenårene - og tro meg, det oppstår hysterisk morsomme episoder til tider. Andre ganger ikke. Jeg bruker å si at han har PMS, altså premannstrueltsyndrom. Men han er ganske ålreit da, det er han.

Og nå skal jeg være den søte, snille piken folk omtaler meg som og ramse opp mine interesser og avslutte pent og pyntelig før jeg skriver en hel biografi :) Jeg liker verdens søte, små saker (både kaker, trær, dyr osv - listen er evig lang!), jeg elsker å prate, jeg har som regel ikke noe imot en klem eller to, jeg foretrekker tegninger framfor 3D-animasjoner, også liker jeg mat da :))

Du er ein morosam og interessant bloggar Hanne! :D for å seie det på nynorsk :)

Skrevet av: Meowmeow
24.01.2011 00:11

Jeg er en liten drittunge fra Lørenskog, som bor på Skedsmo og gjør ikke annet enn å spille World of Warcraft dagen lang - eneste unntaket er hvis dama er på besøk, da gjør jeg andre ting...om du skjønner hva jeg mener. Jeg heter Ellen og mamma kaller meg Puff. Også er jeg femten år gammel, og blir seksten i juli. :);):):D:;O);D;:D)D:;O)D;:DØ)

Glemte å nevne at jeg kan være en smule tilbakestående.

Skrevet av: ellen
24.01.2011 11:42

Hei!

Jeg er 24 år og har faktisk litt sameblod i årene (flere av tippoldeforeldrene mine var samer)! Yaay!

Ellers er jeg (snart) oversetter og jeg bor sammen med kjæresten min i en veldig liten leilighet. Jeg har tre brødre som er MYE eldre enn meg, og jeg tror kanskje det er grunnen til at jeg nettopp kjøpte 900 Legoklosser. Nå sitter jeg og bygger Lego og leser bloggen din når jeg egentlig burde studere. Shait xD

Du er forresten morsom.

Skrevet av: Cathrine
24.01.2011 12:32

Du har sikkert slutta å lese om hvem leserne dine er for ca 248 kommentarer siden, men jeg velger å presentere meg en smule likevel.

Jeg heter da Lise, og blir tjueti i år. Jeg er ergoterapeut, utdannet ved det som het Rogaland Høgskole og lå på Nærland, så sånn er det. Nå jobber jeg med rehabilitering av hjerneslag, eller rettere sagt, pasienter som har hatt det. Eller akkurat nå er jeg sykemeldt fordi... det er litt mye slitsomt å jobbe 100% med bare 70%stilling, i tillegg til at jeg av og til er alenemor for 3 unger mellom 3 og 7 år. Som regel er jeg sammenmor, heldigvis. Hvis jeg skal fortelle mer om meg selv, må det være at jeg har veldig god humor, derfor liker jeg din blogg, mens min egen blogg ikke er sååå morsom fordi jeg har en effektiv sensurerer i min mann, som ikke liker at jeg prøver å være morsom på andres (hans) bekostning. Så... derfor er bloggen min ganske kjedelig, jaffal frem til han stoler såpass på meg at han slutter å lese den. Sånn. Det var meg.

Forresten må jeg si at jeg virkelig har respekt for deg som skal li sykepleier, det hadde jeg ALDRI klart! Blod og bæsj og betennelse er ikke noe for meg.... ;-)

Skrevet av: lisemor
24.01.2011 14:09

Jeg heter Maria og er snart 14 år. Liker å danse, være med venner, passe unger og tegne. Jeg går på dans og det har jeg gjort i snart 5 år. Jeg har en bror som er to år yngre enn meg, en mamma, en pappa og en kanin. Jeg går i 8.klasse og bor på en liten plass i Kvinnherad, Hordaland.

Jeg synes bloggen din er veldig morsom og gøy, og så er du kjempe flink til å tegne :)

Var vel ikke så mye mere å si :P

Skrevet av: Maria
24.01.2011 15:15

Oi, så gammel jeg er!

Orket ikke pløye gjennom alle de nesten fem hundre kommentarene over, men etter lett skumming var den eldste jeg så 28! Vel, jeg er 33 og trekvart. Fullblods nordlending, men i eksil i Oslo på syvende året. Har blogga selv siden mai i fjor og er stadig smigret over at så mange er trofaste lesere. :)

Oppdaget bloggen din for et par uker siden og er STOR fan! Gleder meg til å følge deg videre!

Skrevet av: Elisabeth
24.01.2011 15:43

Hihih, artig at du nevner samefamilie fra Kautokeino, da jeg selv er en reindriftssame fra Kautokeino! Jeg er da 14 år, elsker foto og blogg samt fotball og dyr. :)

Skrevet av: annekatja, fotografi
24.01.2011 17:17

Heihei! ;-)

Jeg er en 15 år gammel frosk som bor i en liten pytt av en by kalt Mandal.

Jeg er fin nr 1. fan, og går innom bloggen din minst en gang hver dag. Jeg er litt stalker, men det vet du vell ;-)

Jeg prøver så godt jeg kan å tegne tegneserier på bloggen min (inspirert av deg)

Men jeg har enda et lang steg igjen å ta for å komme på samme høyde som deg :-D

Jeg elsker Heavy Metal og Rock - teckno er bææsj...

Jeg er livredd hester og har som instinkt at når jeg ser dem, skriker jeg og løper så langt som fysisk mulig vekk.

Vell, det var nok om meg ;-)

Snakkest <3

Skrevet av: Karoline - Tegneserieblogg
24.01.2011 21:52

Jeg er en jente på 16 år gammel jente som hater sprøyter og elsker bloggen din :3 Btw, vi skal ta sprøyte neste uke, hadde vært utrolig kult om du kom og tok sprøyter på oss, det hadde beroliget meg! :D

Jeg liker å være i fysisk aktivitet, og danser ofte. Det hjelper meg til å få tankene bort fra alt som heter skole og lekser.

Jeg har en teori om lærere. Hver gang vi slutter tidlig på skolen, tenker de sikkert "Nå har visst elevene mye fri etter skolen, siden de sluttet så tidlig i dag. Mohahahhah! Jeg skal sette en stopper for det! *skriver en lang lekse og legger den inn på skolesiden* Eller så kan det være at de ikke har noe annet å gjøre enn å rette lekseprøver. Jeg mener i hvertfall at lærere bare MÅ ha lekser, akkurat som melk. MÅ ha det, bare MÅ ha det.

Hva tenker du om lærere, Hanne?

Hilsen superfan, Kristin superfan.

Skrevet av: Kristin
24.01.2011 23:07

Nå har du mange personligheter å lese deg igjennom ser jeg ! Om ikke du har gjort det allerede, jeg er som regel litt sen med å kommentere..

Jeg heter Jeanette, og du får ikke busted the myth med meg, er 19 år ;P

Jeg gikk sykepleie selv i 3 uker før jeg fant ut at det ikke var meg så sluttet jeg på dagen. Visste igrunn at det ikke var meg en stund, var mamma som absolutt ville at jeg skulle gå det, men kan jo ikke følge etter mamma hele livet heller. Hmm, det her ble litt teit.. Jaja, står jo litt om meg på bloggen min også så det er bare å inn og se litt på den. Liker iallefall din veldig godt ! :D

Skrevet av: Jeanette M.
24.01.2011 23:35

Jeg er Ingrid på 26 :) Jeg er fan :P

Skrevet av: IngridMakeupMekka
25.01.2011 08:35

Kvinne. 20 år. Studerer Teatervitenskap i Oslo. Liker øl, stipend og bloggen din. Det er vel det. Takk for meg.

Skrevet av: Em
25.01.2011 18:50

Er 20 år. første gong eg skrive at eg er 20 år. trur eg aldri har nevnt for deg at eg lese bloggen din alltid. for den er fantastisk. gleede meg sjuukt til å koma til hovudstaden på besøk. jag åkar skidor.

Skrevet av: Ing
25.01.2011 19:02

Jente, 24 år, gift, studerer språk, litteratur og samanliknande politikk. Skal bli lektor. Er på utveksling i Tyskland og har nett brukt ein ettermiddag til å tråle seg gjennom denne ufatteleg kjekke bloggen. Eg har ledd, ledd og ledd enda litt til. Gjenkjennelsesfaktoren er høg. Mannen er like hekta og haldt eit lite øyeblikk på å falle av sofaen av latter. Som du sikkert forstår: godt jobba og fortsett å blogg!!!!!!

Skrevet av: Lektorspire
25.01.2011 20:43

Hei! Jeg må nok skuffe deg og fortelle at jeg er nok ei jente i aldersgruppen 12-20 år. Noen, som søstra mi, sier fortsatt at jeg er sju år. Det kan jeg altså avkrefte. Jeg er interessert i en haug med ting (foto, film, bøker, skriving, teknologi, musikk, gamle ting, klær, tegning, bygninger, noen sporter og litt forskjellige andre ting) og det er muligens vanskelig å definere meg. Trønder og student på sett og vis. Du er herlig, fantastiske innlegg du driver på med!

Skrevet av: Iris
25.01.2011 22:17

Jeg er Angelica, en snart 18 år gammel jente fra Bæææærgen. Jeg går under standard gruppen din, og jeg er heldigvis ikke same - jeg har en tåpelig frykt for samekofter. Når vi er inne på sære frykter kan jeg også nevne at jeg er livredd for teletubbier og (i likehet med deg) skallede mennesker.

I fritiden min gjør jeg veldig lite. Et liv er noe jeg er på jakt etter, men jeg gidder liksom ikke å skaffe meg et. Jeg driver litt på med kunst nå og da og gjør et lite forsøk på å lære meg å spille gitar fortiden. Og en ting jeg faktisk holder fast på med er juvente - avholds ungdomsorganisasjon. Jeg har en tendens til å ende opp på kjøkkenet der med matlaging (I know my place). Ellers liker jeg å fortelle folk at jeg egentlig er mann, bare fordi jeg liker hvor skremt noen blir.

Så tusen takk for en fantastisk blogg, du er den eneste som har lykkes i å lage en blogg jeg faktisk gidder å lese. Det er ganske stort vil jeg påstå.

Skrevet av: Angelica.
25.01.2011 23:05

Heia!

24 år fra Telemark, shine on! :)

Skrevet av: MS
26.01.2011 07:50

Haha, e ikke under 19, æ e 22 :P Æ hete åsså Hanne, tegne jør æ å :P selv om vi ikke e en liten samefamilie fra kautokeino, så bor no æ å den gale katta mi i finnmark værtfall, ingen av oss e sama for det om... ._.

Elske bloggen din, æ kan flire mæ ihjæl av den morsomme kombinasjon av små teksta å sykt humoristiske bilda :P Hjelmninjaen e nokka av det beste æ har sedd på ei god stund, elske sånt, så bare stå på, å få mæ til å flire så tåran trille e ikke enkelt, så du e kjempe flink :P

Hilsen Hanne og Mikkel Katt :)

Skrevet av: Hanne
26.01.2011 15:19

Jeg er da en 43 år ung mannlig fotoreporter fra Tønsberg som har mitt daglige levebrød i taxibransjen, mens jeg venter på berømmelsen. Eller at jeg kan leve av det jeg lever for.

Digget deg fra første gangen jeg var innom. Tror det var via Linnéas blogg eller noe. Må ha en regelmessig Hannedose, blir alltid i godt humør etterpå.

Dessuten har jeg som du jo vet et lite lager av overskudd og en smule kreativitet helt oppe på øverste hylle om du skulle ha en dårlig dag noen gang. Du finner meg igjen på Twitter.

God på oppmuntring. ;)

Hilsen fra Geir.

PS. Jeg måtte stoppe her.

Skrevet av: @jungtweet
26.01.2011 15:33

Taaada! En vaskeekte same fra Kautokeino. Som leser bloggen din fast, og LIKER den. Du er faktisk nevnt i dagens blogginnlegg, til og med. :D

Skrevet av: Kristina
26.01.2011 17:57

Heihei ( :

Er ei jente på 17 (hahhah!) som går andreåret i Bodø (er den 8. til nå! sjekket..) på musikklinja. Simpelten eelsker bloggen din; mest fantastiske tegningene og forklaringer ever :D

Skrevet av: Lydia
26.01.2011 18:22

Hei hei :)

Vi er et par på 29 år som er blitt faste lesere av bloggen din :D YAY!!

Du skriver og tegner HYSTERISK MORSOMT!! Det tar oss laaaaaaaang tid å komme igjennom innleggene dine siden vi må ta flere pauser da vi hele tiden ler oss skakke ;)

Holder til i Sarpsborg og har fått flere sarpinger til å lese bloggen din!! YAY!!

Gleder oss som unger på julaften til å følge deg videre :D

Skrevet av: Siri-Linn
27.01.2011 21:05

Anna, 15 år. Bor i Sameland, uten å være same i det hele tatt :) Hobbyene mine er å leke med naboens reinsdyr og jakte på isbjørner. Lavvoen vår er veldig stor og fin!! Du burde komme på besøk!

Internettet får jeg låne av mannen på butikken. Butikken er 4 mil unna, så det tar litt tid og komme fram med rein. Men med slede går det fort!

Forhåpentligvis forsto du ironien (ok, VET at du gjor det). Men de to første setningene er ikke løgn (HELT SANT FAKTISK :D)

Skrevet av:
27.01.2011 23:00

Jeg er en atten år gammel jente med seriøs Peter-Pan-syndrom. Altså er jeg dritredd for å bli voksen. Digger å skrive, lese, tegne og ta bilder. Også elsker jeg disney- og dreamworks filmer! Ofte har jeg dilla på noe. Jeg har sett alle Kim Possible og Ouran High School Host Club episodene, nettopp på grunn av "Dilla-syken". For tre dager siden var det "Jorda rundt på 80 dager", fordi slutten var så sykt romantisk! Nå er det "Megamind"... fordi hele filmen var sykt romantisk! Hvem liker vel ikke onde, blå genier med skjegg?

Ellers har jeg dårlig hukommelse, og kalles derfor Guppy.

Ellers har jeg dårlig hukommelse, og kalles derfor Guppy. vent... Jeg har skrevet dette før, ikke sant?

For tiden gruer jeg meg til å ta teorien og prøver å finne ut hvilken folkehøgskole jeg vil inn på...

And that's me :D

Skrevet av: Guppy
29.01.2011 16:04

Skal du pli lege, eller sykepleier..,?

Jeg er 14, (15 i mars) og er interessert i foto og musikk. Det går ikke en dag uten at jeg hører på musikk og jeg har helt OBSESSED med musikk.. Jeg hører veldig ofte at jeg er negavtiv og usosial, men det synes jeg er helt feil. Jeg er veldig glad og jeg ER sosial! Men jeg er bare ikke sosial når det ikke interesserer meg.. noe som ofte hender ...

-f

Skrevet av: F to the H
29.01.2011 21:58

Jeg er dessverre ikke en liten samefamilie fra Kautokeino. Jeg ér derimot en sekstendedels lulesame med familie fra både Bodø, Harstad og Hamarøy, og det er jo nesten like eksotisk. Dessuten bor jeg i Oslo, fyller 22 år til våren, studerer sosialt arbeid, jobber deltid på fritidsklubb og bruker alt for mye tid til å sniklese fremmede menneskers blogger. Ja, også er jeg jente.

Skrevet av: stokkefot
29.01.2011 22:13

Hei! :)

Jeg heter Ronja og jeg har nettopp sittet i et kvarter og ventet på å komme til bunns av alle de 489 komentarene. (Yay, I'm number 490! :D)

Jeg er 16 år gammel og bor på hybel med mine 3 beste venner og storebroren min. Jeg går førsteåret VGS og andreåret skal jeg tilbringe som utvekslingsstudent i USA. Jeg elsker engelsk, blå og å lese bøker(på engelsk selvfølgelig). Jeg er enten superhappy eller superdeppa og har en fæl tendens til å synes synd på meg selv xD Dette holder jeg heldigvis inni meg :)

Elsker bloggen din fordi den får meg til å le. Du har geniale tegninger og jeg elsker humoren din. Har alltid elsket folk som kan å tegne ^^ <3 Mye elsk her nå føler jeg...

Skrevet av: Ronja
31.01.2011 15:04

Jeg heter Ingvild, er 19 år (veldig fristet til å si 20 år nå, så er jeg over den magiske grensa). Går for tiden på folkehøgskole. Digger musikk, og har gått i kor siden jeg var 2 år gammel. Gikk tidligere på musikklinja. Digger også foto, og løper rundt med mitt Nikon D200. Kjempemoro!

Leser bloggen din fordi du skriver og tegner bra. Du får meg til å le!

Skrevet av: Carmelita
31.01.2011 23:38

Jeg er 30 ;-) Bor i Buskerud og opptatt av kosthold.

Skrevet av: Tone - Hjertemat
01.02.2011 10:55

Hoho! Jag är 21 år (+1 för att inte vara 12-19) och min pojkvän är same men tyvärr inte från Kautokeino... men det var en bra film de gjorde! Så det tycker jag att jag får poäng för ändå. Jag får lite huvudvärk av språket förstås, så jag sitter med google translate och jämför meningar på svenska och norska för att förstå allt till 100%. Ska det göras, så!

Skrevet av: Fröken Räv
02.02.2011 01:41

Ser at du sannsynligvis har fått mer tilbakemelding her enn du gidder å lese, men siden jeg vil være en av mengden hiver jeg meg på.

Hei!

Jeg er en 26 år gammel dataingeniør som bor i Trondheim! That's about it.

Skrevet av: Datt
03.02.2011 12:40

Hei :) Jeg er ikke innom bloggen din så ofte, men det er desto morsommere når jeg er det. Jeg har heller ikke blogg selv. Anyway: jeg er en 24 år gammel veterinærstudent, med samboer og kanin.

Skrevet av: Ingunn
03.02.2011 15:25

Heii ;D

Eg e Annlaug, å bor ca i Haugesund. Går på Barn å ungdom . vg2, 17 år, type... å blabla...

Eg å Heila klassen følge me på bloggen din :D Ann e VILT kule d

Me digge teiningane dine :D Å måten du blogge på !! :D STÅ PÅ :D

Me e ganske ofta innpå. Eg følge me deg via bloglovin, genialt (y) Så er ser jo kvar gong du blogge då. ;)

Skrevet av: Annlaug
05.02.2011 11:51

Jeg heter Tonje, er 16 år, og bor på en øy et stykke utenfor Stavanger, folk flest kaller det "landet". Jeg dedikerer altfor store mengder av livet mitt til å tegne, lese og se på japanske tegneserier, spille ds, sove, og å være lat. Jeg kan også være litt ekstrem til tider, har en drøm om å farge håret rosa/turkist og er definitivt raringen i venneflokken. Også elsker jeg bloggen din, den gjør meg alltid superhappy yay woho!!

Skrevet av: Tonje
05.02.2011 22:01

Hei! Litt seint kanskje, men jeg fant nettopp bloggen din og lo så lenge at jeg tenkte jeg kunne da introdusere meg selv. Spesielt siden jeg nå følger deg på bloglovin og kommer til å le av alt du tegner i nærmeste fremtid. Jeg heter Kristine, fyller 18 i juni og går andreåret på dramalinjen i Bergen. Liker klær, sko, Scrubs, sjokolade, Heath Ledger, Bob Dylan, Kaizers Orchestra, bøker, skuespill og dyner. Gleder meg til flere tegninger fra deg :-D

Skrevet av: Kristine
06.02.2011 20:36

Hei! Jeg er 21 år gammel jente fra Oslo, studerer psykologi og har allerede klart å reprodusere meg. Et bevis på at det er for tidlig er at jeg kjøper masse bamser selvom sønnen min på 1,5 år har null interesse for dem (men da kan jeg ha de i min egen seng!), dessuten bruker jeg mye tid på å illustrere en egenlaget sangbok til han. Det er moro det! Han blir lykkelig når jeg tegner griser til ham. Da roper han "Nøff, nøff, nøff!" til jeg gir han kjeks for å få han stille.

Skrevet av: Linda
07.02.2011 20:42

Hei, jeg heter Frida og er 17 år. Tisset mitt lukter honnikorn og jeg friker ut bare ved ordet romantikk.

Skrevet av: Frida
11.02.2011 02:10

Jeg er langt over kjernegruppen din med mine 37 år, og har nettopp oppdaget bloggen din.

Er motorsykkelnerd, bor med min fine lille hund, og bruker ALTFOR mye tid på nett.

Forøvrig er jeg en av dem med urin som lukter urin, pussig nok.

Stå på, bloggen din er høyst lesverdig :D

Skrevet av: Hæggis
13.02.2011 23:36

Er ute i bloggjungelen for å finne noe verdt lese, herligland så godt at e fant du! Fantastisk underholdende! Deilig avbrekk fra rosa- og mammablogger :) Hvem er du spør du? Jentutt fra Lillesand på 26 som tar livet som det kommer med gubbe, gal vofs å ny jobb.

Skrevet av: Kikki
17.02.2011 22:33

heter sigrid. liker hester og facebook og gutter og shopping og smileyer

Skrevet av: sigriddddd
20.02.2011 16:24

meg er 29, har fått rare blikk fra de på jobb i dag siden jeg ligger langflat over pulten og ler :P

Skrevet av: Evy
23.02.2011 12:35

Hei :)

Grethe, noenogførti. Rykende fersk blogger. Som ler av tegningene og fortellingene dine. Helt topp!

Skrevet av: G
24.02.2011 17:49

Jente 21, vestlandet og student!

Du har en hysterisk morsom blogg! Kjenner meg endel igjen ofte, dog jeg ikke er så "ekstrem".

Supert arbeid!!

Skrevet av: kristine
28.02.2011 23:17

Hei.
Jeg er en gutt på 15 som bor på Rygge i Østfold. Jeg ble tipset om bloggen din av noen venner på Facebook. Selv har jeg aldri brukt å lese blogger før, men jeg ble unnfanget av bloggen din i dag. Stå på! :)

Skrevet av: Erik
01.03.2011 16:20

Hei, jeg er en gutt på 15 som diger bloggen din, fordi den ikke er så tragisk som de fleste andre jeg har sett(fjortissblogger) Bloggen din er så morsom og jeg digger humoren din ! :D

Keep up the good work :P

Skrevet av: Daniel Hansen
04.03.2011 00:35

Flott blogg, fin strek, gode historier! Klikka inn på ei side for å stemme på en annen blogg, men stemmen havnet hos deg.

Ser at du gjerne vil vite hvem som leser. Jeg er 50 år, står greit på bussen, men smiler og takker til de som tilbyr meg plassen sin fordi jeg er gråhåret...

Liker gode tegneserier, og syns det er spennende å bli kjent med nye. Forutsatt at teksten er stor nok for langsynte, da :-) Liker heller ikke edderkopper.

Håper du får masse stemmer og vel fortjent oppmerksomhet!

Skrevet av: Lise
08.03.2011 18:39

Digger tegneseriene/ bildene dine!

Jeg er en blogger på 16 år, men bloggen min går ikke så veldig bra.. Så hvis du har noen tips tar jeg gjerne i mot en mail eller en kommentar med tips. takk<3

Skrevet av: ingrid
09.03.2011 13:45

har stalket bloggen din helt nå jeg, og siden du lurte er jeg 16 år :p

Skrevet av: Stine Marie
18.03.2011 22:45

Hallo!

Jeg vil også skrive her. Venninnen min viste deg fram og jeg er forelsket! Ikke av den sorten hvor puppefascinasjon feiltolkes (selv om jeg har vært der ;) ei heller i deg ... Beklager, men jeg vet jo ikke mer om deg enn at du er ustyrtelig morsom! Derfor er det bare rett og riktig at jeg er forelsket i humoren din ;)

Jeg er WAY utenfor kommentarer-gruppen din med svimlende 21 år og i mai blir det enda bedre. Jeg studerer i Oslo og liker å tegne, bruke alt for mange adjektiv og snakke om meg selv. Jeg burde vært blogger, men jeg skriver (tydligvis) bare her istedet! :D - problem løst

Vanligvis ville jeg spurt om livet ditt i revy, men i dette tilfellet kan jeg jo nøye meg med å vente på neste innlegg. Luksus vettu

-p

Skrevet av: Pernille
19.03.2011 21:08

Hallo! :3 Jeg er Thea, jeg er nok blant de minste(12), men det setter ikke en stopper for at jeg digger humoren din :3 Jeg er utrolig glad i og tegne, og jeg er bokorm deluxe. Jeg absolutt digger bøker :3 Jeg blir ofte sett på som usedvanlig sær, og jeg driter meg ut ganske.. ofte (a) Mer inntresant er det ikke om meg :3
-Thea

Skrevet av: Thea
20.03.2011 13:04

Hei! Jeg heter Tora og er 18 år.

Jeg er miljøaktivist og medlem av Natur og Ungdom, norges største/eneste miljøorganisasjon spesielt rettet mot ungdom. Jeg er lokallagsleder i Hamar og omegn. Vi har superkule aksjoner og gjør masse moro. Jeg har vært i Lofoten 2 ganger i forbindelse med natur og ungdom(sommerleir 2009, også aksjonscampen som var nå i helgen). Lofoten er awesome, og vi stoppet oljeindustrien fra å få borre der og reddet all fisken og sånn. Jeg blogger, går på formgivningsfag på vgs, drikker mye te og kakao, lurker mye omkring på internett, liker tegneserier og spesielt manga/anime, spiller kornett osv.

Jeg har vært litt sær hele barndommen, men er blitt ganske flink på å ikke være så sær nå, eller, noen ganger er jeg det.

I forigårs spilte jeg på nintendo for første gang på mange år. Søstera mi hadde en nintendo for mange år siden, men så ga hun den til den engelske fetteren vår istedet for å gi den til meg. NU hadde aksjonscamp i Lofoten i helgen, og Mikael, en annen Natur og Ungdom-er, hadde med nintendo og vi var på toget fra Bodø til Trondheim og jeg fikk låne den! Yay!

Nå har jeg lyst på nintendo... jeg må gjøre leksene mine så jeg får mer penger også må jeg finne en deltidsjobb så jeg får råd til nintendo og spill og råd til å ta toget til Sandnes for å dra på sommerjobbintervju.... serr, jeg fant ingen sommerjobber i nærheten og må altså reise tvers over landet for å finne noe... :| Men det er en kul jobb, i Kongeparken, den med bamsene.

Jeg må slutte å kjøpe lunch i kantina på skolen, og istedet ta med matpakke...

Også må jeg ringe/maile NSB-Trondheim for å spørre om de har funnet mobilen min noe sted på toget... :I

Men nå har jeg jommen skrevet mye. Det får holde nå.

Takk for nå, du er superkulmorsom og sånt!

Skrevet av: T92
22.03.2011 15:01

Navnet er Sara aka snorkfrøken aka jätten aka Sara-Rara eller i følge ne test burde jeg ha hett cecilie, som jeg ikke hadde hatt noe imot å legge til, har alltid hatt lyst på et kjempelangt rart navn slik som Pippilotta Viktualia Rullgardina Chrysmynta Efraimsdatter Langstrømpe. Jeg blir 17 år nå i april (sånn 13 dager igjen jippi) føler meg litt stalker akkuratt nå, fant igjen en person jeg ikke har sett siden barneskolen på facebook (stakkars fyr) Jeg eeelskeeer dukkene til Jeff Dunham (de snakker:o ) tror på overnaturlige ting, og glemmer noen ganger hvilken verden jeg lever i (prøver for tiden å flytte ting med hjernen min) jada, aner ikke hva jeg skal si, går første året på videregående (helse og sosial) og kjeder vettet av meg (tror ungdomsskolen jeg gikk på var ondskapsfull og ga oss alt for høye krav) men gleder meg til å kunen jobbe med barn, jeg elsker barn, lyser opp rundt dem og blir kjempeglad og jeg er bare så glad i dem, de er liksom så uskyldige <3<3 null interesser, tja kanskje mat da x) menne det var liksom det jeg kom på da så.. driiiitfin blogg <3<3 kjempemorosam <3<3

Skrevet av: sara
22.03.2011 20:27

Jeg er Sjur, innbiller meg å ha sett tegnekunsten din et annet sted, men sikker kan man jo aldri være.

Ble linket hit av ei venninne i aldersgruppen du sa var den som leste bloggen din, og jeg blir 25 i høst.

Jeg er opprinnelig siddis, men er oppvokst i trønderland og har blitt negativt påvirket av det.

Dårlig til å blogge selv, men liker å lese blogger. I alle fall slike som er så morsomme og glade som din. :)

Ellers studerer jeg multimedieteknologi og kan konstatere at jeg valgte helt feil, skriver bacheloroppgave (vel, prøver, tar mange pauser hele tiden og glemmer helt oppgaven) og ser frem til påske.

Det var litt om meg.

Sjur <:-)=

(Nå vet jeg ikke om det kom helt klart frem, men smileyen skal forestille en kineser eller en egyptisk farao, eller hva annet som kan tolkes fra den. Jeg vet ikke. Jeg er ingen av delen, bare full av fantasi.)

Skrevet av: Sjur Vaage
13.04.2011 01:01

Heisann Hanne, Jeg leste ikke alle kommentarene, men frem til jeg ga opp er jeg nok en av de eldste som leser bloggen din. Dvs, jeg har nettopp begynt å lese den, og koser meg med alle de utrolig vittige og gode innleggene dine + tegningene.. Digger deg. Jeg er fra Grimstad, er lærer og 42 år.. så da stiger vel gjennomsnittet litt.. :) Keep on posting! Og god påske!

Skrevet av: Ellen
23.04.2011 21:14

Hei :-)

Jeg heter mathilde og kommer fra Skien :-).

Jeg er 13, snart 14 år og digger bloggen din!

Jeg blogger selv også, elsker det! Ta gjerne en titt innom :-).

Skrevet av: Mathilde Johansen
29.04.2011 15:59

97-jente! :)

Skrevet av: christina
30.04.2011 17:58

ok, eg oppdaga nettopp bloggen din etter en svipp-tur innom blogg.no og eg kan jo ikke sei nåkka anna enn at eg e veldig glad før det! du skriv kjæmpebra. (ops, nordlæning tendensan ligg å krible i fingran, selv om eg prøve å skrive førståelig og gjøre et godt førsteinntrykk.) eg, som veldig mange andre av de som kommenterer her faller rett inn i alders-gruppen din, nemelig 16. jeg bor i en liten bygd midt i troms, ikkje trømsø, men troms.. jeg har funnet ut at folk generelt har store problemer med å skille dette, noe som er grunnen til at jeg skriver det opp og håper på at hele norges befolkning leser akkurat denne kommentaren slik at jeg ikke lenger må stå i lang tid for å forklare dette. tilbake til ''viktigere'' ting, meg.

jeg er vell en person du kan kalle for annerledes, ikke i den forstand at jeg går rundt i store rosa tyllskjørt og sier mjau istede for hei til nære venner. men i den forstand at jeg virkelig prøver å være meg selv og ikke gjøre det enkleste å bare følle strømmen. men det hender jo at jeg også ikke lenger gidder å stå på egene ben, og derfor bare følger strømmen i en stund helt til jeg plutselig stopper opp og spør meg selv ''ka faen e det du hell på me?''.. så var vi igjen på gamle trakter hvor jeg demonstrativt går mot strømmen.

jeg er egentlig en ganske gret person å ha med å gjøre, det er værtfall det folk sier til meg, eller de kaller meg jordnær, ikke at jeg ver hva det betyr, men det høres kult ut. og som du sei, med tanke på at jeg starten forige linje med JEG er jeg også en av de som liker å snakke om meg selv.

mhm.. når jeg begynnte å skrive denne såkalte kommentaren så jeg for meg en storslått presangasjon om meg, om hvor fantastisk jeg er, men det ende som et ''JEG-bor-i-troms-liker-å-snkke-om-meg-selv-kommentar-ting''... :)

PS: unnskyld før nordlæning-bokmålen min.

Skrevet av: solveig.
01.05.2011 15:09

37 år, nordlending som snakker trønder og bor i Oslo - sær blanding.

Liker tegningene dine. :-)

Skrevet av: Khi/Ingunn
13.05.2011 17:54

Trønder, bor på Karmøy. Fritiden går med på å tegne eller se på discovery science. Den går også med på å spille, lese eller prøve å skaffe meg et liv. :)

Skrevet av: Helene
16.05.2011 17:35

Hei Hanne!

Jeg er en gutt på 20 år (føler vi er svært lite representerte her :p), og ble introdusert for bloggen din i dag av lillesøsteren min som passer fint innenfor "bloggejente 12-19".. Men jeg ble med en gang sjarmert av bloggestilen din! :D Jeg har aldri helt vært fan av blogger, men jeg digger at du er selvironisk nok til å bl.a. kunne lage et blogginnlegg som heter "livet som emosjonelt tilbakestående! Digger alt du skriver og tegner om, og du er virkelig en inspirasjon til å gjøre det man synes er gøy! :D

Jeg har faktisk selv en blogg. I shit you not. Den har 0 lesere, og sånn skal det fortsette å være! Har ikke tenkt å linke til den her :) Men vi skriver av og til om lignende ting, selv om du trumfer meg til de grader ved å faktisk tegne alt sammen også :p Vurderer å spørre broren min om han har et gammelt tegnebrett.. Men akk, jeg får vel heller bare fortsette som hobbyforsker, og genmanipulere en hest med spiral-formet horn i pannen. Har også planer om å designe en pokeball, men først må jeg bare få til det der med å bøye fysikkens regler og sånt, så jeg kan fange lillesøstrene mine og gå rundt med dem i beltet mitt. De er så rappkjeftete at om jeg har dem til disposisjon trenger jeg aldri å bekymre meg om etterpåklokskaplighet!

In other news, jeg bor i Trondheim. Var nettopp på folkehøgskole en halvtime unna Oslo, så jeg skulle virkelig ha fått høre om bloggen din tidligere, så jeg kunne ha stalket deg hver gang jeg dro innom hovedstaden :( Skuffa over at jeg henger så langt etter. Men jeg har nå altså begynt på begynnelsen (no kidding) og oppdaterer meg fra start til slutt på bloggen din! Hvis du stikker innom Trøndelag kommer jeg med kikkert, beef jerky og telt. Pluss min Gameboy med Pokémon, en nødvendighet på camping/stalkingtur.

Jeg leser videre!

Hilsen -

Skrevet av: Ukjent skapblogger
21.05.2011 01:21

Jeg oppdaget bloggen din i dag, og er så glad for at jeg nå kan fråtse i alle innleggene dine! Da jeg leste om ditt møte med Asbjørn, lo jeg så sykt at dattera mi trodde det omsider hadde gått helt overstyr for meg :P Det skal sies at hun også lo godt av tegningene (etterpå). Hun er 19 og jeg er 45.

Skrevet av: Hilde
21.05.2011 11:54

Hei ^^

Snublet ranomly innom bloggen din og sprutet nesten iskaffe ut av nesa fordi jeg lo så jævlig. Du er genial. Vel ja. Jeg er ikke 12 eller 19, jeg er 16 år og bor i Trondheim. Spennende nok har jeg to piercinger og en tattis (Måtte bare si det fordi tattisen er ny og jeg elsker å skryte av den) og jeg har en katt. Er bosatt hos katten og mammaen og lillebroren. Skulle egentlig gå ferdig 1 videregående i år but I dropped out og starter på nytt igjen til høsten.

Enhjørninger er kule de.

Liker å tegne, men suger og har bare paint så kommer sjeldent noe i min blogg (som ikke er så veldig spennende men grei nok)

Lesbisk og sosial og lat og sarkastisk og dum og tankefull og har kronisk søvnforstyrrelse. Liker grønn te og sushi og fest og rød3 og Sims. Harry Potter og Charmed geek.

Det var litt om meg.

Skrevet av: Climbinatree.Blogspot.Com(Hannah)
26.06.2011 11:16

hits